Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Sfaturi pentru o ținută formală care să capteze toată atenția

Sfaturi pentru o ținută formală care să capteze toată atenția

           Fiecare ținută formală este percepută în mod diferit de la bărbat la bărbat. Unii bărbați aleg un costum la întâmplare, în timp ce alți bărbați sunt foarte atenți până la cel mai mic detaliu, iar alții aleg varianta de a purta pantalonii și sacoul de la două costume diferite sau black tie. Fiecare om are preferințe diferite, ceea ce face ca ținuta formală să fie interpretată într-un mod diferit, dar nu înseamnă că este și incorect.

            Formal înseamnă, în primul rând, alegerea unor nuanțe închise și fără texturi sau imprimeuri. O ținută formală are capacitatea de a-ți stimula gândirea analitică și de a-ți îmbunătăți capacitatea de concentrare. Pentru ca o ținută să fie considerată formală aceasta trebuie să fie sobră și să întrunească anumite condiții tipice pentru o astfel de ținută. În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva sfaturi care să te ajute să creezi o ținută formală care să capteze toată atenția.

1. Cum se poartă o ținută black tie?
           Contrar așteptărilor, o ținută black tie nu este alcătuită din cravată neagră și costum în aceeași culoare, ci această ținută necesită un papion negru. Black tie este o ținută alcătuită dintr-un smoking, iar cravata nu este potrivită pentru un astfel de outfit. Smokingul poate fi de culoare neagră sau bleumarin, cămașă albă, cu manșete și butoni. Iar pentru ca ținuta să fie completă, accesorizarea este cheia, astfel, este nevoie de o batistă albă de buzunar, o pereche de pantofi negri din piele lăcuită, dar nu în ultimul rând pentru a-ți pune personalitatea în evidență poți opta pentru o brățară bărbați așezată discret în jurul încheieturii mâinii. Acest mod de a purta o ținută formală îți va garanta o prezență plăcută care va capta întreaga atenție.

2. Cum se alege cureaua?
           Cureaua face parte din accesoriile care fac diferența pentru că poate influența în mare măsură succesul unei ținute formale. Fiecare bărbat cunoaște regula clasică de a asorta cureaua cu pantofii, dar această regulă nu este obligatorie, poți opta pentru o curea cu o ușoară diferență de texturi și de nuanțe față de pantofi. Dar, în cazul în care ai ales o pereche de pantofi de culoare negră sau într-o nuanță de maro, cureaua pe care o vei purta trebuie să aibă aceeași culoare. Texturile similare îți oferă un aer rafinat, ceea ce face asocierea pantofilor din piele întoarsă cu o curea cu același finisaj să arate uimitor și să capteze toată atenția.

3. Cum se poartă cămașa?
           Pentru o ținută formală, cămașa perfect aleasă reprezintă un element esențial. Există nenumărate tipuri de cămăși, iar pentru ținutele formale,acestea trebuie să aibă anumite caracteristici. Mărimea cămășii este foarte importantă, aceasta trebuie să corespundă măsurilor individuale, o mărime nepotrivită poate anula detalii de stil atent gândite. Pentru a-ți exprima personalitatea discret într-o astfel de ținută, poți opta pentru o brățară bărbați. Dar, nu în ultimul rând, croiala costumului trebuie să fie aceeași cu cea a cămășii și astfel poți opta pentru cămăși precum slim fit, skinny fit, classic fit sau modern fit. Pentru anumite evenimente speciale, butonii reprezintă accesoriile care nu pot lipsi de pe manșeta cămășii pentru că aceștia au rolul de a completa întreg costumul.

            Aceste sfaturi te vor ajuta să creezi o ținută formală care să capteze toată atenția. În viața oricărui bărbat apar evenimente importante care necesită o anumită ținută. Accesoriile masculine au rolul de a te scoate în evidență și de a face diferența. Ține cont de dress codul evenimentului la care vei participa și alege ținuta formală corespunzătoare cu specificul locației și cu personalitatea ta pentru a fi tu cel care atrage toată atenția cu fiecare ocazie.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!