Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Tendințele fashion – cum să îți expui personalitatea prin ținutele tale?

Tendințele fashion – cum să îți expui personalitatea prin ținutele tale?

În zilele noastre, ținuta vestimentară transmite o mulțime de informații despre personalitatea fiecărei persoane. Fără ca noi să ne dăm seama, piesele vestimentare și accesoriile pe care le alegem joacă un rol important când vine vorba despre o primă impresie și de personalitatea pe care o avem. În fiecare zi, modul în care alegem să ne îmbracăm ne reflectă starea de spirit, emoțiile, sentimentele și personalitatea.

În trecut, oamenii purtau hainele doar pentru rolul lor esențial, acela de a acoperi corpul, de a menține temperatura acestuia și cu scopul de a se proteja de  factorii externi. Ajungând în prezent, ținuta vestimentară are atât rol estetic, cât și un rol psihologic foarte important. Fiecare persoană își alege piesele vestimentare în funcție de tendințele fashion adaptate la personalitatea sa, și astfel le selectează după semnificație și mesajele pe care le transmit.

În crearea oricărei ținute, trebuie să îți expui personalitatea pentru că vrei să te simți unică și admirată. Accesorizarea este esențială pentru ca ținuta să fie perfectă. Prin outfitul creat, fiecare femeie își pune trăsăturile și calitățile în evidență, ceea ce îi definește personalitatea.

Cum să îți expui personalitatea prin ținutele tale, dar și să adaptezi tendințele fashion stilului vestimentar? 

Crezi că alegerea culorii preferate la achiziționarea unui articol vestimentar reprezintă personalitatea ta? Bineînțeles, culoarea are un rol important în definirea personalității prin ținutele tale. Culorile care îți plac, te fac să îți evidențiezi  trăsăturile și calitățile. Culoarea aleasă într-o zi îți exprimă sentimentele și emoțiile. Dar, alegerea unei culori vesele îți poate transforma starea de spirit radical în situațiile în care sentimentele tale nu sunt foarte pozitive. Ce reprezentație are fiecare culoare? Roșul reprezintă o personalitate extrovertită , pasională, energică, în timp ce rozul prezintă o personalitate jucăușă și afectuosă. Verdele caracterizează femeile sociabile, foarte grijulii și echilibrate. Violetul caracterizează femeile pasionate de artă, foarte elegante și creativitate. Care este culoarea ta preferată?

Fără ca tu să îți dai seama, piesele vestimentare atemporale îți exprimă personalitatea. Femeile care aleg aceste piese vestimentare emană eleganță. Acestea nu se demodează niciodată, denotă un look natural prin țesăturile fine și simple. Acest stil clasic, se potrivește de minune cu un colier damă care să le scoată în evidenta.

Tendințele fashion pot fi evitate sau adaptate în așa fel încât personalitatea ta să fie pe primul loc. Stilul vestimentar pe care îl ai trebuie să te caracterizeze, dar trebuie să ții cont și de tendințele în modă, astfel conturează-ți personalitatea prin adaptare. Tendințele fashion se schimbă, deci trebuie să fii foarte atentă la articolele vestimentare pe care le achiziționezi, hainele pe care le porți într-o zi pot fi demodate în ziua următoare. Nu întotdeauna este bine să iei prea în serios tendințele modei, deoarece, în unele cazuri, unele persoane achiziționează haine doar pentru că sunt la modă, astfel personalitatea lor nu mai este reprezentată de stilul vestimentar propriu. Specialiștii în modă au recomandat mereu inspirarea din trendurile care apar, iar abordarea lor să fie originală.

La fiecare ținută vestimentară trebuie să avem în vedere cel mai important aspect, confortul. Confortul reprezintă cel mai important principiu după care să te ghidezi în alegerea ținutei vestimentare. Textura, culoarea, calitatea, mărimea și forma materialului sunt lucrurile pe care trebuie să le iei în calcul în alegerea unei piese vestimentare. O ținută inconfortabilă nu poate proiecta cu adevărat personalitatea ta.

Accesorizarea unei ținute are rolul de a-ți accentua personalitatea. Un colier damă bine ales te poate ajuta în a fi o apariție surprinzătoare. Alegerea unui accesoriu care să te reprezinte diferențiază o ținută plictisitoare de una fashion. Trebuie să fii feminină, delicată și plină de eleganță sau poți să ieși în evidență cu accesorii statement. Experimentează cu modele și stiluri diferite, astfel încât personalitatea pe care o ai să fie reprezentată prin ținută și accesorizare.  

  

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!