Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Top 5 ținute pe care să le porți prin casă, potrivite pentru timpul liber

Top 5 ținute pe care să le porți prin casă, potrivite pentru timpul liber

Haine lejere, haine „expirate” – să fie oare asta alegerea pentru ținutele pe care să le porți prin casă? Cu siguranță, nu! Fie că te afli pe stradă, fie în casă, trebuie să arăți continuu bine, să fii mereu în pasa cu moda, să te simți bine tu cu tine, să îți placă ce vezi în oglindă dimineața când te trezești.

În ultima perioadă, predomină joburile remote, așa că te afli la serviciu, de la tine din dormitor. Și chiar de nu ar fi așa, ai nevoie de același stil, de aceeași ținută, de aceleași haine care să îți aducă bună dispoziție, încă de dimineața devreme. Renunță așadar la hainele șterse, la cele care sunt decolorate, descusute, renunță la cele care nu îți mai plac și alege-le întotdeauna pe cele care să te reprezinte 100%.

Rafinamentul și feminitatea se regăsesc oriunde te afli, nu uita acest lucru, așa că alege pentru vestimentația ta acele ținute frumos de purtat, uneori sofisticate, alteori lejere, dar în care să te simți întotdeauna bine. Nu uita: acasă nu este un loc unde să stai ascunsă, acasă este locul în care trebuie să te simți la fel de bine cu tine.

Iată mai jos 5 ținute pe care să le porți prin casă, potrivite pentru timpul liber:

1. Rochia maxi, cu spatele gol

E lejeră, e ușor de purtat, e comodă, dar mai ales e sexy. Ar putea fi considerată piesa de rezistență mai ales în timpul sezonului cald. Poartă o rochie lungă, cu spatele gol, fiind perfectă pentru o cină târzie alături de cel drag, dar și pentru o plimbare prin împrejurimile casei. Nu ezita să îi asortezi una dintre aceste brățări femei, confecționată din șnururi simple, frumos împletite, oferind aceeași notă lejeră, casual ținutei.

2. Kimonou prins în talie

Un kimonou lejer, prin în talie este alegerea perfectă atunci când vrei să te simți bine, dar în același timp să arăți și bine. Este o ținută lejeră, care îți permite să faci aproape orice fel de mișcări, fie să te bucuri de tolăneala din pat, fie să te bucuri de natură. Poți asorta ușor un astfel de kimonou cu o pereche de blugi tăiați la nivelul gleznei. Și de această dată, îi poți asorta o brățară femei, 7 Chakra și mai mult ca sigur combinația va fi una reușită.

3. Rochie lejeră, tip furou

Acasă, mai ales seara, poți alege o rochie tip furou. Confecționată din materiale de bună calitate, din saten sau mătase, o astfel de rochie îți oferă acea notă de eleganță pe car o cauți mai ales pentru o cină în doi. Ai putea să asortezi ținuta cu o pereche de cercei statement, oferindu-i acea notă în plus de eleganță. Mai mult ca sigur, partenerul te va remarca, dar dincolo de asta, vei fi mândră de tine atunci când te vei privi cu atenție în oglindă.

4. Pantaloni lungi sau scurți din saten

Știm cu toții că acasă se poartă lejer, dar și acele ținute rafinate. Trebuie să te simți bine tu cu tine, să ieși în evidență, să te bucuri de aspectul tău. De aceea, nu alege perechea de pantaloni sport sau colanți, ci atunci când te afli în fața dressing-ului optează pentru o pereche de pantaloni scurți sau lungi din saten. Mai mult ca sigur ținuta va fi una lejeră, rafinată, dar atrăgătoare la o primă privire.

5. Cămașa supradimensionată

Fie că este vorba despre o cămașă confecționată din materiale lejere, fie dintr-una care imită stilul masculin, alege să o porți. Renunță la puloverele sau bluzele uzate sau deloc în tendințe astăzi și înlocuiește-le cu acest model de cămașă supradimensionată, care să îți ofere eleganță. Asortează cămașa cu o pereche de pantaloni scurți sau cu o pereche de blugi franjurați la nivelul gleznei și vei fi mereu în pas cu moda. Nu uita nici de accesorii, de acele brățări damă cu pietre semiprețioase sau de nelipsita pereche de cercei.

Acasă nu înseamnă așadar ținute alese rapid, ținute scoase din uz. Acasă înseamnă rafinament, eleganță, înseamnă stil feminin!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!