Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute masculine impecabile pentru o zi de toamnă!

Ținute masculine impecabile pentru o zi de toamnă!

Iată că a venit toamna și odată cu ea apar și modificări în garderoba  domnilor. Chiar dacă bărbații nu sunt întotdeauna la fel de pretențioși precum femeile, în ultima perioadă observăm tot mai multe tendințe care demonstrează că  aceștia ajung să petreacă din ce în ce mai mult timp în fața oglinzii. Nu este nimic greșit, ba din contră acest lucru înseamnă atenție acordată detaliilor, ținutei,  mai mult decât atât este o atenție acordată modului în care arăți și în care te prezinți în fața celorlalți.

Și totuși care sunt acele ținute masculine impecabile pentru o zi de toamnă:

  • Ținuta de toamnă pentru bărbați în funcție de evenimentul la care participi

Iată un prim aspect pe care ar fi bine să îl ai în vedere mai înainte de a-ți construi ținuta sau mai exact mai înainte de a ieși din casă. Dacă tocmai ce urmează să participi la un eveniment important, este bine să afli dress code-ul evenimentului și în funcție de acesta să alegi cu ce anume te îmbraci. De exemplu, dacă vei merge la un eveniment business ar trebui să ai întotdeauna la îndemână un sacou pe care să îl așezi deasupra unei cămăși. În cazul în care te vei prezenta la o nuntă, ai putea alege fie un frac elegant, fie un costum sobru care să demonstreze rafinamentul.

 

  • Ținute alese în funcție de vârstă și siluetă

Mare atenție am putea să le spunem celor care sunt mai plinuți sau celor mai în vârstă. Pentru a nu stârni amuzamentul celor din jur ar fi bine să alegi acele ținute potrivite vârstei și numărului de kilograme. Ca atare,  ascunde imperfecțiunile -  acesta ar fi sfatul designerilor vestimentari ori de câte ori vine vorba de aceste două aspecte foarte importante. Chiar dacă bărbații sunt recunoscuți prin lipsa de preocupare cu privire la aceste reguli vestimentare, atunci când vine vorba de fashion și mai ales atunci când dorești să stârnești admirația este bine să te privești de mai multe ori în oglindă și să alegi acea ținută perfectă pentru modul în care te prezinți. Atunci când nu știi totuși cu ce să te îmbraci poți să optezi pentru acea pereche de pantaloni, sacou și cămașă, articole care nu se demodează niciodată. Pentru bărbații mai înalți sau mai plinuți ai putea opta pentru o pereche de pantaloni bărbătești clasici sau jeanși populari pe care să îi  asortezi cu o cămașă colorată, ba chiar și extravagantă. Ceea ce este bine să eviți este vestimentația largă întrucât te va arăta și mai plinuț.

  •  Ținută de toamnă deosebită

Atunci când vine vorba de toamnă, optează pentru maroniu, pentru verde pal, pentru nuanțe de galben. Acestea sunt culorile toamnei. Accesorizează ținuta cu acea brățară bărbați în așa fel încât outfit-ul tău să fie chic. De asemenea, nu ezita să porți eșarfe înfășurate în jurul gâtului, să eviți să porți cămăși cu mânecă scurtă.  Și cum piesa specifică pentru vestimentația de toamnă este sacoul nu ezita niciodată să îl lași acasă. Acesta va completa mai mult ca sigur ținuta ta din aceea zi, o va transforma într-o ținută admirată. Și dacă dorești totuși un stil casual lejer, poți opta pentru un pulover deschis, fie în nasturi, fie cu fermoar.

Iată așadar câteva idei de care să ții cont atunci când vine vorba despre alegerea vestimentației masculine de toamnă. Nu este nimic greu de asortat, singura ta preocupare fiind aceea de a alege din timp ținuta care se potrivește evenimentului la care urmează să participi, dar și ținuta care să se potrivească întocmai cu tipul tău de siluetă. Alege inspirat, dar mai ales alege potrivit pentru toamnă, pornind de la haine groase și până la brățări bărbați, precum sunt cele care fac parte din colecțiile dargen.ro.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!