Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Tips and tricks pentru a te bucura de o ținută asortată

Tips and tricks pentru a te bucura de o ținută asortată

Nu este ușor să te îmbraci într-o ținută asortată la care să adaugi accesoriile potrivite și în care să găsești cele mai stilate combinații de culori. Atunci când realizezi o ținută trebuie ca ea să exprime un mesaj, iar dacă nu reușești acest lucru, look-ul tău este golit de personalitate. Unele modificări de structură sau nuanțe fac diferența dintre ingeniosul coordonat și banalul asortat.

Cromatica ținutei reprezintă o chestiune de stil și preferințe personale, iar toată lumea știe că între o ținută asortată și una coordonată este doar o linie subțire către un dezechilibru cromatic.

Cum să ai o ținută asortată? Tips and tricks pentru a te bucura de ținuta perfectă

Fiecare ținută pe care o îmbraci trebuie să îți exprime personalitatea și să emane feminitate. Iată câteva sfaturi care să te inspire pentru crearea unor ținute radiante care să te scoată din anonimat: 

Matchy-matchy

Pentru a avea o ținută asortată, nu trebuie să repeți o culoare atât în piesele vestimentare, cât și în accesorii, deoarece aceasta devine obositoare. Pentru acest stil de ținută, în engleză există termenul „matchy-matchy”. Această expresie reprezintă aspectul repetitiv și monoton, prea ordonat, al cromaticii sau al temei vestimentare. Prin urmare, ținuta, în loc să exprime un look sofisticat și chic, aceasta exprimă doar sentimentul de banal și plictisitor.

Originalitate

Crează ținute originale! Cu siguranță te-ai gândit că la o rochie neagră de seară poți asorta pantofi, clutch și accesorii argintii, este o alegere corectă, dar a început să devină plictisitoare, este loc de mai bine. Alege pentru o astfel de ținută un colier damă din pietre semiprețioase în culoarea ta preferată.

Echilibru

O rochie cu imprimeu în trei culori precum bleumarin, fucsia, alb și un clutch în aceleași culori, accesorizată cu o pereche de sandale fucsia, o poșetă și un colier în aceeași nuanță, este o ținută prea încărcată cromatic și cu siguranță ai nevoie de echilibru în aceasta. Pentru a crea echilibrul de care este nevoie, alege o pereche de pantofi bleumarin, în loc de sandalele fucsia care să rămână în cromatica poșetei. Un colier damă în aceeași culoare este ideal pentru o astfel de ținută.

Combină culorile analoge

Pe cercul cromatic, culorile analoge sunt așezate una lângă cealaltă și au o nuanță comună. Crează o ținută asortând maxim trei culori analoge, precum galben-verzui, galben și verde.

Very peri

Culoarea very peri a fost declarată culoarea anului 2022. Această culoare te înspiră prin naturalețea și dinamica sa. Prin adăugarea acestei culori în garderoba ta, vei dobândi o atitudine veselă care va fi încurajată de exprimarea liberă a imaginației și creativității. Iată ce combinații de culori poți face în ținutele tale vestimentare alături de nuanțele de very peri:

  • Alb 
  • Negru,
  • Gri,
  • Bej,
  • Albastru intens sau turcoaz,
  • Roșu electrizant,
  • Fucsia sau o culoare adiacentă,
  • Galben sau portocaliu,
  • Mov,
  • Verde.

Culoarea tenului tău

Pentru a te bucura de o ținută asortată, trebuie să ții cont de culoarea tenului tău! Poți crea ținute cromatice reușite dacă ții cont de nuanța tenului. În funcție de aceasta, unele culori ți se vor potrivi perfect, în timp ce altele este de preferat să le eviți. Iată cum alegi culorile în funcție de nuanța tenului:

  • Tenului creol, care se bronzează foarte ușor, i se potrivesc culori calde, precum: albastru cobalt, turcoaz, galben, auriu, ivoar, maro sau portocaliu. Este de preferat să eviți culori precum albastru închis sau bordo.
  • Tenului deschis la culoare i se potrivesc culori precum gri sau galben, deoarece se va sublinia luminozitatea tenului, dar nuanțele de portocaliu sunt de evitat.
  • Tenului cu o nuanță medie i se potrivește aproape orice culoare. Acestui tip de ten nu i se potrivesc nuanțele pământii sau verdele olive.

Pentru a te bucura de o ținută asortată, trebuie să alegi bijuteriile perfecte! Acestea îți vor exprima personalitatea și eleganța, alege bijuteriile tale preferate pentru a-ți sublinia feminitatea.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!