Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Accesorii‌ ‌pentru‌ ‌femei‌ ‌–‌ ‌Cum‌ ‌sa‌ ‌ creezi‌ ‌un‌ ‌look‌ ‌senzational?

Accesorii‌ ‌pentru‌ ‌femei‌ ‌–‌ ‌Cum‌ ‌sa‌ ‌ creezi‌ ‌un‌ ‌look‌ ‌senzational?
Piesele vestimentare sunt foarte importante atunci cand vine vorba despre crearea unui outfit special. Insa, acestea pot fi puse in valoare mult mai bine daca sunt combinate cu accesoriile potrivite. De aceea, bijuteriile sunt elemente esentiale, care pot avea un efect considerabil asupra intregului look. Insa, pentru a reusi sa alcatuiesti o tinuta originala si aparte, este recomandat sa-ti indrepti atentia catre mai multe tipuri de accesorii cu care sa poti jongla, in functie de stilul pe care il abordezi.

Cuprins

1. Stilul casual – Ce bijuterii sa porti?
2. Stilul elegant – Accesorii deosebite si rafinate

 

1. Stilul casual – Ce bijuterii sa porti?


Daca iti place stilul casual, inseamna ca adori relaxarea, comoditatea si naturaletea. O tinuta casual presupune imbinarea mai multor articole si accesorii, care sa arate bine, sa te puna in evidenta, dar sa iti ofere si confort in acelasi timp. Asadar, in cazul in care preferi aceasta zona stilistica, trebuie sa afli care sunt bijuteriile care se potrivesc cu acest gen de outfituri – fiecare mic element este semnificativ, deoarece poate schimba cu totul aspectul final. Nu este complicat sa faci acest lucru – trebuie doar sa tii cont de cateva variante de baza, de la care poti pleca oricand vrei sa optezi pentru niste accesorii speciale. Iata cateva dintre acestea:

Bratari

Bratarile sunt extrem de apreciate de catre femei, deoarece sunt usor de combinat cu diferite haine si se gasesc intr-o multitudine de modele. Astfel, daca esti in cautarea unor bratari pe care sa le poti purta in mai multe locuri – in parc, la birou, la terasa, la cinema, la o petrecere sau intr-o vizita – este bine sa stii care sunt materialele pe care le poti alege. In general, stilul casual are o serie de avantaje – ai libertatea de a opta pentru tot felul de culori si pietre, care sa fie pe placul tau. In ceea ce priveste stilul elegant, regulile sunt mai stricte, insa, la outfiturile casual poti selecta accesorii diverse si inedite, care sa-ti dea un plus de originalitate. Prin urmare, alege bratari din pietre semipretioase, otel inoxidabil, pietre vulcanice, lemn sau argint – cu siguranta vei descoperi design-uri speciale, care sa fie moderne, creative si ideale pentru tine. 

Coliere

Atunci cand auzi cuvantul colier, probabil te gandesti la un accesoriu elegant, luxos, specific unei tinute de bal. Insa, exista si alte tipuri de coliere pe care le poti purta – cele alcatuite din otel inoxidabil sau argint sunt perfecte pentru o multime de outfituri, indiferent de stilul pe care il preferi. Fie ca iti plac modelele simple, fie ca te atrag lantisoarele cu pandantive deosebite, este imposibil sa nu gasesti ceva care sa fie pe placul tau. 

Cercei

Cerceii sunt accesorii pe care femeile le adora – exista multe categorii de cercei catre care iti poti indrepta atentia. Daca ti se potrivesc cei simpli si mici, poti alege variante din zirconiu, aliaj sau argint, iar daca iti place sa incerci bijuterii indraznete si vrei sa achizitionezi un set aparte, poti lua in considerare pietrele din componenta, stralucirea lor si designul pe care il au.


2. Stilul elegant – Accesorii deosebite si rafinate


Toate bijuteriile sunt o dovada de eleganta, oferind un look rafinat oricarei femei – insa, exista unele care sunt potrivite pentru anumite tipuri de situatii si nu pot fi purtate zi de zi. Acestea se deosebesc atat prin materialul lor, cat si prin structura pe care o au – in general, bratarile si colierele pot fi mai late, mai vizibile decat cele casual, fiind, in acelasi timp, completate cu pietre stralucitoare, diamante sau cristale.


Insa, nu doar accesoriile masive sunt considerate a fi elegante. In cazul in care vrei sa optezi pentru ceva simplu, dar, in acelasi timp, complex, poti alege seturi care sa se completeze reciproc si care sa-ti ofere un aspect complet si fermecator. Acestea sunt varianta perfecta, mai ales daca nu stii ce elemente sa imbini – datorita lor, nu va mai trebui sa te ingrijorezi cu privire la asortatul accesoriilor, ci poti merge la sigur, selectand un set potrivit pentru piesele vestimentare elegante pe care le vei imbraca. 



In concluzie, accesoriile iti pot aduce un plus de farmec si stralucire in orice moment – tot ce conteaza este sa creezi un echilibru intre vestimentatie si bijuterii, pentru a putea alcatui un ansamblu estetic coerent si bine pus la punct. Ai incredere in gusturile tale si gaseste modelele care te avantajeaza!

Sursa foto: pixabay.com, dargen.ro

 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!