Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținutele oversize pentru moda actuală

Ținutele oversize pentru moda actuală

Ținuta oversize – cum te evidențiază? Ce accesorii sunt potrivite?

Ce este la modă? Ce stiluri trebuie să adoptăm? Cum este indicat să arate ținutele mele? Ce fac bine și unde greșesc, în alegerea hainelor? Acestea sunt doar câteva din problemele cu care ne confruntăm zilnic. Ele pleacă de la dorința mare pe care o avem să arătăm întotdeauna ca în reviste, ori ca persoanele pe care le admirăm în mediul online sau pur și simplu de la faptul că vrem să ne simțim bine și să ne apreciem așa cum suntem.

  Cum privim tendințele în modă?

   Mereu ne-a preocupat acest subiect, un motiv bun fiind acela că hainele ne caracterizează perfect, iar atunci când ajungem să interacționăm cu oameni noi, acest lucru este primul care iese în evidență. Deși pare superficial că ne ghidăm după aspectul fizic pentru a ne face o primă impresie despre cineva, nu este totuși așa cum credem întrucât înfățișarea noastră ține și de felul în care ne îngrijim, ne aranjăm și ne îmbrăcăm, factori care transmit informații importante despre noi, fără a mai fi nevoiți să le spunem. 

   În zilele noastre moda este o adevărată industrie, îmbrăcămintea reprezentând cartea noastră de vizita, caracterizându-ne perfect în funcție de alegerile făcute în acesta direcție. Hainele au depășit cu mult timp în urmă rolul lor de bază, acela de a ne ajuta să ne acoperim sau de a ne feri de temperaturile scăzute, astăzi fiind o sursă de informații despre noi, relevante pentru ceilalți, și o modalitate de comunicare cu aceștia. De multe ori, prin cuvinte putem exprima mai puțin decât o facem prin alte aspecte care transmit caracteristici ale personalității pe care o avem. 

   Vestimentația trebuie aleasă în mod special în funcție de context și de ceea ce ne place să purtăm, de stilul în care ne regăsim, iar la aceasta trebuie să adăugăm și accesoriile corespunzătoare, precum seturi pentru femei, care să scoată în evidență ideile creative cu are ne alcătuim ținutele.

  De ce să alegem hainele oversize?

  Vestimentația oversize este din ce în ce mai populară, fiind la modă în ultimii ani. Un stil de actualitate abordat de foarte mulți dintre noi, care poate părea destul de ușor de purtat, datorită faptului că este bazat pe elemente simple și lejere, acesta nu este potrivit oricărei persoane și trebuie acordată multă atenție combinării hainelor pentru a nu distruge aspectul ținutelor. 

  În principiu, este important să ne focusăm pe forma corpului nostru pentru a ne da seama dacă ni se potrivește sau nu acest stil. Cel mai important lucru pe care este necesar să îl cunoști este acela că orice haină supradimensionată va da ideea de volum, fapt pentru care ele sunt recomandate îndeosebi persoanelor mai slabe. Acestea, deși par în avantaj, își găsesc destul de greu obiectele vestimentare care să le vină bine. Din acest motiv, de multe ori considerând că nu arată plăcut din cauză că nu au forme, își doresc să acopere această idee prin haine mai largi. Dacă pentru ele aduc un beneficiu, pentru persoanele care se consideră plinuțe, sunt un dezavantaj, făcând mai degrabă un defavor look-ului final. 

  Atunci când creezi o ținută care include un singur articol oversize, trebuie să fii foarte atentă cum îl alegi pe acesta. Nu este indicată utilizarea unor pantaloni slim și o geacă oversize, dacă ai picioarele subțiri și umerii lați. În caz contrar, dacă ai umerii mici și ai picioarele groase sau vrei să porți o pereche de pantaloni oversize, se va întâmpla același lucru, obținând o ținută disproporționată.

   Secretul este deci, acela de a menține un echilibru al proporțiilor, alegând obiectele vestimentare în funcție de siluetă. După ce ai găsit varianta ideală de combinare a hainelor tale, îți mai rămâne să alegi încălțămintea și accesoriile, care pot consta chiar în seturi damă, asortate cu restul ținutei. 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!