Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Top 3 ținute potrivite pentru fiecare bărbat

Top 3 ținute potrivite pentru fiecare bărbat

Se spune că bărbații nu petrec la fel de mult timp în fața unei oglinzi precum femeile, dar de cele mai multe ori s-a dovedit contrariul. Majoritatea bărbaților sunt preocupați de ținutele pe care le îmbracă, chiar dacă este vorba de ținuta pe care o poartă la o plimbare în parc sau de cea pentru un eveniment elegant.

 În zilele noastre, aspectul fizic este foarte important, deoarece acesta influențează percepția persoanelor din jurul nostru. Ți s-a întâmplat vreodată ca  modul în care erai îmbrăcat să schimbe atitudinea unei persoane față de tine? În următoarele rânduri îți vom prezenta 3 idei de ținute care să inspire fiecare bărbat:

       1.Ținută de zi elegantă care ți se potrivește 

O ținută de zi este foarte ușor de realizat, dar acest lucru depinde și de locul în care vei merge, dar și de temperatura acelei zile. În funcție de personalitatea ta, alege haine pe placul tău, care să te reprezinte. O ținută de zi nu trebuie să fie foarte accesorizată, spre deosebire de cea de seară, ceea ce te îndeamnă să te orientezi către haine simple, dar care să denote și eleganță. Bărbații trebuie să se axeze pe ținute în nuanțe neutre, piese vestimentare care reflectă simplitatea și profesionalismul.

 Când vine vorba despre pregătirea ținutei trebuie să ai în vedere și temperatura cu care te poți confrunta. Pentru o vreme călduroasă poți alege să porți un tricou sau o cămașă, o pereche de pantaloni din denim sau de costum și un sacou care să îți evidențieze silueta. O pereche de pantofi poate influența întreaga ținută, fie într-un mod pozitiv sau în unul negativ și tocmai de aceea poți opta pentru o pereche de pantofi care să dea o continuitate acesteia, în nuanțe de vișiniu, maro sau negru, ținând cont de cromatica ținutei tale. Accesorizarea îți va scoate  personalitatea în evidență, așa că alege un colier bărbați care să te facă să arăți uimitor.

        2.Ținută elegantă de seară care ți se potrivește

O ținută perfectă nu constă doar în piesele vestimentare care sunt la modă, aceasta trebuie adaptată în funcție de personalitatea pe care o ai, de anotimp și de gusturile personale. Piesele vestimentare pe care le alegi trebuie să fie simple și cu bun gust, dacă nu ești adeptul ținutelor elegante poți începe prin achiziționarea unui sacou într-o nuanță neutră care să te avantajeze, la care să adaugi o cămașă albă și o pereche de pantaloni. Pentru ca ținuta să fie completă, alege o pereche de pantofi din piele, asortată cu o curea care să aibă același material și culoare. Mizează pe elemente vestimentare care să aibă nuanțe care să se asorteze cu croielile, deoarece ajuns în magazin vei observa că există o multitudine de modele și astfel, te vei decide foarte greu. Există câte un costum special pentru fiecare eveniment la care poți participa, culori și materiale diferite, alege-l pe cel care ți se potrivește.

        3.Ținută smart casual care ți se potrivește

O ținută smart casual trebuie să îmbine într-un mod armonios piesele casual cu cele smart și astfel, să obții un look curajos și expresiv, dar mai elegant comparativ cu stilul lejer. Un outfit smart casual este alegerea ideală pentru gentlemenii moderni și tineri din zilele noastre, deoarece pot combina elemente sofisticate cu cele basic, în nuanțe care li se potrivesc, ideale pentru orice anotimp și evenimentul la care participi. Pentru participarea la o ocazie mai intimă poți integra piese vestimentare din zona profesională cu cele de zi, precum o pereche de pantofi casual sport, o pereche de pantaloni și un blazer atipic sau un sacou. Acesta din urmă, este o piesă esențială pentru un look smart casual. La o ținută smart casual se potrivește perfect un colier bărbați cu un design minimalist, astfel încât prezența lui să fie subtilă.


 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!