Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Tips and tricks pentru a arăta bine în ținutele lejere

Tips and tricks pentru a arăta bine în ținutele lejere

           Îți dorești să ai ținute lejere deosebite cu fiecare ocazie? În funcție de activitățile pe care le ai într-o zi, trebuie să alegi ținuta care să te inspire. Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când alegi ținuta este să te simți bine în piesele vestimentare pe care le alegi și să simți că acestea te reprezintă. Tendințele vestimentare reprezintă sprijinul tău, care au rolul de a te ghida în fiecare alegere vestimentară pe care o faci. În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva tips and triks pentru a arăta bine în ținute lejere.
Fiecare femeie are nevoie de o mică inspirație atunci când vine vorba despre un outfit, mai ales în condițiile în care întâmpini probleme în legătură cu impresia, că piesele vestimentare pe care le ai în garderobă nu mai sunt la modă sau că nu poți forma cu ele ținute uimitoare de ieșit din casă.

Investește în articole vestimentare de bază ale unei ținute lejere
            Piesele vestimentare atemporale reprezintă coloana vertebrală a unei garderobe chic. Acestea formează o garderobă capsulă, astfel, având haine chic care se pot combina cu foarte mare ușurință între ele, însă pot reprezenta și un fond excelent pentru anumite accesorii și accente de nuanțe, care să îți pună personalitatea în evidență și să vorbească despre estetica ta.
            Din garderoba niciunei femei nu trebuie să lipsească piese vestimentare precum: pantaloni în nuanțe neutre, pantalonii din denim, tricouri din bumbac, bluze chic, cardiganul și puloverul, blazerele, rochii cu linii simple, jachete din denim purtate în combinație cu fustele maxi și pantofi casual.

Îndrăznește să ieși în evidență
           O ținută lejeră nu trebuie să însemne piese vestimentare basic și previzibile. Adaugă în fiecare ținută pe care o creezi  accente îndrăznețe care să te scoată din anonimat. Poți începe prin a experimenta imprimeuri cool, jocuri de texturi, bijuterii statement, genți sau pantofi colorați. Îndrăznește să folosești una sau două astfel de accente în fiecare ținută, fie că este vorba de culoare și stil cu ajutorul unei bijuterii, precum coliere, o geantă de mână, o pereche de ochelari de soare, o eșarfă, o curea sau o pereche chic de pantofi cu toc.

Completează fiecare ținută lejeră cu bijuterii și accesorii
           Nicio ținută nu este completă fără pantofi și accesorii. Definește cu adevărat propriul stil cu ajutorul elementelor pe care le adaugi în ținutele de bază. Care sunt accesoriile tale preferate? Poți alege dintr-o gamă foarte variată de pantofi și de bijuterii pe care le poți aborda în orice moment. Indiferent dacă vorbim despre ținute feminine sau masculine, geanta, poate reprezenta un accesoriu care poate face diferența pentru un outfit casual chic.
           Un mod inedit de a-ți completa outfitul este reprezentat de bijuterii, un lanț cu pandantiv, o pereche de cercei, o brățară damă chic sau bijuterii pentru păr care pot adăuga look-ului tău acea notă de rafinament dar distractivă, necesară în scopul transformării look-ului tău plictisitor într-unul chic și interesant.
            Printe vedetele ținutelor lejere de vară se regăsesc pantofii cu talpă joasă pentru că aceștia au puterea de a completa perfect o ținută alcătuită dintr-o rochie de zi de lungime medie, cu croiul lejer. Aceste tipuri de rochii au capacitatea de a te ajuta să creezi look-uri extrem de chic, dar și confortabile, în care să te simți perfect pe parcursul întregii zile. Evită monotonia și alege rochii cu printuri, pe care le poți accesoriza cu balerini în nuanțe neutre, o geantă de umăr, o pălărie, o pereche de ochelari de soare și o eșarfă. Rochiile midi reprezintă unele dintre cele mai inspirate idei pentru ținute lejere, alături de această brățară damă care să te facă sa ieși din anonimat.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!