Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Tips and tricks pentru a arăta bine în orice ținută

Tips and tricks pentru a arăta bine în orice ținută

Indiferent de evenimentul la care participi sau de locul în care vei merge, ținuta aleasă influențează modul în care ești privită de persoanele cu care interacționezi. Iar, dacă îți place să arăți întotdeauna bine, trebuie să ai grija de imaginea ta, dar acest lucru nu constituie reînnoirea garderobei în fiecare sezon, trebuie doar să alegi piese atemporale care nu se vor demoda niciodată.

Orice femeie îți dorește să arate bine indiferent de situație. Iar, la alegerea ținutei, nu întotdeauna facem cele mai inspirate asocieri vestimentare. Dacă și tu te-ai confruntat vreodată cu o astfel de problemă, ne-am gândit să te ajutăm cu unele dintre cele mai importante sfaturi vestimentare, pe care să le iei în considerare și care să te ajute să arăți perfect, în orice context:

  • Care este scopul și contextul?Pentru ca look-ul tău să arate uimitor trebuie să îți pui câteva întrebări, precum:

- La ce eveniment voi participa?

- Ce mesaj îmi doresc să transmită ținuta pe care o voi purta?

- Există un dress code pe care trebuie să-l iau în calcul?

- Ce lucruri voi avea de făcut în acea zi?

- Cu ce condiții meteo mă voi confrunta?

- Îmi permit să dau greș cu ținuta mea?

  • Importanța contrastelor într-o ținută

În orice ținută poți alătura piese vestimentare aflate în contrast, pentru că atunci când îți permiți să încalci regulile elementare de modă, look-ul tău va arăta interesant. Există o mulțime de metode prin care poți să creezi un astfel de contrast. Încearcă să fii îndrăzneață și creează outfit-uri ieșite din comun, îmbină hainele mulate cu cele lejere, mici și mari sau grele cu ușoare. Creativitatea se observă prin hainele pe care le îmbraci și prin modul în care le combini.

  • Ținutele personalizate

Pentru a arăta bine în orice ținută, aceasta trebuie să vorbească despre tine, despre preferințele și gusturile pe care le ai, dar și despre modul în care te raportezi la tendințele în modă. În alegerea unei ținute, nu trebuie să ții cont doar de trenduri, aceasta trebuie să reflecte, în primul rând, personalitatea ta. Nu refuza niciodată o piesă vestimentară care te reprezintă din prisma faptului că nu se află în ultimele tendințe în modă. Personalizează orice tendință pentru a te simți confortabil cu hainele pe care le îmbraci! Investește în piese vestimentare care te fac să zâmbești și care sunt atemporale.

  • Accesorizează ținuta

Accesoriile pe care le alegi au puterea de a îmbogăți sau de a distruge ținuta aleasă, iar tocmai de aceea este foarte important să le porți și să le alegi într-un mod corect. O accesorizare încărcată nu te va pune într-o zonă safe, dar dacă ținuta nu este accesorizată, aceasta devine incompletă. Pentru a varia aspectul ținutelor tale, accesorizează cu bijuterii inedite precum un colier damă care îți va schimba dramatic ținuta pe care o porți deoarece, îți va oferi strălucirea de care ai nevoie pentru a completa orice ținută.

  • Stabilește piesa principală a ținutei

Fiecare femeie are cel puțin o piesă vestimentară în garderoba ei pe care o adoră și în care se simte foarte confortabil atunci când o poartă. Astfel, poți începe prin a stabili piesa principală a outfit-ului prin elementul care te reprezintă și pe care știi sigur că îți dorești să îl îmbraci în ziua respectivă.

Pentru a arăta bine în orice ținută, alege texturi și materiale care fac parte din aceeași poveste. Indiferent de anotimp accesorizează ținuta cu accesorii inedite pentru un efect strălucitor. În funcție de contextul locului în care mergi, trebuie să alegi bijuteriile dar, uneori, cele extravagante nu sunt potrivite pentru o zi la birou, pe când un colier damă va arăta uimitor, iar pentru o ținută cu un aer futurist este perfect.




 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!