Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute potrivite pentru o săptămână casual

Ținute potrivite pentru o săptămână casual

Îți începi săptămâna într-o ținută lejeră? Pune accent pe material și mai ales pe modul de asortare a culorilor. Atunci când te simți bine cu hainele tale, cu siguranță te vei potrivi și cu tot ceea ce se poartă. Ceea ce este bine să ai în vedere atunci când vine vorba de stil este creativitatea și adaptarea ținutei pentru locul deplasării sau pentru acea zi. De exemplu, dacă vrei să porți adidași, asortați cu o bluză de mătase, ai putea alege această variantă pentru o ieșire în parc alături de prieteni. Dacă, din contră vrei să mergi la birou, trebuie să ții cont de codul vestimentar, astfel că de această data, vei alege pantaloni în culori neuter, un pulover relaxat, și de ce nu, o pereche de teniși, ușor elegani.

Ce alegi din dulap?

Am putea spune că ne alegem multe, însă așa cum am amintit și mai sus trebuie să ținem cont de reguli și de codul vestimentar, în așa fel încât să nu ieșim prea mult din tipare. Atunci când vei deschide dulapul, mai mult ca sigur te vei orienta spre acele ținute care să îți pună în valoare silueta, dar, în același timp, să te ajute să arăți bine, indiferent de moment.

În funcție de stilul tău vei găsi acolo ținute potrivite pentru ieșirile alături de prieteni, dar și pentru mersul la birou sau pentru o întâlnire de afaceri. Și dacă nu cunoști cum trebuie să îți asortezi ținuta în așa fel încât să fie potrivită pentru locul unde vei ajunge, poate că ar fi bine doar să cauți rapid pe internet și mai mult ca sigur vei identifica ce anume se potrivește din dulapul tău cu ceea ce trebuie să porți și ceea ce te reprezintă.

Colecția capsulă - pentru perioadele în care te grăbești

Te-ai gândit vreodată se aduci în dulapul tău acea colecție capsulă de care să te bucuri atunci când te afli pe grabă. Colecția capsulă de vestimentație cuprinde cam tot ceea ce avem nevoie atât pentru o plecare la shopping, cât și pentru o deplasare la serviciu sau pentru o întâlnire de afaceri. În dulapul tău, aceste haine bine așezate pe umeraș trebuie să îți ofere oportunitatea de a putea fi asortate ușor în așa fel încâ să nu petreci prea mult timp în fața dressing-ului. Colecția capsulă va conține bluze și pantaloni în culori neutre, dar și ceva puțin mai îndrăzneț pe care să îl poți asorta cu ușurință cu tot ceea ce se găsește într-un singur loc. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de puțin timp, însă secretul arată că merită 100%. Și tot în colecția capsulă, nu uita de acele coliere damă care să îți scoată ținuta din anonimat.

Lăsând deoparte colecția capsulă, ne vom concentra de această dată pe acele ținute care să poată fi potrivite atât cu deplasările lejere, cât și cu mersul la birou, un loc ce are nevoie de respectarea unui cod vestimentar mai sobru.

Iată mai jos 3 lucruri ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta pentru întreaga săptămână:

  1. Cămăși casual

O cămașă se poate asorta cu mare ușurință atât cu o pereche de jeanși, cât și cu o pereche de pantaloni simpli. Tot cămașa se va putea asorta și cu o o pereche de teniși, ușor eleganți, astfel că poate fi o soluție pentru tine, indiferent de locul de deplasare. Optează pentru cămăși în culori neutre, nimic sofisticat.

  1. Jeanși 

Fie că vorbim despre acea pereche de blugi largi în dreptul gleznei, fie că vorbim despre blugii slim, mai mult ca sigur pot fi o opțiune pentru săptămâna în care tocmai ai intrat. Se asortează ușor atât cu un tricou lejer, cât și cu o cămașă bine lucrată, dar și cu acea pereche de pantofi stiletto ori cu perechea de teniși care îți aduce lejeritate în deplasare.

  1. Pantofi joși sau teniși eleganți 

Poate că te întrebi cum este posibil ca tenișii să fie eleganți. Există acea pereche de teniși din piele, croiți fin, în culori pale, care te vor ajuta să te deplasezi destul de ușor și să fii și elegant. Nu ezita să adaugi în dressing aceste variante de pantofi, ușor de purtat pentru o ținută casual.

Acestea fiind spuse, nu uita să completezi vestimentația cu acele brățări femei sau coliere, ce o vor transforma dintr-o ținută simplă, într-una ușor sofisticată.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!