Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Top scurt feminin – cum poate fi accesorizat

Top scurt feminin – cum poate fi accesorizat

Încă din anii ’90, topurile scurte feminine au intrat în preferințele femeilor cu o foarte mare ușurință. Această piesă vestimentară era de nelipsit din garderoba oricărei femei. Așa cum ne-am obișnuit, tendințele fashion vin și revin, tocmai de aceea, în zilele noastre, topurile scurte sunt din nou de nelipsit din vestimentațiile feminine. Multe dintre femei evită să poarte topurile din cauza siluetei sau micilor imperfecțiuni, deoarece consideră că nu li se potrivesc.

Personalitatea noastră este reflectată de modul în care ne alegem vestimentația. Felul în care te îmbraci la o primă întălnire vorbește despre personalitatea și felul tău de a fi, alege ca fiecare ținută să te reprezinte și să îți spună povestea. Fiecare femeie, înainte de a-și alege outfitul se inspiră din trendurile fashion pentru a fi la modă, și totodată să își pună personalitatea și silueta în evidență.

Pentru o ținută elegantă și sofisticată, topurile scurte feminine trebuie accesorizate. Bijuteriile frumoase sunt cheia oricărui outfit, tocmai de aceea Dargen vă sare în ajutor cu o gamă variată de bijuterii fine pentru toate preferințele, atât clasice, cât și moderne. Descoperă cum poți accesoriza ținuta în funcție de stilul tău, astfel încât să ai un look uimitor.

Colier damă este un accesoriu ideal pentru o ținută compusă din diferite piese de blugi, alături de un top scurt decupat. Această ținută casual este ideală pentru o ieșire, iar look-ul tău sexy și lejer va întoarce toate privirile. Ținuta este noua carte de vizită a unei persoane, alege să îți pui personalitatea în fiecare ținută pe care o porți.

Topurile scurte se pot adapta chiar și pentru o ținută sport. Poți realiza o ținută sexy și în același timp comodă doar prin asocierea topului cu o pereche de pantaloni sport sau colanți cu talie înaltă. Pentru a completa ținuta trebuie un accesoriu. Ce accesoriu poate să fie mai portivit pentru o astfel de ținută decât un colier damă? Astfel vei da ținutei tale sport un aer elegant și unic. Alege să fii îndrăzneață!

Te-ai gândit vreodată să incluzi în outifitul tău un costum alături de un top scurt? Atât costumele cu fustă, cât și cele cu pantaloni se potrivesc de minune cu un top și te fac să arăți elegantă, dar și sexy. Alege să fii îndrăzneață, folosește-ți imaginația și vei avea un look de neuitat. Un sacou supradimensionat alături de un top scurt îți va pune silueta în evidență și se potrivește în orice situație. Această ținută este versatilă, astfel, într-o situație de criză poți să te adaptezi instant de la o plimbare în parc la o cină la restaurant.  Accesoriile sunt obiectele principale din orice ținută, un colier damă modern, exact după preferințele tale, te va face să ieși în evidență și să radiezi de fericire.

Poți include topul scurt în orice ținută. Alege o fustă maxi și un top scurt feminin și o pereche de pantofi cu toc care să îți dea un plus de înălțime. Această combinație te va face să pari mai înaltă, și totodată silueta ta va fi pusă în evidență. Datorită delimitării între top și fustă, talia ta va fi admirată de orice bărbat. Această ținută poate fi folosită atât pe timp de zi, dar este excelentă pentru o seară pentrecută alături de prieteni. Accesorizează ținuta cu un colier damă, iar ținuta ta va fi completă.

Stilul vestimentar al fiecărei femei trebuie să fie unic. Accesoriul este o piesă de nelipsit din orice ținută. Pune-ți amprenta și dă un aer feminin și personal prin bijuteriile alese. Sentimentele și emoțiile tale sunt exprimate prin felul în care îți construiești și accesorizezi outfitul. Personalizează fiecare ținută cu un accesoriu din gama dargen.ro și vei atrage toate privirile.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!