Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținută de eveniment pentru el și ea

Ținută de eveniment pentru el și ea

Ținuta pentru eveniment – care sunt cele mai potrivite recomandări pentru a te bucura de un look impecabil?

Ne aflăm încă în luna iubirii, lună în care ne arătăm dragostea față de partener poate chiar mai mult decât în zilele obișnuite. Totuși, există cupluri care reușesc să își exprime sentimentele la fel de bine pe tot parcursul anului și nu doar de Valentine’s Day sau de Dragobete. În acest caz, cu siguranță un cuplu de îndrăgostiți și-ar dori să își asorteze ținuta în cadrul unui eveniment. El și ea, două suflete, două inimi legate care fac totul împreună și care fac oamenii din jur să se uite după ei și să le admire vestimentația în fiecare loc în care își fac apariția. 

Poate că până acum nu te-ai gândit, însă cum ar fi ca bijuteriile purtate de tine și partenerul tău să se potrivească? Majoritatea cuplurilor își asortează ținutele sau anumite accesorii, cum ar fi cravata bărbatului care este în aceeași nuanță cu rochia iubitei sau soției. Aceste exemple sunt nenumărate, însă nu mulți s-au gândit că și bijuteriile pot fi asortate cu partenerul tău. 

Iubirea este sentimentul suprem, iar în lipsa lui, societatea în care trăim nu ar mai fi la fel de frumoasă. Fiecare dintre noi visează la a-și găsi sufletul pereche, iar de obicei acest fenomen se petrece chiar în momentul în care te aștepți mai puțin. Odată ce nu mai cauți în mod special pe acel cineva, el sau ea va apărea și îți va însenina viața, veți descoperi că vă asemănați și veți fi atât de îndrăgostiți, încât veți acorda atenție chiar și elementelor micuțe, cum ar fi accesoriile pe care le purtați când ieșiți în public cu persoana iubită. 

Iată câteva evenimente la care te poți asorta cu partenerul sau partenera:

       1.Evenimente elegante

Un eveniment elegant este printre cele mai des frecventate de cupluri, deoarece aceștia sunt mereu invitați la nunți, botezuri, gale sau seri speciale, unde ținuta trebuie să fie una cât mai atent selectată și cu cât mai mult stil, rafinament și eleganță. La un eveniment de anvergură vom opta spre anumite elemente de vestimentație, iar dacă există un dress code, va fi respectat cu strictețe. Seturi damă care conțin și accesoriu pentru partener sunt foarte potrivite pentru un asemenea eveniment, acestea adăugând nota perfectă de stil de care ținutele voastre aveau nevoie. Un astfel de set poate conține o brățară tennis pentru femeie și o brățară superbă de piele pentru bărbat. În acest mod, doamna va afișa rafinament și feminitate, iar domnul va da dovadă de masculinitate și seriozitate. 

       2.Petreceri

Petrecerile sunt de nenumărate feluri, însă dacă ne referim la o petrecere lejeră, de exemplu o aniversare sau pur și simplu sărbătorirea unui anumit eveniment petrecut, cuplul invitat poate apela cu încredere la seturi damă care conțin și accesorii pentru partener, care să fie ceva mai casual, cum ar fi brățările onyx sau brățările din oțel inoxidabil cu modele simple, dar de efect. Chiar dacă evenimentul nu este unul extrem de maiestuos, tot trebuie să țineți cont de felul în care vă aranjați, căci vă doriți să arătați cât mai bine împreună. Bineînțeles, zâmbetele și iubirea ce vi se citesc în ochi vor fi cele mai bune accesorii purtate.

 

       3.Evenimente office

Poate că unul dintre voi, sau chiar amândoi, ați putea fi angajatul unei companii mari, ce organizează fel și fel de petreceri, cum ar fi cele specifice de Crăciun sau de promovare al unui angajat. Cu siguranță veți merge la o petrecere de acest gen împreună cu partenerul, însă aici, ținutele mai potrivite sunt cele casual sau office, în funcție de locație și de domeniul în care activați. Bărbații pot opta pentru o pereche de blugi de culoare închisă, o cămașă și un sacou, iar femeile pot alege o fustă creion sau o rochie simplă, casual, dar potrivită mediului în care vă aflați. Cât despre bijuterii, puteți alege un set de brățări simple și subțiri pentru amândoi, iar estetic veți arăta de minune.

 

Evenimentele la care participați ca și cuplu sunt un prilej de a vă exprima iubirea, de a arăta fabulos împreună și de a încerca noi stiluri de vestimentație, pentru a vedea în care vă simțiți cel mai bine și pe care îl veți refolosi la un viitor eveniment.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!