Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Articole vestimentare inspirate de anii 90, o idee potrivită pentru tine?

Articole vestimentare inspirate de anii 90, o idee potrivită pentru tine?

    Moda anilor 90 reprezintă un amestec de tendințe, de la piese vestimentare relaxante și confortabile, până la piese extravagante care atrăgeau atenția tuturor. Aceste articole vestimentare reprezintă încă elemente de bază în garderoba multor femei, de la rochii slip-on de mătase, topuri crop și până la bocanci, chokere sau salopete.

    De-a lungul timpului, s-a putut observa o evoluție a modei de la an la an, însă tendințele anilor 90 au avut un impact major asupra tuturor timpurilor. În acest an, atenția designerilor vestimentari s-a îndreptat într-o mult mai mare măsură spre o vestimentație care pune accentul pe confort și pe acele piese versatile, tipice anilor 90. În următoarele rânduri îți vom prezenta cele mai în vogă articole vestimentare inspirate din anii 90, care te pot ajuta să conturezi o ținută potrivită pentru tine.

  1. Rochia de tip furou

Acest tip de rochie poate fi foarte provocatoare, pentru că este inspirată din modelele de lenjerie intimă. Rochia de tip furou era preferata tinerelor din anii 90, însă această tendință se poate observa chiar și în zilele noastre, deoarece se poate vedea, cu o foarte mare ușurință, rezistența sa în timp. Această rochie este ideală pentru tine, datorită croiului delicat care îți pune în valoare silueta, iar materialele fine din care este confecționată, precum mătasea,  fac această piesă vestimentară perfectă pentru un look fresh de zi, dar și pentru o ocazie mai specială. Această rochie de tip furou este ușor de accesorizat cu o pereche de teneși, un alt simbol al anilor 90, dar și cu o jachetă din dedim pe deasupra. Pentru un look mai feminin poți opta să încalți o pereche de pantofi cu toc eleganți sau o pereche de sandale cu platforme.

  1. Pantalonii scurți de tip bike-short

În anii 90, pantalonii scurți de tip bike-shorts erau îmbrăcați în sălile de sport sau în ținutele de zi cu zi, ceea ce nu s-a demodat niciodată. Pentru a te inspira din acea perioadă, poți realiza o ținută alcătuită din acest tip de pantaloni, alături de un sacou, o pereche de pantofi cu toc și accesorizată cu un colier damă, care să ofere un plus de personalitate ținutei.

  1. Pantalonii din tenim evazați

În anii 90, panalonii evazați erau preferații doamnelor și domnișoarelor, datorită croiului mare care oferea lejeritatea de care ai nevoie. Acest tip de pantaloni, inspirați din moda anilor 90 au devenit, din nou, preferații femeilor, datorită versatilității cu care pot fi purtați. Fie că alegi să-i porți într-o ținută de zi sau pentru ieșirile de seară, reprezintă o alegere ideală. Poți să-i asortezi cu un crop top, o pereche de botine din piele și să accesorizezi totul cu un colier damă care să îți pună personalitatea în evidență.

  1. Topuri supradimensionate

În anii 90, curentul hip hop a avut cea mai mare expansiune, iar astfel piesele vestimentare au devenit oversize, cu câteva numere mai mari, inspirate de ținutele rapperilor care erau la modă. În acea perioadă blugii largi, tricourile supradimensionate și hanoracele masculine erau în vogă, singura concesie făcută de tinere era reprezentată de bustiere. Prin urmare, moda revine de fiecare dată, iar tricourile, topurile și hanoracele supradimensionate, inspirate din anii 90, sunt din nou în vogă. Inspiră-te din perioada de glorie a modei și crează o ținută formată dintr-o pereche de colanți, un tricou supradimensionat și o pereche de pantofi sport sau o pereche de botine cu toc gros.

Anii 90 au avut un foarte mare impact asupra evoluției modei, aducând în garderoba fiecărei persoane elemente vestimentare care au devenit, de-a lungul timpului, clasice și de nelipsit. Tendințele în modă din acea perioadă își vor regăsi întotdeauna locul în fiecare moment, indiferent de epocă sau perioadă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!