Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Stilul casual si bijuteriile

Stilul casual si bijuteriile

Stilul casual înseamnă ținute purtate zi de zi, dar mai ales asortate cu acele accesorii care să ne pună cât mai bine în evidență ținuta. Chiar dacă vorbim despre un stil ușor de purtat atât la serviciu, cât și în călătoriile din parc, în realitate o ținută trebuie să iasă din anonimat cu acele mici bijuterii sau accesorii, bine asortate. Fie că vorbim despre o pereche de cercei de bună calitate, fie că vorbim despre un inel sau o brățară cu pietre semiprețioase, toate acestea sunt permise în cadrul stilului casual.

Atunci când adaugi diverse articole vestimentare în coșul de cumpărături, iar toate acestea se potrivesc stilului casual este bine să te orientezi și spre colecția de bijuterii pe care să o poți purta cât mai bine și care să te scoată în evidență așa cum îți dorești. Atunci când vine vorba despre bijuterii purtate zi de zi, există numeroase opțiuni care să se potrivească perfect cu stilul casual.

Ca atare, un stil lejer, precum cel casual are nevoie de bijuterii comune, și nu de cele purtate ocazional, prea elegante.

Iată cum asortezi corect bijuteriile pentru acest stil vestimentar:

Garderoba și bijuteriile sau accesoriile trebuie să se împletească perfect, așa că este bine să ții cont de câteva elemente din viața personală atunci când faci astfel de alegeri. Primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere constă în imaginea clară asupra vestimentației și bijuteriilor pe care îți place să le porți. Pe de o parte trebuie să știi ce fel de stil te reprezintă și mai ales ce fel de stil de viață trăiești. În funcție de acest lucru, vei găsi și opțiunile care să ți se potrivească perfect.

Eleganța, parte din personalitatea ta

Dacă îți plac ținutele cochete, tocurile înalte, pantofii stiletto, hainele de lux, coafurile și machiajul evident, mai mult ca sigur te vei orienta către acele bijuterii elegante, încrustate cu pietre prețioase, astfel că ținuta ta va ieși din stilul casual și se va îndrepta spre cel elegant.

Stil casual, ales perfect pentru studenți

Așa cum spuneam și mai sus, în funcție de stilul de viață pe care îl trăiești îți vei alege și garderoba, dar mai ales vei completa ținuta cu acele bijuterii potrivite. Mai mult ca sigur aceste perechi de cercei sunt cât se poate de potriviți, deloc exagerați, perfecți pentru o ținută casual, specifică vârstei. Nu trebuie să alegi ceva supradimensionat sau cercei cu pietre prețioase, ci pur și simplu acele accesorii care să te evidențieze cât mai mult.

Business casual sau accesorii de bun gust

Trecerea de la codul vestimentar mult prea sobru pentru business, de la acel cod de etichetă standard către stilul vestimentar casual business, le oferă antreprenorilor posibilitatea de a se îmbrăca mai lejer, dar potrivit specificului activităților lor. Și de această dată am putea vorbi despre o pereche de cercei simpli, cu o formă geometrică obișnuită, asortați cu un inel de mici dimensiuni sau o brățară din pietre semiprețioase.

Confort

Dacă tot ceea ce îți dorești este confortul pe care să ți-l aducă hainele tale, să nu petreci foarte mult timp în oglindă mai înainte de a porni de acasă, să nu ieși foarte mult în evidență în fața celorlalți, mai mult ca sigur te vei îndrepta către stilul casual. Acesta înseamnă lejer, înseamnă ținute corect adaptate tipului de eveniment la care participi, înseamnă frumos, dar și accesorii de bună calitate.

Încadrează-te în buget!

Stilul casual nu înseamnă cheltuieli mari. De aceea, în funcție de bugetul pe care îl ai stabilit este bine să îți folosești banii cu înțelepciune și astfel să te îndrepți către acele obiecte vestimentare și bijuterii pe care să le poți purta de mai multe ori. De exemplu, ai putea alege bijuterii din oțel inoxidabil, aur sau argint care să nu se deterioreze odată cu trecerea timpului. De asemenea, nu trebuie să investești tot bugetul deodată, ci pur și simplu poate că îți este suficient să adaugi periodic câte o bijuterie în plus în cutia ta de bijuterii. Mai mult ca sigur, numărul lor va crește și asta pentru că pe dargen.ro găsești produse de cea mai bună calitate.

În plus, ține cont de faptul că nu ai nevoie de o limită superioară a numărului de bijuterii, și te poți opri exact atunci când îți este suficient.

Chiar de alegi stilul casual de vestimentație este bine să cunoști că propria ta cutie de bijuterii reprezintă un kit accesoriu care trebuie întotdeauna actualizat și construit în așa fel încât să ai continuu cu ce să te asortezi. Poți alege cercei de mai multe categorii, coliere, brățări, inele, ceasuri. Atunci când te decizi asupra stilului casual alege doar bijuterii care să se potrivească perfect cu acesta și nimic mai mult.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!