Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta perfectă de sărbători pentru el

Ținuta perfectă de sărbători pentru el

 Sărbătorile bat la ușă, timpul se scurge cu repeziciune și ca în fiecare an, ne întrebăm ce ținute vom purta în ajunul lor, în zilele de sărbătoare, în zilele premergătoare, la petrecerile organizate la serviciu sau la cele organizate în familie. Ne lovim de aceeași problemă, fie nu ne place ce avem în garderobă , fie ne dorim să ne schimbăm puțin stilul. Prin urmare trebuie să ne achiziționăm măcar un obiect de vestimentație nou. Este valabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați. 

     În zilele noastre bărbații manifestă un interes major pentru look-ul lor, pentru vestimentația pe care o au atât la serviciu, cât și în timpul liber. Sărbătorile sunt o bună ocazie pentru a arăta impecabil, își stabilesc din timp stilul vestimentar pe care îl vor aborda în această perioadă a anului și fără a sta pe gânduri își achiziționează  obiectele vestimentare dorite. 

     Ei au în vizor trendurile actuale, dar și ce li se potrivește mai bine, ținând cont de conformație, ten sau culoarea ochilor și a părului, ori de locația unde se desfășoară petrecerea sărbătorilor.

Petrecere la birou

  Angajații anumitor corporații petrec sfârșitul de an fie în cadrul firmei, fie în cluburi sau pub-uri. Indiferent de locație trebuie să afișezi un look și o ținută decentă. Ținuta perfectă pentru această ocazie este dată de costum. Acesta poate fi purtat cu o cămașă slim fit și accesorizată  cu un colier barbate, iar la mână cu un ceas masiv, pantofi și curea din piele în aceeași culoare. 

     Poți îmbrăca același costum cu o cămașă cu croi clasic, accesorizată cu cravată si batistă în culorile specifice sărbătorilor de iarnă, de exemplu, roșu sau verde, dar și în culorile sau imprimeurile adecvate nuanței costumului.

      Tot pentru petrecerea de la birou îmbracă un pantalon elegant, cu un pulover fin, din cașmir, peste o cămașă de culoare deschisă, crem, alb sau bleu. Puloverul poate fi de culoare închisă, precum verde închis, bordo sau bleumarin. Nu poate lipsi nici ținuta smart casual de la o petrecere de sărbători. O poți alcătui din sneakersi, pantaloni cu dungă, cămașă slim și sacou, acesorizat cu un colier bărbați.

Ținuta pentru bărbați adoptată la petrecerea de sărbători în familie

     Chiar dacă petreci sărbătorile acasă cu familia și prietenii nu trebuie să îți neglijezi ținuta nici cu această ocazie. Nu trebuie neapărat să adopți o ținută office, costum, cravată sau papion. Te poți îmbrăca lejer, dar în același timp poți avea un look cool. Cel mai potrivit ar fi să îmbraci un pantalon elegant, dintr-o țesătură fină,  fie cu croi classic, fie cu un croi slim, asortat cu un pulover la baza gâtului, cu un pulover îmbrăcat peste o cămașă cu guler îngust sau o helancă din material delicat, peste care așezi un cardigan. Nu este exclus să porți pantaloni slim cu un pulover tematic, în tonul sărbătorilor. Deși petrecerea se desfășoară în casă, poți încălța pantofi ușori din piele sau sneakerși. 

    Nu trebuie să neglijezi nici ținuta pentru a doua zi de sărbătoare. Ea poate fi smart casual, o ținută sport, lejeră sau o ținută cu tematică, în funcție de ce program urmează să se desfășoare.

     Oricare ar fi stilul pe care îl vei aborda, trebuie să ai în vedere cromatica obiectelor vestimentare care o compun. Trebuie astfel combinate, încăt să nu devină o ținută mult prea extravagantă, ci una plăcută ochiului. Sărbătorile nu reprezintă acel moment când epatezi, când vrei să atragi atenția mai mult ca de obicei. Sărbătorile sunt despre credință, iubire, familie, prieteni și timp de calitate  petrecut alături de ei. Ținuta are importanța ei în atare situație, nu trebuie neglijată, însă un aspect îngrijit, în tendințe, este îndeajuns. 

    În acest fel poți începe să îți creezi ținuta care te reprezintă, care te ajută să te simți în largul tău de sărbători alături de cei dragi.         

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!