Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținută masculină pentru festival

Ținută masculină pentru festival

Ținuta masculină pentru festival – care sunt cele mai îndrăznețe variante pe care le ai?

Unul dintre cele mai importante evenimente de pe tot parcursul unui an este festivalul de muzică. Acesta te scoate din cotidianul de zi cu zi și îți oferă posibilitatea să te relaxezi și să te exprimi liber. Spectacolele din concertele de muzică ale artiștilor consacrați, ale căror melodii le fredonezi în fiecare minut al zilei, te transpun într-o poveste pe care cu siguranță nu o vei uita. 

Un astfel de eveniment necesită o ținută unică. Nu te poți îmbrăca într-o ținută pe care o alegi în orice altă zi, aceasta trebuie să fie altfel datorită contextului și cadrului total diferit. Ținuta vestimentară trebuie să fie îmbrăcată cu scopul de a ieși în evidentă, trebuie să asortezi culorile, piesele vestimentare și imprimeurile în conformitate cu anotimpul. Nu doar doamnele trebuie să aibă grijă de vestimentație, și domnii trebuie să fie preocupați de felul în care arată și să se asigure că au făcut alegerea ideală.

 Îți dorești o ținută cât mai confortabilă și care să emane masculinitate? O idee îndrăzneață ar fi alegerea unor pantofi foarte comozi, sneakers, pentru că, bineînțeles, trebuie să ne simțim bine și să ne distrăm la maxim. Un tricou cu imprimeu vesel este o piesă vestimentară care să te facă să ieși în evidență, împreună cu o pereche de jeanși simpli sunt o alegere inspirată. Nu uita de accesorii, ele fac parte din categoria lucrurilor care fac ținuta să fie completă, un colier bărbați din otel inoxidabil care să atragă toate privirile feminine asupra ta și care să îți evidențieze personalitatea.

 O super idee de ținută pentru festival este și co-ords, adică un set de tricou sau o cămașă și pantaloni cu același imprimeu, cu siguranță vei face o alegere îndrăzneață. Dar să nu uităm de accesoriile care personalizează ținuta. Colier bărbați este cea mai bună alegere pe care ai putea să o ai în vedere. Un colier care să vorbească în locul tău, colierul care să te scoată din anonimat, cel care o să te pună în evidență.

Indiferent de preferințele în modă pe care le ai, chiar dacă ai un stil clasic sau poate unul modern, nu uita să accesorizezi ținuta pe care o alegi de fiecare dată. Personalizează-ți look-ul! Fii tu acel mascul alfa care atrage  privirile tuturor femeilor pe care le întâlnești în calea ta.

 Ești un bărbat curajos? Încearcă un accesoriu care să te scoată din anonimat! Un accesoriu frumos este admirat de oricine, fii tu cel care își accesorizeaza ținuta într-un fel aparte. Un festival îți dă oportunitatea să încerci lucruri noi. Cum ar fi să porți 2 tipuri de coliere? La o ținută de festival îndrăzneț aleasă se potrivesc 2 coliere masculine la modă. Ideal ar fi să nu alegi același model, sfatul nostru este să alegi colierele din două materiale și texturi diferite care să îți completeze ținuta. Ce părere ai despre un colier cu piatră semiprețioasă într-o culoare electrizantă: roșu, albastru, verde; cu un șnur din 100% bumbac, asortat cu un colier din oțel inoxidabil cu un pandantiv hudson? Este o alegere destul de îndrăzneață, dar foarte ingenioasă. Dar pentru un festival trebuie să îți asumi riscuri, să te desparți de cotidian, să te distrezi și să fii în centrul atenției.

 Oamenii au prejudecați, și tocmai de aceea bărbații nu dau prea mare importanță pe felul în care arată. Poți fi tu acela care să depășească orice prejudecată și să ieși din tipare! Încearcă o ținută ieșită din comun și foarte comodă pentru petrecerea unor nopți de vis. Nu uita! O ținută elegantă nu este o alegere inspirată deoarece la un festival toată lumea trebuie să se distreze și să fie îmbrăcată într-un mod cât mai confortabil și mai lejer.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!