Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute asortate pentru cupluri

Ținute asortate pentru cupluri

 Ce variante ai? Pentru ce variantă să optezi și cum te pot avantaja ținutele asortate pentru cupluri?

Gândul că am putea da greș cu ținutele pe care le purtăm ne macină întotdeauna atunci când apărem într-un context social. Chiar dacă avem o mulțime de haine, participăm mereu la evenimente și suntem interesați constant de tendințele în modă, tot întâmpinăm dificultăți atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor noastre. Probabil că tocmai diversitatea este cea care aduce aceste probleme, făcând deciziile mult mai greu de luat.  

   Fie că ieșim la simple întâlniri cu prietenii, familia, fie că participăm la evenimente importante, aspectul nostru fizic este cel pe care punem accent, dorind să arătăm mereu bine. Acest lucru implică alegerea adecvată a ținutelor, combinarea plăcută a pieselor vestimentare, accesorizarea corespunzătoare, încadrarea în tema evenimentului și nu în ultimul rând, asortarea cu partenerul.  

   Ți se părea deja destul de greu să îți creezi ținuta ideală, dar devine și mai complicat atunci când pe lângă a arăta bine tu, singură, trebuie să iei în calcul și ținuta partenerului, pentru a avea un aspect impecabil și împreună. Astfel, ținând cont de culori, materiale și stilul adoptat, îți poți asorta hainele cu cele ale partenerului. În același timp, este importantă și accesorizarea, la care poți opta pentru brățară damă care să fie în același stil cu ceasul sau brățările lui.

    Cum să aveți mereu ținute asortate în funcție de eveniment?

   Atunci când vine vorba despre o apariție alături de partener, este necesară și mai multă atenție asupra detaliillor, fiind priviți împreună ca un tot unitar. Pentru a arăta impecabil este util să acorzi importanță evenimentului, dar și felului în care vă prezentați pentru ca imaginea voastră să fie impecabilă. Cum să reușești acest lucru? Vei afla imediat și vei vedea că munca ta se va ușura. 

    Evenimente în stil smart casual

  Dacă trebuie să participi la un eveniment care impune să ai o ținută stilată, dar nu foarte spectaculoasă, sau îți dorești să ieși la o ieșire în oraș cu persoanele dragi ție, stilul smart casual este cel care se potrivește și este ideal pentru contextul prezent.

    Ai ales stilul, dar cum îți asortezi ținuta? Pentru a nu există o discrepanță între tine și partenerul tău, este indicat să optezi pentru o gamă cromatică și imprimeuri asemănătoare, și în același timp să utilizezi accesorii inspirate din aceeași zonă.  Astfel, poți alege o pereche de ochelari de soare, brățară damă, coliere, ceasuri și orice altceva te-ar putea reprezentă, care să se potrivească și cu cele ale persoanei care te însoțește. 
 

      Evenimente în stilul cocktail

   Stilul cocktail este unul elegant, plin de rafinament, dar totuși nu foarte extravagant. Și în acest caz, important este ca obiectele vestimentare să fie în aceeași culoare sau să se completeze, oferind un look prin care să atrageți privirile celor din jur într-un mod plăcut. Partenerul poate purta o cămașă, alături de pantaloni eleganți sau chiar o pereche de jeanși. Tu poți opta pentru o rochie statement, scurtă sau de lungime medie, care sa fie de o nuanță complementară.

     Evenimente business 

  Cu precădere atunci când participi la un eveniment business este important ca tu și partenerul tău să fiți plăcuți de ceilalți, fiind un moment important în care sigur vreți să fiți plăcuți de restul persoanelor prezente. Alegerea unor costume în aceeași culoare și același stil, va fi cea care va surprinde și în acelși timp, va fi o dovadă de profesionalism. Știm deja cât de important este felul în care arătăm, atât pentru noi, cât și pentru cei care ne privesc, așadar este necesar să ținem cont de orice mic detaliu pentru a demonstra interesul pe care îl acordăm aspectului și îngirjirii noastre. La evenimentele business puteți purta costume din două piese, chiar și cele clasice, de preferat în culori închise, alături de o cămașă sau helancă, în nuanțe deschise, bej sau alb, pentru a face constrast. 
Ținând cont de aceste aspecte vei reuși să arăți minunat alături de partener, scotând în evidență legătura voastră specială. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!