Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținută potrivită pentru liceu - află ce să porți!

Ținută potrivită pentru liceu - află ce să porți!

Așa cum bine știm, în ultimii ani uniformele în cadrul liceului nu mai sunt obligatorii, cel puțin în majoritatea dintre colegii. Din această cauză, elevii pot alege să se îmbrace cu ce doresc aceștia, cu ce îi reprezintă și cu ce cu consideră ei că se potrivește cu personalitatea lor. Așa cum la vârsta adolescenței majoritatea își dorește să iasă în evidență, totuși, în cadrul școlii, ținutele trebuie să fie casual,  fără elemente vestimentare exagerate sau care să iasă prea mult în evidență, fără haine scurte sau extrem de elegante.
Așadar, pentru a da un plus ținutei, elevele de liceu apelează cu încredere la accesorii. Chiar dacă hainele pe care le poartă sunt simple, fără nimic exagerat, total potrivite cadrului unei instituții de învățământ, faptul că adaugă o brățară pe gustul lor fac ca ținuta să iasă din anonimat. Dacă ești elevă de liceu și te gândești cu ce brățară sa asortezi o anumită ținută, iată aici câteva idei care te-ar putea inspira. 

Tips&tricks pentru accesorizarea ținutelor de liceu

Dacă ești o persoană pasionată de muzica și cultura rock, cu siguranță ți s-ar potrivi să faci o alegere dintre acele brățări damă, orientându-te spre cele din piele cu anumite modele, mai groase sau mai subțiri sau chiar și una simplă. Atunci când alegi o pereche de jeanși  clasici sau negri și un tricou simplu sau o cămașă nu foarte elegantă, o brățară din piele va completa perfect ținuta ta, chiar dacă simplă, totuși de efect. 

 Dacă vrei ca ținuta ta să fie puțin mai elegantă și alegi niște pantaloni de stofă și o cămașă potrivită, atunci pentru tine va fi aleasă o brățară 7 chakra  care are pietre semiprețioase de diferite culori. Cu siguranță brățara ta va atrage atenția într-un mod plăcut, va fi elementul care conferă un aer elegant, dar casual  ținutei tale  pentru o zi nouă la liceu. 

Dacă ești o persoană mai liniștită, cu o personalitate nu foarte ieșită din comun, dacă alegi haine simple care se apropie poate de o uniformă școlară , dar dacă vrei ca ținuta ta să aibă un element în plus, vei vrea să alegi o brățară din material textil, simplă, în culori neutre sau culori nu foarte aprinse și  sigur îți va plăcea cum arăți. În cadrul liceului este important să nu  încalcăm anumite limite, așa că o brățară este foarte potrivită. 

Brățările nu vor fi niciodată demodate, însă este de preferat să alegem ceea ce ne reprezintă cu adevărat, să nu fim influențați de gusturile altor colegi și să purtăm exact ceea ce ne place și ceea ce considerăm că merge mână în mână cu personalitatea noastră. În cazul în care alegi o ținută foarte simplă, poți opta pentru mai multe brățări pe o singură mână pentru a completa și mai bine vestimentația.
Brățările au un rafinament aparte,  indiferent de modelul lor sau de culoare și vor fi mereu potrivite pentru ținutele de școală. Dacă, de exemplu, într-o zi de cursuri ești nevoită să schimbi hainele într-o ținută sport, și dacă porți la mână o brățară 7 chakra nu uita să o dai jos, deoarece o brățară rafinată, elegantă nu este potrivită unei ținute sport.

Dacă în aceea zi ai ales să porți o brățară din piele sau din material textil atunci poți păstra brățară la mână, deoarece nu va strica felul în care este prezentată ținuta.  Așadar, indiferent de brățara pe care o alegi pentru ținuta ta de liceu, nu uita că trebuie să fie în concordanță cu gusturile tale și trebuie să te facă pe tine să te simți bine că ai ales acel model de brățară. Nu uita: cel mai important este ca tu să te simți bine în pielea ta!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!