Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute în tendințe pentru perioada sarcinii

Ținute în tendințe pentru perioada sarcinii

Ținute în tendințe pentru perioada sarcinii – ce ținute vestimentare să alegi? Care sunt avantajele pe care le poți obține? Cum să te evidențiezi în sarcină prin ținutele tale?

De ce aspecte trebuie să ținem cont în perioada sarcinii

   Pentru orice femeie aducerea unui copil pe lume reprezintă o moment extraordinar, marcant, prin care simțim că renaștem, că viața capătă cu totul alt sens. Deși o perioadă atât de frumoasă din viețile noastre, cu un cumul de sentimente plăcute, de bucurie și nerăbdare, ea ne poate face să avem și emoții negative, să fim mult mai sensibile, vulnerabile, ușor iritabile și cu stări de dispoziție schimbătoare, produse uneori de teama de necunoscut. 

   În aceste momente, hainele sunt una din problemele cu care ne confruntăm, din cauză că ele trebuie schimbate mereu cu măsuri mai mari și cu cât bebelușul se dezvoltă, iar silueta se schimbă, cu atât trebuie să facem schimbări în garderobă. În același timp, odată cu înaintarea sarcinii, devine tot mai greu sa te deplasezi, să stai în picioare perioade îndelungate de timp, ori să realizezi anumite activități, iar producerea unui nou disconfort este ceva ce trebuie să eviți pe cât posibil. De aceea este foarte important să te asiguri că ai mereu haine comode, din materiale ușor de purtat, care să nu aducă o problemă în plus, făcându-te să te simți inconfortabil.  

  Cum îți alegi ținutele în sarcină

   Majoritatea oamenilor consideră că femeile sunt mult mai frumoase în timpul sarcinii, lucru complet adevărat, întrucât în această perioadă de viață apar nenumărate schimbări care aduc îmbunătățiri aspectului fizic. Părul și unghiile cresc mai repede, sunt mai sănătoase, buzele au mai mult volum, iar tenul este mai luminos decât înainte. Cu toate acestea, există și momente în care sarcină este privită diferit, ca o povară, despre siluetele femeilor însărcinate spunându-se că nu sunt deloc estetice. Astfel, unele dintre ele ajung să își facă mari griji în privința aspectului fizic și se tem că nu vor mai avea ocazia să revină la formele inițiale.

   Dacă ești în acea perioadă superbă din viața ta, învață să te iubești exact așa cum ești și bucură-te de tot ceea ce simți, pentru că sunt sentimente unice pe care nicio altă experiență nu ți le poate aduce. 

  Nu uita că indiferent cum îți arată corpul, te poți îmbrăca exact așa cum îți dorești, singura condiție fiind ca hainele alese să fie confortabile și să se potrivească siluetei tale, ca măsuri și croi, iar pentru a face ținutele tale să iasă în evidență, dacă nu o făceau deja, te poți ajuta de un colier damă sau brățări simple și rafinate. 

    În funcție de locul în care mergi și de cât de aglomerat îți este programul, poți alege fie ținute sport, fie ținute mai extravagante, dar care să îți permită să te miști cu ușurință. Pe timpul iernii te poți bucura de pulovere și helănci din materiale moi, cu ajutorul cărora să te încălzești atunci când ieși la temperaturi scăzute, și totodată să a parte de lejeritate. Ele pot fi purtate cu pantaloni elastici, chiar colanți, cu o pereche de cizme lungi în picioare și un palton sau trench din material catifelat. 

   În timpul sezonului cald, ținutele sunt și mai ușor de ales, deoarece nu mai necesită un număr mare de piese vestimentare, iar materialele sunt foarte subțiri și nu îți îngreunează mișcările. Așadar te vei bucura de rochiile tale preferate, purtate alături de o pereche lejeră de încălțăminte și de accesoriile care ți se potrivesc. Întrucât nu mai ești nevoită să porți haine care au gulere înalte și groase, ori fulare și geci pufoase, poți să te întorci la accesoriile pe care le admiri, adăugând un colier damă, brățări și inele. 

  Inclusiv atunci când vei participa la un eveniment important și de amploare, vei avea ce să îmbraci pentru a atrage privirile tuturor. Poți să îți faci curaj și să alegi chiar rochiile mulate, pentru a le arăta tuturor cât de mândră ești de burtica ta de gravidă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!