Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta cavalerului de onoare, criterii de care să ții cont

Ținuta cavalerului de onoare, criterii de care să ții cont
            Pentru mire este foarte simplu să își alegă cavalerii de onoare, dar vestimentația acestora nu se alege atât de simplu pe cât ai putea considera. În majoritatea cazurilor, întreaga nuntă se învârte în jurul miresei și a vestimentației acesteia, dar întreaga nuntă nu este doar despre ea, este și despre el și vestimentația acestuia. Mirele nu este doar un pion la propria nuntă, acesta are un rol la fel de important precum mireasa, și astfel trebuie ca și ținuta lui să fie impecabilă.
            Ținutele cavalerilor de onoare au rolul de a veni în completarea unei imagini perfecte de nuntă, și bineînțeles, alături de ținutele domnișoarelor de onoare. Cavalerii de onoare au rolul de a susține mirele în toate deciziile importante pe care le va avea de luat înainte de nuntă, ceea ce le va oferi o importanță uriașă. Ținuta unui cavaler de onoare trebuie să fie elegantă și să reprezinte tendințele nunții. În funcție de locul în care va avea loc nunta și de codul vestimentar impus, ținutele cavalerilor de onoare trebuie să fie asemănătoare, dar niciodată nu trebuie să se potrivească cu ținuta mirelui, însă trebuie să fie în concordanță cu acestea.
            Dacă mirele a ales mai mulți cavaleri de onoare trebuie să te asiguri că smochingul sau costumul pe care îl vei îmbrăca sunt asemănătosare sau identice cu al celorlalți. Pentru decizia în legătură cu vestimentația îmbrăcată de cavalerii de onoare poate participa și mirele pentru că părerea lui este foarte importantă în cea mai frumoasă zi din viața lui. Accesorizarea este esențială, indiferent de ținuta aleasă, personalizează-o cu ajutorul unui colier bărbați care să te scoată în evidență.
            Dacă sunt imposibil de ales costume asemănătoare pentru cavalerii de onoare, mirele poate face cadou accesorii identice, precum: papion, colier bărbați, cravată, butoni sau batiste care vor crea la fel de bine un ansamblu perfect pentru imaginea nunții.

Care sunt accesoriile cavalerilor de onoare?

- cocardele cavalerilor de onoare
       Cocardele reprezintă acele flori care se prind în pieptul mirelui, cavalerilor de onoare, socrilor și nașului. Acestea pot fi achiziționate în funcție de gusturile și preferințele mirilor, pentru că, aceste flori reușesc sa aducă personalitate gamei cromatice cu ajutorul accesoriilor mici, dar care ies în evidență.

- Seturi asortate pentru cavalerii de onoare și domnișoarele de onoare
       Poți opta pentru seturi de cocade ale cavalerilor de onoare asortate cu seturile de corsaje ale domnișoarelor de onoare. Poți opta pentru nuanțe asemănătoare cu buchetul miresei.

- Papioanele asortate
       În ultimii ani, se află în tendințe asortarea papionului mirelui, cavalerilor de onoare, nașilor și socrilor. Poți alege culoarea și modelul în funcție de dress cod-ul nunții.

Care sunt responsabilitățile cavalerilor de onoare?
- Cavalerii de onoare trebuie să organizeze ultima petrecere de burlac pentru viitorul mire, înainte de nuntă.

- Cavalerii de onoare trebuie să ajute mirele să se îmbrace, să-l încurajeze și să-l sprijine în calmarea emoțiilor,

- Fiecare cavaler de onoare trebuie să țină un toast, la începutul petrecerii, în cinstea noului cuplu proaspăt căsătorit. Acest toast poate conține orice poveste amuzantă pe care a-ți trăit-o împreună, povești amuzante despre cuplu, urări din inimă sau povești emoționante.

           Cavalerul de onoare are rolul de a întreține admosfera în seara nunții, pe lângă toate atribuțiile pe care acesta trebuie să le îndeplinească. Dacă ai fost ales de cel mai bun prieten cavaler de onoare la nunta sa, înseamnă că ai un rol special în viața lui și că ești o persoană foarte apropiată pentru cuplu. Mirele și mireasa te consideră un prieten de încredere și sunt convinși că doar cu ajutorul tău pot avea o nuntă așa cum și-au visat. Alege o ținută potrivită!

 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!