Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Tips&tricks - ce porți prin casă?

Tips&tricks - ce porți prin casă?

Chiar dacă stai în casă, asta nu înseamnă că nu poți arăta bine sau că nu poți fi mulțumită de look-ul tău. Iată ce tips&tricks-uri poți urma atunci când este vorba despre hainele de casă:

  1. Îmbracă-te cu ce este mai comod!

Fiindcă ne raportăm la hainele de casă, poți opta pentru ce este mai comod și mai lejer pentru tine. Astfel, te vei simți bine și mulțumită de vestimentația aleasă. Mai mult de atât, întreaga mulțumire și relaxare dobândită se vor resimți la nivelul întregului tău corp. Astfel, îți ajuți corpul și întregul organism să se relaxeze, să se detașeze de stresul din viața de zi cu zi și de diferitele responsabilități. Mai mult de atât, vestimentația comodă de casă te poate ajuta chiar să efectuezi mult mai rapid diferitele sarcini pe care le ai de îndeplinit, precum reorganizarea unei camere sau chiar și efectuarea curățeniei. În fine, hainele comode îi vor permite corpului tău să respire și vei putea acționa mult mai prompt și eficient.

  1. Alege elemente vestimentare simple!

Fiind vorba despre ținuta de casă, te poți orienta către vestimentația care să conțină elemente cât mai simple. Altfel spus, nu este nevoie să te orientezi către ceva extravagant. Chiar dacă urmează să ai musafiri, nu ai de ce să îți faci griji în privința aspectului tău. Însăși simplitatea și lejeritatea ținutei tale vestimentare îi vor reda întregului tău look acea strălucire. Pe lângă o ținută care să conțină elemente vestimentare simple, poți opta pentru o accesorizare adecvată. Spre exemplu, te poți orienta către o pereche de blugi și un tricou alb simplu, alături de o pereche de cercei. Astfel, trăsăturile fetei tale sunt puse în evidență într-un mod plăcut. Mai mult de atât, întreaga ta ținută poate fi completată într-un mod armonios, menținându-se acea doză de simplitate pentru care ai optat.

  1. Poți opta chiar și pentru asortarea elementelor vestimentare!

Deși este vorba despre ținuta de casă, asta nu înseamnă că nu îți poți asorta elementele vestimentare. În acest sens, deși optezi pentru elemente cât mai simple și cât mai comode, poți alege culorile în așa fel încât să existe un contrast armonios. Drept urmare, chiar dacă optezi pentru o pereche de pantaloni de trening negri, nu te oprește nimic din a opta pentru un tricou de culoare roșu aprins. Asortarea te poate ajuta să îți optimizezi look-ul și să ieși din tipare, chiar și fără accesorii extravagante. Altfel spus, îi poate oferi ținutei tale de casă acea doză de noutate și originalitate pe care o cauți, într-un mod simplu și accesibil. A te asorta nu presupune mare efort, este nevoie doar să îți alegi cu atenție elementele vestimentare și să alegi cu atenție culorile. Spre exemplu, dacă optezi pentru o pereche de blugi albastră, te poți orienta către o bluză de culoare gri sau chiar și verde.

  1. Poți purta accesorii chiar și în ținuta de casă!

Ținuta de casă nu ar trebui să te împiedice din a purta accesorii. Chiar dacă stai în casă, nu înseamnă că nu te poți aranja, în așa fel încât să arăți plăcut. Este adevărat că lucrurile extravagante nu sunt recomandate și nici necesare, dar sunt câteva accesorii pentru care poți opta. Spre exemplu, cerceii sunt accesibili și adecvați oricărei ținute și oricăror elemente vestimentare alese. Mai mult de atât, te ajută să îți pui trăsăturile faciale în evidență și îți optimizează întregul aspect. Pe de altă parte, brățările pentru femei sunt la fel de recomandate, fiindcă sunt simple și ai certitudinea că nu îți vor încărca întregul look.

Așadar, putem spune că, deși vorbim despre ținuta de casă, tot există câteva tips&tricks-uri la care poți face apel pentru a putea arată strălucitor și pe placul tău, chiar și în acest context.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!