Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute ce nu trebuie să lipsească din garderoba bărbaților

Ținute ce nu trebuie să lipsească din garderoba bărbaților

            Garderoba unui bărbat poate fi numită și garderoba personalității sale.  Fiecare bărbat trebuie să dețină în propria garderobă câteva piese vestimentare, dar și accesorii de calitate care să-l ajute la crearea unor ținute uimitoare definitoare pentru stilul său vestimentar.

            Elegant, dar relaxat. Stilat, dar simplu. Sofisticat, dar versatil.

            Toate aceste elemente trebuie incluse în ținuta fiecărui bărbat pentru ca stilul lui să fie bine conturat. De cele mai multe ori, ținutele alese de bărbați pot lăsa loc de nenumărate interpretări stilistice, ceea ce le oferă și un avantaj pentru propriul stil. Majoritatea pieselor vestimentare alese de bărbați în ținutele lor, sunt versatile, dar cu ajutorul accesoriilor potrivite pot face o radicală schimbare asupra întregului aspect. Din ce în ce mai mulți bărbați tind să acorde o mai mare atenție asupra felului în care arată, iar acest lucru spune foarte multe despre personalitatea lor. În următoarele rânduri, ne-am gândit să îți oferim un mic ajutor și astfel, iată câteva dintre ținutele care nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

· Costumul  negru
            Costumul negru nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat, acesta reprezintă ținuta perfectă pentru anumite evenimente speciale. Acest costum este considerat de creatorii de modă un must have în garderoba de business a oricărui bărbat. La un astfel de costum, se potrivește perfect cămașa albă, cu un guler clasic sau spread, dar și manșete cu dublă funcționalitate. Nu vei da niciodată greș cu o cravată neagră asortată la un asemenea costum, dar dacă îți dorești să ieși în evidență poți opta pentru o cravată Paisley într-o nuanță închisă precum, mov, bordo sau poate chiar și verde. La un costum de culoare neagră nu poate lipsi niciodată batista albă, pentru că aceasta este singura care poate accesoriza întreg look-ul. Dar, nu în ultimul rând, și perechea de pantofi pe care o vei alege trebuie să fie tot de culoare neagră.

· Ținuta compusă din vestă, sacou și pantaloni
            Vrei să ieși din anonimat și să renunți la costumul clasic, dar în același timp să fii și elegant? În aceste condiții poți opta pentru o ținută lejeră, dar foarte elegantă, compusă dintr-o pereche de pantaloni și o vestă din același material, alături de un sacou care să completeze întreg outfit-ul, această ținută nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat. Fiecare piesă din ținutele pe care le creezi trebuie să aibă o continuitate. Specialiștii în modă recomandă ca atunci când optezi pentru o pereche de pantaloni și o vestă cu dungi să completezi totul cu un sacou cu carouri. Pentru o astfel de ținută, cea mai potrivită cămașă este simplă, albă pentru a evita să supraîncarci cromatic look-ul. Această ținută necesită o pată de culoare, iar în ajutorul tău vine o cravata mov, în timp ce batista albă din buzunarul sacoului are rolul de a oferi un aspect vizual foarte plăcut. Pentru a completa întreaga ținută poți opta pentru această brățară bărbați și o pereche de pantofi Derby în nuanța bleumarin. Îmbracă o astfel de ținută, atât la birou, cât și la o ieșire într-un cadru familiar, iar toate privirile vor fi îndreptate spre tine.
            Fiecare bărbat își dorește ca de fiecare dată când își creează ținuta să arate spectaculos. Chiar dacă ești adeptul stilului casual și iubești ținutele formate din pantaloni din denim, pantaloni clasici, cămăși, tricouri și pantofi, știi foarte bine că accesorizarea este cheia. Pentru o ținută confortabilă, care poate fi ușor de purtat în orice moment al zilei se potrivește o brățară bărbați care să îți pună personalitatea în evidență în cel mai discret mod. Pune-ți imaginația la încercare și crează ținute care să întoarcă privirile tuturor doamnelor fie că ești îmbrăcat elegant, casual sau business.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!