Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Tips and triks pentru o garderobă inteligentă

Tips and triks pentru o garderobă inteligentă

            Fie că ești adeptul modei sau al trendurilor vestimentare sau din contră, chiar dacă nu pui preț aproape niciodată pe piesele vestimentare pe care le achiziționezi, trebuie să ai în vedere că, modul în care te îmbraci și îți creezi ținutele reprezintă o nouă carte de vizită. Din ce în ce mai multe persoane pun preț pe modul în care se îmbracă și își construiesc o impresie despre ceilalți oameni, doar prin analiza preferinţelor lor în materie de piese vestimentare. Pentru a crea impresii plăcute împătimiților de modă nu trebuie să investești o avere în piese vestimentare pentru a-ți crea o garderobă impresionantă. În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva sfaturi pentru a crea o garderobă inteligentă.

1. Investește în calitate
            Pentru a construi o garderobă inteligentă, una dintre cele mai importante condiții este aceea de a investi în articole vestimentare de calitate. Chiar dacă, de cele mai multe ori acestea pot avea un preț mai ridicat, în comparație cu o piesă vestimentară obișnuită, costul acesteia se va amortiza pentru că te vei bucura de ea o foarte lungă perioadă de timp, datorită rezistenței și clarității materialului. Poți opta pentru articole vestimentare din materiale și cusături rezistente și pentru accesorii de calitate, precum bijuteriile din aceste seturi damă, ce au rolul să completeze și să ofere un aer nou oricărui look.

2. Alege piese vestimentare versatile
            Piesele vestimentare versatile sunt reprezentate de acele elemente vestimentare care pot fi combinate în nenumărate combinații stilistice. Dacă majoritatea articolelor tale vestimentare din garderobă sunt achiziționate pe acest principiu, îți vei crea cu o foarte mare ușurință foarte multe ținute, jonglând doar cu câteva piese. Poți opta pentru: pantaloni din denim, tricouri basic negre sau albe, cămăși albe sau negre, sacou negru clasic, rochie neagră clasică, iar lista poate continua.

3. Optează pentru croiuri clasice
            Alege să nu achiziționezi niciodată croiurile care vor fi în tendințe doar pentru o scurtă perioadă de timp. Poți evita să achiziționezi bluze sau rochii cu mâneci bufante sau umeri supradimensionați. Aceste stiluri au revenit de curând, dar au fost în tendințe și în anii 80, însă astfel de achiziții nu vor fi niciodată certe pentru că nu vei avea niciodată idee în ce direcție va avansa moda și dacă vor mai fi în centrul atenției și sezonul viitor. Pentru a fi sigură în alegerile pe care le faci, optează pentru croiuri clasice, fără particularități și foarte simple. Acest timp de elemente vestimentare sunt atemporale și nu se vor considera niciodată ca fiind demodate.

4. Accesorizarea este cheia oricărei ținute
            Pantofii reprezintă unul dintre elementele centrale ale oricărei ținute, iar cei mai mari specialiști în design vestimentar au recomandat dintotdeauna ca aceștia să fie, în principal, curați, bine îngrijiți, dar mai ales, să aibă o calitate superioară. O pereche de pantofi potrivită pot reprezenta o carte de vizită, iar în funcție de modul în care aceștia arată, persoanele din jurul nostru își pot face o impresie despre tine și despre personalitatea pe care o ai.
Este foarte ușor să distrugi o ținută bine realizată din cauza unor bijuterii alese în mod greșit, dar pe de altă parte, dacă punctezi cu accesoriile potrivite poți face o ținută să arate memorabil. Cu ajutorul accesoriilor poți pune în evidență sau poți ascunde anumite părți ale corpului, poți schimba un outfit doar cu ajutorul unui alt accesoriu pentru că, cea mai mare calitate a acestora este de a schimba radical o ținută. Bijuteriile au puterea de a face o ținută să aparțină unui anumit stil vestimentar sau pentru a-ți crea un stil propriu, original doar în câteva secunde. Spre exemplu, dacă ai o rochie clasică, de seara, neagră, o poți accesoriza cu bijuteriile din aceste seturi damă și cu o pereche de pantofi cu toc înalt.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!