Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Un look feminin impecabil indiferent de vârstă

Un look feminin impecabil indiferent de vârstă

Cât de importantă este moda în alegerea ținutelor?

   Aspectul fizic este un element cheie pe care punem accent întotdeauna, atât pentru a arăta conform așteptărilor noastre, cât și pentru a-i impresiona pe ceilalți. Din acest motiv încercăm din răsputeri să ținem pasul cu noile schimbări în materie de modă, pentru a ne putea adapta stilul la tendințele actuale. Cu toate că nu este necesară adoptarea unui stil pentru simplul fapt că este apreciat de ceilalți, ori că te face să te încadrezi în anumite standarde, este bine să cunoști ceea ce se poartă pentru a-ți găsi inspirația și pentru a nu avea totuși, un look neîngrijit.

   Felul în care arătăm nu trebuie să fie dat de o parte, indiferent de trăsăturile noastre specifice, vârstă, înălțime sau greutate. Aspectul complet, inclusiv felul în care ne machiem sau ne aranjăm părul, ori ținutele pe care le purtăm și felul în care le accesorizăm, influențează starea și atitudinea pe care le avem și în același timp, formează o primă impresie despre noi, în fața celorlalți.     

   Categoria de vârstă în care ne încadrăm nu trebuie să determine schimbări în felul nostru de a ne raporta la aspectul fizic, deși, se întâmplă adesea. Cu toate acestea, important este să nu lăsăm nimic să ne împiedice în drumul nostru spre a avea o ținută splendidă și o atitudine pe măsură. Nu suntem definiți de neglijență, deci nu vom apela la ea. 

   Cum alegem articolele vestimentare?   

   Dacă ești femeie și te confrunți cu problema dressing-ului plin de haine care parcă niciodată nu te ajută să găsești ceva cu care te poți îmbrăca, și în același timp, nu mai ai idei pentru ținutele tale, continuă să citești pentru a afla mici trucuri. 

   Prima regulă este să alegi stilul care te caracterizează. Adesea, după ce este depășită o etapă de vârstă, o parte din femei nu mai pun mult accent pe aspectul fizic, fie din lipsa timpului, fie pentru că trăiesc cu impresia că nu mai este necesar. Unele dintre ele uită de faptul că ținutele mult iubite în tinerețe pot fi adaptate și la vârsta actuală.

   În același timp, există si fete tinere care se tem de adoptarea unui stil considerat a fi mai „serios”, precum cel office, sau din contră, îl adoptă în mod excesiv, din dorința de a părea mai mari de vârstă, mai mature. Indiferent de caz, există riscul de a pica într-o zonă stilistică neadecvată și de a face greșeli fundamentale în alegerea ținutelor.

   A doua regulă importantă este să alegi piesele vestimentare în funcție de siluetă și înălțime, și se le accesorizezi corespunzător cu elemente care pot tranforma o ținută banală, în una spectaculoasă. Aici este vorba despre, brățări, ceasuri, un colier damă, eșarfe sau orice este pe placul tău.  

   În perioada adolescenței și cea de adult tânăr, cele mai multe femei experimentează o varietate de stiluri vestimentare, pentru a-l putea alege pe cel cu care se identifică, dar de multe ori, odată cu înaintarea în vârstă, uită renunță la abordarea sa.    

  Indiferent de caz, pentru a nu exagera și pentru a nu atrage atenția într-un mod mai puțin plăcut, este indicat să adaptezi măsurile hainelor în funcție de silueta, iar lungimea acestora să fie și în funcție de vârsta și de evenimentele la care vei lua parte. Obiectele vestimentare foarte scurte sau foarte decoltate pot strica înfățișarea unei persoane de orice vârstă, însă, dacă sunt păstrate anumite limite, ele pot fi purtate cu ușurintă de persoanele tinere, fară a transmite vulgaritate. În jurul vârstei de 35 de ani, când în cele mai multe cazuri, statutul unei femei deja a devenit altul, multe dintre acestea fiind femei mamă, este necesar să se acorde mai multă atenție acestor aspecte. Hainele utilizate este de preferat să aibă un decolteu decent, să nu fie mult prea scurte și să fie în conformitate cu stiuația din momentul respectiv. Job-ul este un alt factor care ne determină să abordăm un stil anume, în special în cazul celor din cadrul corporațiilor, care impun un stil office. 

   Orice ai alege să porți, nu uita de ultimul pas pe care îl ai de îndeplinit în realizarea ținutelor tale, accesorizarea. Pentru a schimba complet înfățișarea, optează pentru elemente care să îți pună în evidență trăsăturile și piesele vestimentare alese. Poți alege un colier damă simplu, dar elegant care să fie ușor de adaptat indiferent de ce stil preferi și te vei bucura de un look impecabil.  

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!