Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Stilul retro, alegerea potrivită pentru fiecare bărbat?  

Stilul retro, alegerea potrivită pentru fiecare bărbat?     

  Un domeniu foarte atractiv pentru fiecare bărbat este moda. În zilele noastre, prima impresie contează, iar ținuta vestimentară a devenit o nouă carte de vizită pentru fiecare persoană. N-ai cum să cunoști în totalitate un bărbat uitându-te la modul în care acesta se îmbracă, dar prima apariție contează nespus de mult pentru că oferă indicii despre persoana pe care o ai în față. Până a purta o discuție cu acesta, impresia ta este dată de stilul vestimentar al acestuia, iar imaginea contează într-o mare măsură.

    După o perioadă în care creatorii de modă se gândeau la ce apariție să mai facă, cu un nou stil vestimentar, în ultimul timp, aceștia și-au întors privirile spre zilele apuse ale modei din trecut, stilul retro. Toate schimbările care au avut loc în lumea modei, pe parcursul timpului, acum se numesc retro. Și, indiferent de etapa în care ne aflăm va avea loc întotdeauna o reinventare și o reinterpretare a stilurilor vestimentare care au fost la modă la un moment dat.

    Stilul retro marchează ținutele vestimentare purtate de bărbații din anii ‘50 și ‘80, iar acest stil era folosit în mod obișnuit în acea perioadă. Fiecare piesă vestimentară, într-o anumită perioadă, a fost la modă, dar stilul retro era elegant și foarte lejer, iar acest lucru l-a făcut să reziste în timp. Privind în jur, putem observa că din ce în ce mai mulți bărbați încă îl consideră elegant și în zilele noastre, ceea ce a făcut ca majoritatea să aibă în garderoba lor și piese vestimentare care aparțin acestui stil.

    Stilul retro este un stil clasic, atemporal, care a rezistat și va rezista în continuare, indiferent cât de mult timp va trece, pentru că este o alegere potrivită pentru fiecare bărbat. Poți să porți piese vestimentare sau ținute care aparțin acestui stil, toată viața și vei fi întotdeauna la modă. Eleganța pe care o oferă stilul retro oferă multe de spus despre bărbatul care îl poartă, și evidențiază, cu precădere, o personalitate puternică care emană eleganță.

Care sunt trăsăturile definitorii ale acestui stil?

Fiecare stil vestimentar are anumite trăsături care îl caracterizează, prin urmare, stilul retro se remarcă prin culorile alb și negru, diferite nuanțe de maro sau bleumarin, dar, și de materiale precum catifeaua, bumbacul, lâna sau mătasea. Accesorizarea stilului retro este foarte importantă pentru definirea acestuia, datorită eleganței date de pălăriile specifice, genților de piele, eșarfelor și a bijuteriilor sofisticate.

Stilul retro îți oferă nenumărate oportunități de a combina și asorta piese vestimentare, ceea ce îl face o alegere potrivită pentru fiecare bărbat, indiferent de situația în care îl abordează. Fiecare ținută creată transmite un mesaj despre personalitatea și obiceiurile tale, astfel trebuie să dai o foarte mare atenție modului în care alegi piesele vestimentare, dar și accesoriile. Un costum de o nuanță neutră, o pălărie, o pereche de pantofi comozi și o brățară bărbați pot transmite nenumărate lucruri despre personalitatea ta.

    Stilul retro îți dă posibilitatea să alegi orice piesă vestimentară, combinație sau accesoriu care a avut succes în anii trecuți. Poți alege sacouri, pantaloni din denim, pălării, ochelari sau pulovere, orice crezi că ți se potrivește și se mulează pe caracterul tău. Spre exemplu, poți asorta un hanorac slim-fit închis cu o pereche de pantaloni chino sau cu o pereche de pantaloni din denim, cu pantofi casual în stil loafer, derby sau sneakers smart și accesorizat cu o brățară bărbați.

    Stilul retro este alegerea potrivită pentru fiecare bărbat! Dacă îți dorești să abordezi un astfel de stil trebuie să fii atent la îmbinarea corectă a culorilor și să alegi accesoriile care au un impact vizual puternic, care transmit rafinament, masculinitate și stil. Alege piese vestimentare care sunt foarte simple, dar care, în același timp, să transmită mister și eleganță.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!