Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute bărbătești casual care merită atenția ta

Ținute bărbătești casual care merită atenția ta

Unul dintre lucrurile de bază pentru a fi un bărbat sofisticat constă în faptul că piesele vestimentare pe care le alegi pentru realizarea ținutelor tale, trebuie să te avantajeze. Stilul casual este unul dintre cele mai populare stiluri vestimentare din zilele noastre, deoarece oamenii au descoperit nenumărate moduri în care pot îmbina eleganța și confortul, și totul într-o singură ținută. O ținută în stilul casual poate fi purtată în orice loc, indiferent dacă ieși la o întâlnire cu prietenii, la cumpărături cu iubita sau poate chiar și la o petrecere smart casual. 

Casual este un stil care îmbină în cel mai practic și echilibrat mod funcționalitatea cu moda și astfel, se creează ținute confortabile și relaxante. Fiecare bărbat, chiar dacă este un pasionat al modei, sau nu are în garderoba sa un tricou simplu, o cămașă albă și cel puțin o pereche de pantaloni din denim. Când realizezi o ținută casual poți încerca aproape orice combinație, iar tocmai din acest motiv, am hotărât, ca în următoarele rânduri să îți prezentăm câteva dintre ținutele bărbătești casual care, cu siguranță, merită atența ta:

       1.Ținută casual cu hanorac

Fie că faci parte din categoria bărbațior super eleganți, cu siguranță, nu lipsește din garderoga ta un hanorac lejer și confortabil perfect pentru zilele de weekend. Acesta este una dintre piesele vestimentare importante din garderobă și este prietenul tău de nădejde atunci când vremea de afară îți „dă bătăi de cap”. Poți crea o ținută inedită îmbinând hanoracul tău preferat cu un palton mai lung, cu o geacă de piele sau una din denim, de aceeași lungime cu acesta. Pentru a echilibra apariția alege să porți o pereche de blugi skinny și personalizează întreaga ținută cu un colier bărbați care să te scoată în evidență.  

       2.Pantaloni din denim

Pantalonii din denim și tricourile simple sunt definiția stilului casual încă din anii 50. Dacă îți dorești un stil mai elegant, poți opta pentru modelele de blugi slim în culori închise, alături de hanoracul tău preferat sau o cămașă descheiată alături de un tricou.

       3.Ținută casual cu cămașă

Există situații în care trebuie ca look-ul tău să fie puțin mai elegant, iar tocmai în aceste momente sunt potrivite cămășile. Pentru ca outfit-ul tău să inspire relaxare și lejeritate o poți purta descheiată sau cu mânecile suflecate. La achiziționarea unei cămăși fii atent la gulerul acesteia și dacă ți se potrivește atât încheiată, cât și descheiată la primii trei nasturi este perfectă pentru conformația corpului tău. Poți alege o cămașă descheiată peste tricoul tău preferat alături de pantaloni din denim, conturând ținuta cu un colier bărbați care să îți pună personalitatea în valoare.

       4.Ținută casual cu pantaloni chino

Este timpul să mai schimbăm nelipsitele perechi de pantaloni din denim cu o pereche de pantaloni casual deoarece, aceștia reprezintă o alege ideală pentru o ținută casual pentru bărbații mai sofisticați. Acești pantaloni sunt foarte stylish și confortabili, dar nu în ultimul rând reprezintă și cea mai bună alegere pentru o ținută business casual sau smart casual. Poți alege o pereche de pantaloni chino în culori clasice precum bleumarin, negru, bej sau khaki alături de o pereche de pantofi ușor eleganți, precum o pereche de mocasini sau o pereche de pantofi mai lejeri.

       5.Ținută casual cu jachetă 

O jachetă nu poate lipsi din garderoba niciunui bărbat, și mai ales din grderoba celui care este adeptul stilului casual. Dacă încă nu ai achiziționat una, alege un model clasic, deoarece acesta este foarte versatilă și nu se va demoda niciodată, poți alege o geacă din denim, din piele sau una bomber. În funcție de ocazie și vremea de afară un look relaxat se potrivește foarte bine cu o astfel de jachetă, un tricou și o pereche de blugi .

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!