Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute ”fresh”, de vară

Ținute ”fresh”, de vară
Sezonul cald aduce odată cu el și o schimbare de garderobă. Hainele groase de iarnă sau primăvară sunt așezate în zone mai puțin accesibile din dressing și asta pentru că sunt înlocuite cu ținutele de vară lejere, ușor de îmbrăcat, dar mai ales, de purtat.
Odată cu venirea sezonului cald, apare și dorința tuturor de a se simți bine în diferitele ținute pentru care optează. Chiar dacă pare greu, adevărul este că o ținută ”fresh”, de vară, este foarte ușor de alcătuit! Și partea și mai bună este că nici măcar nu ai nevoie de prea multe piese vestimentare sau accesorii, pentru că o ținută perfectă pentru vara este ușor de caracterizat prin simplitate.
Te poți folosi chiar și de acele piese vestimentare din anii trecuți! Cine spune că sunt demodate odată cu trecerea timpului, probabil nu a auzit de varianta pe care noi ți-o vom spune astăzi: de a le combina cu cele mai îndrăznețe, ”populare” și de actualitate piese vestimentare!
Și pentru ca alegerile tale să fie mai ușoare, iată câteva idei de care să te folosești ori de câte ori vrei să mergi în parc alături de prieteni sau la un eveniment ușor mai sofisticat.

1. Rochia
Rochia e nelipsită din garderoba de vară și asta pentru că este lejeră, vaporoasă, ușoară. Ceea ce este bine de văzut este că rochia se poate asorta ușor atât cu pantofi înalți, sandale sau balerini. Nu ezita să îmbraci o rochie atunci când vrei să porți ceva ușor, simplu, dar mai ales, ușor de asortat.
Nu trebuie să petreci mult timp în fața oglinzii și asta pentru că nu ai nevoie de asortarea pieselor vestimentare. Atenția trebuie să o îndrepți pantofilor, genții și bijuteriilor. Ai putea alege, de exemplu, bijuterii din aceste seturi damă, și mai mult ca sigur vei reuși să creezi ținuta perfectă.

2. Jeanși cu topuri lejere
Vara se poartă simplu, culori deschise, vesele și tot vara se poartă blugii, care sunt de nelipsit din orice anotimp. Ai putea alege blugi ”mai subțiri”, deschiși la culoare, rupți, pe care să îi asortezi cu un top de culoare albă. Nu ezita să faci această combinație.
3. Fustă lungă și bluză cu volane, de mătase
Iată o altă opțiune pe care ai putea să o ai în vedere! Fustele lungi și subțiri sunt despre vară, caniculă, despre anotimpul cald. Optează pentru o fustă lungă, asortată cu o bluză cu volane din mătase. Poți opta pentru culori pastel, potrivite pentru o vară caldă, dar și pentru imprimeuri florale. Nu ezita să aduci în vestimentația ta o astfel de combinație de articole, texturi și imprimeuri.
4. Pantaloni scurți și bluză lejeră
La fel ca și rochiile, pantalonii scurți au devenit un accesoriu popular. Fie că îi alegi pe cei din blugi, fie pe unii din mătase sau stofă subțire, alegerea va fi una cât se poate de inspirată.

5. Tricouri lungi
Un tricou lung, larg, supradimensionat, prezintă un mare avantaj vara. Poate fi purtat cu lejeritate cu o pereche de pantaloni scurți pe dedesubt. Deși la prima vedere ți se poate părea o ținută prea simplă, adevărul este că nici nu este nevoie de mai mult. Așa cum ți-am povestit la început, ținutele de vară sunt ușor de caracterizat prin simplitate! O ținută încărcată nu este mereu cea mai bună variantă și nu este mereu acel as din mânecă care te va ajuta să te evidențiezi, pentru că aceste ținute simple, lejere, comode îți vor permite în orice moment și în orice context să te simți bine. Dacă simți nevoia totuși să completezi această ținută, orientează-te către a o accesoriza într-un mod caracteristic ție, precum prin a utiliza bijuterii din aceste seturi damă.
Așadar, ținute ”fresh” de vară există. Opțiuni multiple, alegeri simple – aceasta este definiția sezonului cald. Acum că știm asta, vara poate începe!
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!