Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta casual – plusuri și minusuri

Ținuta casual – plusuri și minusuri

Ținuta casual există și se observă mai ales atunci când mergi pe stradă, în parc, ba chiar și atunci când te afli la un eveniment de afaceri. Cu toate că ne dorim să nu ieșim cu mult în evidență atunci când alegem casual, îndreptându-ne atenția spre o ținută lejeră, 100% comodă, în realitate, am putea face mici „artificii” pentru ca ținuta noastră să se transforme într-una ușor sofisticată.

Lejer nu înseamnă lipsit de eleganță, așa că nu este de mirare că poți observa acele mici elemente care aduc o notă în plus de rafinament. 

Iată mai jos plusuri și minusuri pentru o ținută casual:

Plusuri:

Ținuta casual înseamnă lejer

Într-adevăr, ținuta casual înseamnă mai înainte de toate lejer, înseamnă ușor de purtat și mai ales o ținută de zi deloc sofisticată, dar cât se poate de prietenoasă cu tine, cu stilul tău, cu tot ceea ce porți.

Ușor de asortat

Se poate asorta ușor, poți face combinații de haine și de culori. Cu puțină imaginație, îți va ieși o ținută asemănătoare cu tot ceea ce îți recomandă designerii vestimentari. Fii îndrăzneață și mai mult ca sigur îți va ieși totul bine!

Bine de purtat în parc și alături de prieteni

În parc nu este altceva mai potrivit decât stilul casual, așa că nu ezita să o porți ori de câte ori ai un drum mai lung de parcurs, dar și atunci când vrei să te simți bine. De asemenea, dacă prietenii tăi sunt îmbrăcați casual, mai mult ca sigur nu vrei și tu ceva diferit – vei dori să îmbraci casual ca să vă asortați.

Stil propriu

Casual înseamnă printre altele și un stil îndrăzneț, un stil perfect adaptat ție. De aceea, prin casual reușești să pui accent pe personalitatea ta, să porți ceea ce îți place, dar mai ales să te simți bine.

Minusuri

Greu de adaptat unei ținute office sau unui eveniment sofisticat

Pentru evenimentele sofisticate, mai mult ca sigur ți se va cere să pui accent pe black tie sau pe office. O ținută cocktail poate fi un alt element de care să ții cont. Indiferent cum, ai în vedere să respecți cadrul evenimentului și mai mult ca sigur te vei simți bine.

Nu știi cum să combini accesoriile pentru a ieși mai mult în evidență

Accesoriile sunt prezente și în ținuta casual. Ai putea alege una dintre aceste brățări femei, cu pietre semiprețioase sau chakra și mai mult ca sigur te vei încadra stilului. Nu ezita să combini accesoriile și să pui accent pe acele bijuterii care îți fac bine și care îți permit să visezi la tot ceea ce dorești să porți.

Încerci casual, dar iese doar un kitsch – combinația este total nepotrivită

Nu mereu ținuta casual poate să îți iasă ca la carte.  Din dorința de a combina cât mai mult lucrurile s-ar putea să greșești ușor, așa că atunci când te afli în pană de inspirație sau nu știi cum anume să faci cele mai frumoase combinații pentru tine, atunci ai putea fie un stil casual cu mai multă atenție pusă detaliilor, fie un stil mai cuminte.

Culorile sunt greu de ales

În stilul casual avem impresia că orice culoare este și potrivită spre a fi combinată astfel. Nu este nimic mai greșit. Designerii au în vedere recomandarea de a alege culori pentru ținuta ta, însă ai grijă ca atunci când combini să iasă ceea ce trebuie și să nu devină totul supărător.

Indiferent cum, optează pentru o ținută lejeră, pentru o ținută casual, dar nu uita nici pe departe de accesorii și elemente, precum aceste brățări pentru femei, care să pună mai ușor în valoare tot ceea ce porți. Alege casual pentru a te simți bine cu tine, alege casual pentru că este lejer, frumos de purtat, dar mai ales un stil perfect adaptat celor mai tineri.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!