🔄 Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile ↩️

📢 Ai 70% reducere la categoria accesorii si bijuterii🚨

Urmează să mergi la petrecerea burlăcițelor? Iată câteva sugestii de ținute!

Urmează să mergi la petrecerea burlăcițelor? Iată câteva sugestii de ținute!

       Petrecerea burlăcițelor este un eveniment foarte special, unic în viață, care ne-ar putea oferi amintiri unice de care să ne amintim cu drag peste ani. Este genul acela de petrecere pe care o trăim din plin alături de cei mai buni prieteni și care nu de dorim să se termine. Petrecerea este atât de specială, deoarece este considerată ultima petrecere pe care o ai în postură de burlăciță, fiind cel mai excentric moment alături de cele mai bune prietene.

       La petrecera burlăcițelor poți participa în postura de viitoare mireasă sau în postura de invitată. Ținând cont de rolul pe care îl ai, trebuie să optezi pentru o ținută potrivită astfel încât să te bucuri din plin întreaga seară. Spre deosebire de alte tipuri de petreceri, petrecerea burlăcițelor este cea în care te poți îmbrăca oricum și poți fi oricât de extravagantă îți dorești. 
 

Cum să te îmbraci la petrecerea burlăcițelor?

       Fiecare piesă din garderobă poate fi folosită pentru construirea unei astfel de ținute, însă totul depinde de preferințele tale. Există totuși și câteva criterii de care trebuie să ținem cont atunci când ne pregătim să mergem la petrecerea burlăcițelor, iar acestea ne ajută să optăm pentru o ținută adecvată. 
 

1. Locul desfășurării petrecerii

       Este primul criteriu de care trebuie să ținem cont atunci când ne alegem ținuta și este, în același timp, un criteriu definitoriu. Dacă petrecerea este la piscină, atunci este clar că ținuta trebuie să conțină un costum de baie și o pereche de papuci. Brățara de picior este un accesoriu irezistibil în acest caz. Dacă petrecerea este la munte, atunci ținuta ar trebuie să fie destul de casual sau smart casual și să conțină articole cât mai comode cum ar fi jeanșii și tricourile. Dacă petrecerea se desfășoară în club, atunci ținuta trebuie să fie specifică. Topurile cu sclipici și rochițele scurte sunt adecvate unei astfel de locații și, din nou, puteți opta pentru brățara de picior.
 

2. Tematica evenimentului

       În cadrul acestor petreceri poate exista o tematică stabilită în prealabil de către următoarea mireasă. În cazul acesta, ținuta viitoare trebuie să respecte tematica. Poate fi stabilita tematica de petrecere în pijamale și atunci este foarte clar ce tip de ținută trebuie adoptată. Sau poate mireasa vrea ca tematica să fie culoarea roz și atunci fiecare persoană trebuie să poarte ținute roz. Tematica este foarte importantă și este un aspect care ne ajută să alegem foarte rapid ținuta.
 

3. Perioada din zi de desfășurare

       Petrecerea poate fi de zi sau de noapte și acesta este un alt element important pentru decizia ținutei. Poate că urmează să participi la o petrecere de zi, organizată undeva în aer liber și la apus urmează să mergi acasă. În cazul acesta, poți opta pentru o rochiță casual și o pereche de sandale cu talpă joasă. Rochița poate fi scurtă și cu bretele dacă temperaturile permit acest lucru. În cazul în care petrecerea se organizează noaptea, într-un mediu mai intim, poți opta pentru o ținută elegantă. O rochie lungă și o pereche de pantofi cu toc sunt combinația ideală pentru o astfel de împrejurime. 

       Petrecera burlăcițelor trebuie să fie un eveniment de neuitat, iar ținutele trebuie să fie, întotdeauna, adaptate contextului. În cazul în care nu știi ce ținută să alegi chiar și după ce ai primit detalii referitoare la locație și tematică, te poți consulta cu celelalte prietene care urmează să meargă la petrecere. Puteți opta chiar să purtați ținute asemănătoare sau identice, iar fotografiile în cazul acesta vor fi mai mult decât reușite. Nu uita să te distrezi cât de mult poți la o astfel de petrecere și vei avea foarte multe lucruri de povestit alături de cei dragi. 

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!