Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta perfectă de sărbători pentru ea

Ținuta perfectă de sărbători pentru ea

Când vine vorba despre stilul vestimentar, întotdeauna visăm să avem unul aparte, care să iasă în evidentă în fața celorlalți.

Sperăm mereu să arătăm impecabil, atât pentru a ne simți bine și relaxați când suntem în preajma celorlalți, cât și de teama că aceștia ne-ar putea critica. De asemenea, faptul că sunt impuse anumite tipare stricte, că oamenii tind să se îmbrace în conformitate cu ce este la modă, chiar atunci când nu îi reprezintă, ne determină să fim dezorientați în privința pieselor pe care ar trebui să le alegem. 

   Este important de știut că trebuie să te regăsești în ținutele tale și să te facă să ai o atitudine degajată, să îți dea încredere în tine, dar să fie și alese cu atenție, pentru a nu fi ridicole. Nu uita că tu porți hainele și nu este niciodată invers. Așadar, deși moda este un lucru de care să ții cont pentru ca ținutele tale să fie de actualitate, nu ea este cea mai importantă, ci felul în care te simți atunci când le porți și ce transmit ele despre tine.

   Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, apar și întrebări referitoare la stilul vestimentar pe care îl vom aborda. Numeroasele evenimente și întâlniri cu prietenii sau familia vor necesita și ținute adecvate, pe care trebuie să le adaptezi situației. 

   Ce ținute vei purta de sărbători? 

   Folosește-te de piesele care ies în evidență

   Fie că este vorba despre noaptea de Crăciun, fie despre cea care face trecerea dintre ani, fiind atât de importante, trebuie să arăți special. Pentru a avea succes în ceea ce privește alegerea vestimentației corespunzătoare, trebuie să renunți la piesele banale pe care le porți în oricare zi din an sau la ținutele clasice cu care s-a obișnuit deja toată lumea. Adaugă ceva nou, dar care să te reprezinte. Trebuie să fii atentă la absolut orice, de la culorile alese, până la cele mai mici detalii care țin de felul în care sunt croite hainele.  

    Acordă atenție culorilor 

    De altfel, evenimentele la care participi, și locațiile în care se vor desfășura acestea, reprezintă un alt factor important de luat în considerare. 

    Dacă vei alege să petreci timpul alături de familie, organizând o masă festivă, poți opta pentru rochii elegante, dar confortabile, în nuanțe de roșu sau bleumarin, din materiale prețioase. Catifeaua și dantela sunt câteva dintre opțiunile variate pe care le ai la dispoziție. Combinațiile de negru și roșu, la fel ca folosirea culorilor prețioase, precum verdele smarald sau burgundy, rămân în continuare la modă.

    De asemenea, ținutele all black vor transmite o eleganță aparte și vor fi într-o armonie perfectă cu accesorii precum un colier femei cu pietre prețioase, brățări rafinate și cercei. 

     Dacă nu vrei să alegi o singură culoare, cea mai bună variantă este să porți haine cu modele, de preferat bulinele, care sunt la modă și în acest an. Ele sunt reprezentante ale stilului pin-up, cunoscut și apreciat de toate femeile. Poți să utiliza rochiile sau fustele lungi și evazate, la care să adaugi o cămașă sau o bluză albă. 

     Articolele pe care este indicat să le porți

     Fustele și rochiile sunt folosite cel mai des, însă poți opta și pentru o pereche de pantaloni. Cele mai recomandate fuste sunt cele de tip creion, puțin mai scurte de nivelul genunchilor, și cele evazate care acoperă aceste părți. Rochiile pot fi atât scurte, cât și lungi, simple sau decupate într-o parte, cu sau fără decolteu. Din acest motiv ele sunt preferatele femeilor, existând o varietate de modele, din care sigur găsești ceva care să ți se potrivească. Pantalonii se pot combina cu bluze sau cămăși elegante, adesea cu volane sau mâneci bufante. Nu uita că pe lângă acestea, se află în tendințe și salopetele, care arată bine pe orice tip de siluetă. 

     Acum sigur a devenit mult mai simplu să decizi ce stil să adopți în preajma sărbătorilor de iarnă. Fie că vei sta acasă alătur de cei dragi, fie că vei merge împreună cu aceștia într-o locație aparte, folosește piese vestimentare în care să te simți confortabil și specială. 

      Nu uita să adaugi pantofii care să fie în conformitate cu hainele alese, și accesoriile care să ofere și mai multă eleganță look-ului tău. Dacă ținuta ți se pare deja extravagantă, optează pentru cercei simpli, brățări subțiri și un colier femei. În sfârșit ești pregătită de sărbători, de această perioadă care îmbină liniștea cu petrecerile pe cinste. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!