Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 tendințe în moda masculină din acest an, pentru sezonul toamnă iarnă

3 tendințe în moda masculină din acest an, pentru sezonul toamnă iarnă

Atunci când vorbim despre modă masculină în sezonul de toamnă iarnă, ne gândim că prea multe lucruri nu au cum să se schimbe. Rămân în continuare la modă ținutele sobre, culorile neutre, costumele, cămășile și puloverele ușor de asortat.

Deși bărbații nu sunt greu de mulțumit, se pare că noile tendințe în modă pentru sezonul toamnă iarnă din acest an, ajung și la ei. Predomină țesăturile pretențioase, velurul, ba chiar și imprimeurile. Am putea spune că moda masculină s-a schimbat, că bărbații sunt din ce în ce mai mult atrași de accesorii pe care le poți găsi în aceste seturi pentru bărbați, de eșarfe frumos asortate în jurul gâtului, ba chiar și de acel colier bărbați, purtat pentru o ținută casual.

Timpul se schimbă și odată cu el apar noi tendințe și direcții date de către designerii vestimentari. Nu este nimic greu  dacă vei ști cum, și mai ales ce să alegi pentru ca ținuta ta să poarte acea amprentă a anului 2021.

1.  Negrul, bejul și arămiul - nuanțele toamnei 2021

În sezonul toamnă iarnă 2021, culorile masculine par să fie negrul, bejul și arămiul. Tendințele merg spre culori neutre, iar atunci când vine vorba de culoare, alegem pastelurile.

Recomandarea noastră este să te concentrezi pe nuanțe cărămizii, maronii, ba chiar să încerci să îndrăznești să aduci mici accente de verde, bordeaux sau nuanțe pale de portocaliu în ținuta ta. Fie că vorbim despre încălțăminte, pantaloni sau tricouri ori cămăși, culorile de mai sus sunt prezente în ținutele masculine din acest an. Cu toate acestea, noutatea nu este foarte mare, mai ales dacă ne întoarcem spre nuanțele toamnei, în general.

Negrul este sobru, dar poate fi ușor asortat cu un bej sau cu cărămiziu. Alege negru pentru paltoane sau haine de stradă, care să te ferească de frig.

 

2. Velurul rămâne încă un material la modă în anul 2021 pentru bărbați

În acest an, tendințele ne arată că velurul rămâne în continuare un material la modă pentru pantaloni sau chiar pentru sacourile masculine. De cele mai multe ori, astfel de opțiuni vin într-o combinație de culori neuter, pale sau chiar merg spre pasteluri. Alege pantaloni confecționați din velur de nuanțe deschise, așa cum ar fi cremul sau sacoul care să se asorteze ușor cu o cămașă casual, ușor de purtat pe sub sacou și potrivită cu o întâlnire business, mai puțin protocolară.

 

3. Accesoriile, în vogă în acest an

Atunci când vorbim despre accesorii, spunem colier bărbați, brățară tennis,  brățară bărbați, ușor de purtat, dar mai ales de asortat cu o ținută lejeră. Pe dargen.ro găsești acele accesorii pentru bărbați în vogă pentru acest an pornind de la brățările 7 chakra, și până la brățări mai simple, confecționate din șnururi  textile sau din piele.

Ca atare, într-o ținută masculine, vorbim în acest an de accesorii, de bijuterii ușor de purtat și mai ales de asortat. Până și eșarfele înfășurate în jurul gâtului, în nuanțe cărămizii, ar putea să întregească și mai mult ținuta. Designerii vestimentari sunt de părere că în acest an moda masculină ar trebui să pună mult accent pe detalii, pe modul în care bărbații vor încerca să își construiască ținuta în așa fel încât să se remarce de la distanță, să dea dovadă de stil personal, de acea notă de rafinament  care să îi ducă din acea zonă simplă, într-una ușor sofisticată.

Modă masculină înseamnă pe scurt aceeași creativitate prezentă și în ținutele feminine. Chiar dacă bărbații par să nu pună deloc accent pe detalii, prin tot ceea ce se poartă în acest an ne vom da seama că moda devine pentru ei nu numai o simplă combinație de pantaloni, cămașă și tricou, ci pur și simplu înseamnă stil, eleganță, lejeritate, dar mai ales creativitate.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!