Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute care îmbină stilul elegant și casual, ce variante ai?

Ținute care îmbină stilul elegant și casual, ce variante ai?

 

Ținutele care îmbină stilul elegant cu cel casual sunt realizate din elemente care echilibrează clasicul cu elegantul și astfel pot fi ușor de asortat în cadrul unei petreceri, într-o întâlnire de afaceri, o invitație la restaurant sau pentru o aniversare. O ținută care îmbină eleganța și stilul casual nu trebuie să fie plictisitoare, dar nici foarte elegantă, pentru aceasta trebuie să îți pui imaginația la încercare și să fii creative, ceea ce te obligă să identifici piese vestimentare  din zone diferite de fashion, iar în acest fel vei obține un look sofisticat și interesant.

Ținutele care îmbină piesele vestimentare elegante cu cele casual pot include: tricouri simple, bluze, pantaloni din denim cu o nuanță închisă, chiar și pantaloni tip fustă sau o fustă creion. Trebuie doar să combini acest tip de piese vestimentare în cel mai simplu mod, dar care să te avantajeze și să ți se potrivească. Ce părere ai despre combinația dintre o fustă creion și pulover de o nuanță vibrantă sau de un sacou elegant și o bluză simplă, chic? Stilul elegant casual este cel mai relaxat mod în care să inspiri bun gust și rafinament în același timp.

Pentru a crea o ținută în care să îmbini eleganța cu lejeritatea trebuie să mizezi pentru simplitate, nu trebuie să alegi piese foarte colorate sau ornamente ieșite din tipare. Toate piesele vestimentare pe care le îmbraci trebuie să aibă o calitate foarte bună, să beneficieze de o croială care să urmeze linia corpului, fără țesături lucioase sau paiete. Iată câteva idei de ținute care te vor inspira în look-ul pe care îți dorești să-l creezi:

  • Rochie în stilul elegant casual

Pentru ca rochia să se încadreze în acest stil vestimentar trebuie să ai în vedere ca aceasta să aibă o lungime medie, deoarece o rochie mini nu este niciodată recomandată pentru un astfel de stil. Alege o rochie dreaptă și cu un model foarte simplu. Designerii vestimentari, de cele mai multe ori, recomandă, pentru un astfel de look, o nuanță închisă, dar ideal este negrul sau o combinație între alb și negru. Poți opta și pentru alte opțiuni de culori, precum cele clasice: maroul, bejul sau bleumarinul. Pentru o astfel de ținută, bijuteriile sunt foarte importante și tocmai de aceea trebuie să oferi personalitate ținutei tale cu un colier damă care te va face să strălucești.

 

  • Pantalonii în stilul elegant casual

De fiecare dată când îți dorești să te simți confortabil, alegi o pereche de pantaloni. În orice ținută elegant casual poți alege o pereche de pantaloni din denim, dar dacă faci o astfel de alegere trebuie să știi să realizezi combinația perfectă. O pereche de jeanși negri sau bleumarin, simpli, pot fi purtați, alături de un sacou la un eveniment relaxat, în timp ce pentru ocaziile formale poți alege o pereche de pantaloni de costum care să se remarce prin croiala impecabilă, alături de o bluză care să te pună în evidență.

  • Fustă în stilul elegant casual

Fustele nu pot fi omise din îmbrăcămintea pentru femei în stilul elegant casual. Poți opta pentru o fustă dreaptă sau conică, în cazul unui eveniment business. Iar, pentru a crea ținuta perectă, trebuie să ai în vedere ca fusta să nu fie mini, aceasta trebuie să nu fie mai scurtă de linia genunchilor. Culoarea acestei fuste este foarte importantă, ideal este să alegi o culoare închisă, precum bleumarin sau negru, dar poți opta chiar și pentru alb. Combină o astfel de fustă cu un body elegant.

Accesorizarea unei ținute întotdeauna va transmite o notă de eleganță și bun gust. Poți alege o pereche de cercei sau o brățară, chiar și un colier damă care să se potrivească cu toate elementele ținutei.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!