Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Tendințe 2022, ce culori trebuie să porți?

Tendințe 2022, ce culori trebuie să porți?

Designerii de modă au dezvăluit tendințele culorilor în anul 2022. În aceste culori sunt exprimate sentimentele de optimism și speranță pentru viitor. Culoarea potrivită schimbă în totalitate aspectul unei ținute, fie că este vorba despre o rochie superbă sau despre orice altă ținută vestimentară. 

Tendințele culorilor în anul 2022 sunt foarte solare, designerii de top au ales culori care să te inspire și care să îți dea strălucire. Culori precum galben saturat, verde lime, verde kelly clasic, purpuriu apus de soare, sunt doar câteva dintre cele care vor fi în topul preferințelor de anul acesta, fiecare dintre ele având un caracter special propriu. Alege ținute în culori îndrăznețe care să te inspire, dar nu uita să întregești look-ul cu aceste seturi damă care să te evidențieze în fața tuturor.

Iată câteva detalii despre culorile din tendințele din anul 2022:

  • Very Peri este culoarea anului

Very Peri este cea mai caldă și veselă culoare a anului. Această culoare include nuanțe puternice, precum nuanțe de albastru periwinkle cu un subton viu-violet-roșu. Această nouă culoare ne bucură privirile cu un ton calmant, alături de un ton blând roșu care adaugă însuflețirea și energia de care aveam nevoie.  Very Peri emană naturalețe, dar prezență dinamică și o atitudine plină de veselie care îți încurajează exprimarea imaginației și creativității.

  • Radiant Yellow

Această nuanță de galben dezvăluie perfect dispozițiile însorite. În acest an o să o regăsim în fiecare prezentare de modă. Culoarea galben, dar nu orice galben, ci unul vibrant, puternic, aproape neon este preferatul tuturor vedetelor de la Hollywood. Indiferent de felul în care vei crea ținutele în această vară, trebuie să folosești această nuanță în outfiturile sau în proiectele tale de croitorie. Radiant Yellow este, cu siguranță, culoarea care ne va lumina starea de spirit în acest sezon de primăvară-vară.

  • Lime Vibrant

În sezonul de primăvară-vară 2022, verdele vibrant va stârni o adevărată explozie de energie. Dacă folosești această culoare în ținutele tale, evită să o combini cu alte nuanțe, trebuie să o lași singură, deoarece aceasta captează toată atenția. Pentru o creație vestimentară electrizantă. Alege o ținută în care să introduci nuanțe de lime vibrant cu o pereche de încălțăminte albă sau neagră, pentru a adăuga puțin contrast.

  • Hot Orange

În sezonul primăvară-vară de anul acesta, trebuie să uiți de nuanțele pastel! Alege pentru ținutele tale cel mai strălucitor portocaliu și poartă-l din cap până-n picioare! În săptămâna modei, marii creatori de modă au prezentat în colecțiile lor ansambluri portocalii. Prin urmare, îți poți lăsa imaginația să creeze și folosește cât portocaliu îți dorești. Poți crea un contrast aparte cu nuanțe de albastru sau negru pentru a asorta mai bine ținutele tale.

  • Orchid Flower

Floarea de orhidee are cea mai frumoasă nuanță de mov, perfectă indiferent de anotimp. O culoarea intensă și energizantă care are o calitate inedită de a ieși în evidență atât în mediul virtual, cât și în cel real. Tonul de magenta saturat emană un sentiment de evadare din cotidian și de pozitivitate, ceea ce aveam nevoie în perioada prin care trecem. Nuanța de orchid flower radiază de strălucire și întruchipează creativitatea.

  • Popcorn

Popcorn sau culoarea untului, este o culoare crem gălbui, o culoare care se va regăsi în toate ținutele de pe podiumurile de modă de anul acesta. 

  • Verde smarald 

Verdele smarald întruchipează regalitatea și rafinamentul, este simbolul creșterii și armoniei. În acest an, nuanța de verde smarald ne va ajuta să găsim echilibrul, dar are și rolul de a ne oferi energia de care avem nevoie.

Alege să te inspiri din ținutele marilor creatori de modă, și crează-ți propriul stil vestimentar cu ajutorul nuanțelor care îți oferă energie. În orice ținută, rafinamentul este redat de bijuterii. Alege seturi damă pentru ca ținuta ta să fie completă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!