Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce ceas ar trebui să poarte un bărbat?

Ce ceas ar trebui să poarte un bărbat?

Există ceasul perfect, potrivit pentru un bărbat și dacă da, cum ar trebui să arate el?

Deși tot ceea ce spunea Jose Mourinho cu privire la faptul că „singura bijuterie pe care ar trebui să o poarte un bărbat este ceasul” pare să fie contrazis astăzi de tendințele din modă, astfel că vom observa că bărbații poartă din ce în ce mai mult mult bijuterii, așa cum ar fi acele brățări  sau coliere bărbați,  în realitate ceasul rămâne o opțiune importantă pentru moda masculină.

Ce fel de ceas trebuie să poarte un bărbat?

Mai înainte de a aprecia ce fel de ceas este potrivit pentru un bărbat, este bine să ne uităm atent asupra caracteristicilor ceasurilor de calitate. Ceea ce este bine de remarcat este că un ceas nu numai că te conectează cu lumea exterioară, cu timpul în general, ci pur și simplu este acel accesoriu, acea bijuterie ușor de purtat la nivelul mâinii care să demonstreze o parte din personalitatea, stilul și hobby-urile tale.

Chiar dacă am putea spune că un Rolex ar putea fi soluția perfectă pentru un bărbat, nu întotdeauna un buget mare alocat către un ceas de calitate înseamnă și durabilitate sau acel accesoriu care să îi ofere ținutei tale nota personală pe care o cauți atât de mult.

Dacă până nu demult ceasul era un simplu instrument functional, de această dată, el devine o bijuterie, așa cum sunt și acele brățări bărbați realizate din șnururi bine lucrate, din material textil sau piele. Ceasul ar putea însemna astăzi și o notă de seriozitate, diferențiind o persoană ce își dorește să  arate sobrietate de una care nu pune accent pe acest aspect.

Atunci când alegi un ceas, este bine să ții cont și de costuri. Desigur cu toții ne-am dori un ceas, precum Rolex sau Breitling, însă acestea sunt adevărate capodopere, având niște costuri crescute, astfel că nu toți ni le putem permite, deși ni le dorim. Cu toate acestea Rolex sau Breitling poate că nu ar fi potrivite întocmai cu o ținută casual, lejeră sau cu o vestimentație adecvată cu plecarea  prin parc.

Ceasul trebuie ales și în funcție de domeniul în care lucrezi

De exemplu, dacă lucrezi la birou, participi la multe întâlniri și nu faci muncă fizică, pentru tine ar fi potrivit un ceas cu curea din piele pe care să îl poți asorta la un costum elegant sau la o ținută casual business. În același timp, ceasul cu curea din piele ar putea fi potrivit și pentru o excursie alături de familie, îmbrăcând o ținută lejeră, dar niciun caz adidași.

Ceasul cu curea din piele nu este potrivit pentru o ținută de plajă, dând o notă elegantă aspectului tău, contrastul ar putea fi unul mult prea mare și astfel nu te-ar avantaja deloc.

Dacă te numeri printre persoanele care fac efort fizic, atunci ți-ar fi potrivit un ceas sport, cu curea metalică, mult mai rezistentă și mai versatilă. Ceasurile cu curea metalică se pot purta indiferent de context, fie că te îmbraci în pantaloni de stofă, fie că te îmbraci în pantaloni scurți sau pentru o ținută de plajă.

Ceasurile ce reflectă hobby-ul ar putea fi o altă opțiune pentru tine. De exemplu, dacă îți place să alergi, ai putea opta pentru un ceas care să îți arate numărul de kilometri parcurși, numărul de calorii consummate, și de ce nu, anumite valori din starea de sănătate. Dacă îți place înotul ai putea să te îndrepți către acel ceas rezistent la apă, pe care să nu îl dai jos de la mână ori de câte ori mergi la piscină sau la mare. Cu siguranță, găsești numeroase opțiuni, însă întotdeauna este bine să ții cont de locul în care îl vei purta și mai ales de modul în care îl vei asorta.

Așadar, ceasurile sunt acele  accesorii funcționale, menite să îți pună în valoare ținuta, stilul, rafinamentul. Alege acel ceas potrivit pentru tine și mai mult ca sigur vei da dovadă de cunoaștere, chiar și atunci când vine vorba de modă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!