Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute feminine ce pot fi realizate cu ajutorul unei cămăși

Ținute feminine ce pot fi realizate cu ajutorul unei cămăși

Care sunt cele mai noi tendințe? Ce ținută îți poți realiza cu ajutorul unei cămăși? Care sunt aspectele de care să ții cont?

Deși pentru unii poate părea un domeniu superficial, prea abstract și greu de înțeles, moda nu este nici pe departe astfel, ea având semnificații ascunse și în cele mai mici detalii. Rolul obiectelor vestimentare este nemărginit, ele fiind mai mult decât simple articole purtate pentru a păstra decența, pentru a proteja corpul de temperaturile scăzute. Fiecare lucru care poate părea nesemnificativ, transmite în fond, o trăsătură ascunsă a personalității, de la culorile și materialele alese, până la tăieturile acestora și croi. 

   În funcție de ce ne ghidăm alegerile în ceea ce privește vestimentația?

  Dorințele noastre sunt ca prin ținute să putem transmite mai mult, aceasta este posibilitatea de a ne exprima personalitatea exact așa cum este ea, fără a fi nevoiți să folosim o altă metodă de comunicare. Nu vrem să respectăm mereu moda, întrucât schimbările apărute se potrivesc mai mult unor persoane nonconformiste, însă regulile de bază sunt aceleași pentru toată lumea, iar pentru a nu da greș în alcătuirea ținutelor, este indiciată repesctarea acestora. 

   Astfel, nu vom face în mod special combinații extravagante sau ieșite din comun, la fel cum nu vom purta obiecte vestimentare care sunt în tendințe dacă nu ni se potrivesc, în schimb vom acorda atenție câtorva lucruri esențiale. Unul dintre acești factori importanți este reprezentat de purtarea unor articole simple de îmbrăcăminte, care au fost și vor fi mereu în tendințe, fiind potrivite oricărei persoane. Obiectele vestimentare must have sunt acelea care trebuie sa fie mereu prezente printre hainele pe care le deține o femeie sau un bărbat.

    Cum purtăm cămășile pentru a fi chic?

    Cămașa reprezintă un must have pentru garderoba oricărei femei. Indiferent de stilul abordat în general, acest articol vestimentar trebuie neapărat sa se situeze printre elementele de bază în compunerea ținutelor. Mereu în vogă și cu un aspect aparte, cămașa este un obiect vestimentare care denotă eleganță și rafinament, dar în același timp poate fi integrată foarte ușor într-o ținută casual.

     Cu o cămașă albă poți crea numeroase ținute specifice unor stiluri diferite. Ea poate fi pusă alături de un costum, format fie din pantaloni și sacou, fie un costum taior, alcătuit din fustă și jachetă din același material. În această combinație cămășile redau un stil office, putând fi purtate cu ușurință la locul de muncă, la interviuri sau la evenimente business. 

     Făcând parte dintr-o gamă atât de variată, ele pot fi adaptate oricărei situații, motiv pentru care sunt atât de des întâlnite și rămân la modă în continuare. Cămășile pot să difere ca material, ca lungime, croi, culoare, ca decupaje, pot avea accesorii aplicate, pot avea diverse tipuri de mâneci, atât ca model, cât și ca lungime. 

      De asemenea, adâncimea decolteului este o altă caracteristică ce poate diferenția o cămașă de cealaltă. Astfel, există cămăși cu decolteu adânc, care adesea sunt confecționate dintr-un material vaporos, din satin sau un alt material cu textură lucioasă și fină. Ele pot fi asortate cu o pereche de jeanși slim fit și pantofi cu toc cui, la care poți să adaugi seturi pentru femei, atât de brățări, cât și de coliere. 

     Dacă nu vrei să optezi pentru o cămașă cu decolteu, poți alege una clasică, închisă până sus, cu o fundă mare sau cu jabou. Pentru a transmite cât mai multă eleganță, acestea pot fi combinate cu fuste conice, drepte, cu cele în linie a, de toate lungimile, cu sau fără pliuri, ori imprimeuri. 

    Cămășile care lasă umerii dezgoliți, ori spatele gol, sunt în tendințe sezonul acesta, fiind de asemenea foarte sofisticate și elegante. Sunt perfecte pentru a fi combinate cu pantaloni din denim de tip mom fit sau slim fit, și pot fi accesorizate cu seturi femei care să conțină brățări, coliere și cercei.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!