Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Vestimentația masculină pentru sezonul rece

Vestimentația masculină pentru sezonul rece

Vestimentația masculină – ce poți purta în sezonul rece?

Schimbarea tendințelor de modă masculină

   Cu toate că mai mereu când auzim că vine vorba despre modă, ne gândim că este un subiect dedicat femeilor, greșim în această privință, întrucât moda are aceleași semnificații și în rândul bărbaților. Într-adevăr, femeile sunt cele care dintotdeauna au avut înclinații spre această zonă, au acordat mare atenție îngrijirii personale si aspectului fizic în general, ele fiind considerate încă din cele mai vechi timpuri, simbolul frumuseții. Cu toate acestea, nici bărbații nu trebuie lăsați deoparte, fiind necesar și pentru ei sa aibe o înfățișare plăcută, prin care să îi poată surprindă pe cei care ii privesc. 

   De-a lungul timpului, și moda bărbaților a evoluat cu pași repezi, apărând mereu noutăți în privința tendințelor din acest punct de vedere. Diferențele dintre cele două, pe lângă obiectele vestimentare in sine, constau în principiu în faptul că moda bărbaților nu aduce schimbări atât de drastice și nu apar constant acestea.

   De la an la an, se introduc elemente noi sau se scot unele din cele deja existente, însă în mare parte, merg toate aproximativ în aceeași direcție, spre deosebire de moda feminină care este caracterizată mereu de diversitate și noutate. În ziua de astăzi stilul vestimentar al bărbaților este schimbat radical în comparație cu cel de acum câteva decenii. Unii dintre ei nici măcar nu mai pun accent pe felul în care combină hainele pentru obținerea ținutelor, în timp ce alții sunt foarte pasionați de acest subiect și fac tot posibilul să iasă în evidență.

  Dacă reușesc să se remarce cu adevărat, care este modul prin care o fac?

  Problemele care pot apărea în cazul alegerii vestimentației corecte, pornesc de la diversitatea de stiluri existente și de modele de obiecte vestimentare care pot fi combinate în numeroase feluri.

   Cu toate că după o perioadă de timp, având oportunitatea de a testa diverse tipuri de ținute, ne alegem un stil pe care îl purtăm frecvent, în care simțim că ne regăsim prin faptul că acesta ne caracterizează și poate să transmită informații relevante despre cum suntem noi și către ce anume avem înclinații, uneori ne dorim să mai aducem o schimbare de look. Schimbarea poate consta chiar în înnoirea garderobei sau punerea în aplicare a unor idei inedite de utilizare a obiectelor vestimentare pe care deja le-am mai purtat. De asemenea, ai ocazia să introduci elemente noi în ținutele tale pentru a le accesoriza, precum un colier bărbați și o brățară în același model. 

   Acum că a venit sezonul rece și temperaturile s-au schimbat brusc, suntem nevoiți să purtăm cu totul alte haine care să fie cât se poate de călduroase și confortabile. La începutul oricprui sezon, atunci când vremea de afară este modificată, simțim nevoia de a aduce elemente de noutate în dressing-urile noastre.

   Anul acesta, cojocul este un element la modă pentru bărbați, fiind o variantă bună pentru cei care sunt îndrăzneți și vor să încerce haine pe care nu le poartă în mod regulat.Potrivit pentru stilul casual, cojocul este un o piesă vestimentară realizată din piele, cu o căptușeață din lână care nu va permite frigului să își facă simțită prezența. El este ușor de purtat cu bocanci militari, o pereche de jeanși și un pulover la baza gâtului, accesorizat cu un colier bărbați, sau chiar cu o helancă.

   Culorile sezonului sunt cele nude, kaki, bleumarin, negru și alb și pot fi utilizate relizând fie ținute într-o singură culoare, fie combinate, inclusiv cu diverse texturi și imprimeuri. 

 Paltoanele sunt cele care rămân mereu în trend și transmit eleganță, făcând o mare diferență între o ținută banală și una plină de rafinament. Ele sunt purtate de obicei de bărbații care acordă mai multă atenție vestimentație și reușesc să transmită mai multă seriozitate.

  Știm deja cât este de important să arătăm impecabil, cum acest lucru poate schimba percepția pe care cei din jur o au asupra noastră, motiv pentru care ne dorim să facem mereu îmbunătățiri. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!