Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

 Semnificația pietrelor purtate la bijuterii

 Semnificația pietrelor purtate la bijuterii

 Pietrele bijuteriilor pe care alegi să le porți aduc o serie de avantaje: pe lângă aspectul plăcut, completat de eleganță și rafinamentul scos în evidență, acestea au și diferite semnificații, pe care cred că ți-ar face plăcere să le afli!

Care este semnificația diamantului?

Diamantul este o piatră prețioasă, ce îți poate aduce eleganta, rafinamentul și strălucirea dorită, iar în spatele acestui aspect plăcut ce poate fi obținut prin intermediul alegerii unor bijuterii cu diamant, acesta este asociat cu elementele de puritate, perseverență, strălucire. Radierea oferită de diamante redă eleganța și rafinamentul la care ai aspirat, iar mai mult de atât, această strălucire pune în evidență energiile pozitive ce se ascund în spatele diamantului, în consens cu semnificația acestuia.  

Care este semnificația rubinului?

Rubinul este o piatră prețioasă, cu o culoare puternică, intensă și vie. În acest sens, rubinul iese în evidență ca fiind acea piatră prețioasă asociată cu momentele de împlinire și de fericire, cu momentele cele mai prețioase și cele mai armonioase din viața ta, fiind se află responsabil de a atrage astfel de momente și de ocazii. Astfel, rubinul este piatra prețioasă ce aduce energie pozitivă în viață, dar și momente dedicate iubirii și pasiunii.

Care este semnificația safirului?

La fel ca și rubinul, safirul este piatra prețioasă ce scoate în evidență momentele dedicate iubirii și pasiunii, dar și încredere, loialitate, sinceritate, respect, curaj și armonie, printre multe altele. Aspectul său este unul plăcut, oferind eleganța și rafinamentul dorit de către tine, dar mai mult de atât, ai siguranța că, optând pentru safir, vei obține acea energie și acele resurse pozitive și optime de care ai nevoie în viața cotidiană. În plus, culoarea sa este unică.

Care este semnificația zirconiului?

Zirconiul nu ne surprinde doar prin aspect, ci și prin eleganță și delicatețe, dar mai ales prin intermediul semnificației sale. În sine, zirconiul este o piatră prețioasă ce transmite energie pozitivă, corelată cu liniște, respect, curaj, armonie, înțelepciune și dezvoltare în plan intelectual, printre multe altele. Astfel, zirconiul te face să strălucești atât la exterior, cât și la interior, îți aduce starea de bine, dar mai exact magia.

Care este semnificația agatelor?

Agatele sunt recunoscute și recomandate pentru protecție și energie. Purtându-le, te vei simți protejat, dar mai ales vei simți siguranță, stabilitate și echilibru.Persoanele care decid să le poarte, beneficiază de liniște interioară, dar și de acel echilibru armonios necesar. Așadar, nu doar aspectul lor plăcut te poate îndemna să le porți, ci și totalitatea semnificațiilor lor din punct de vedere energetic . Vei fi bine cu tine atunci când le vei prinde la gât sau dacă se vor regăsi în zalele unei brățări femei bine alese. 

Care este semnificația opalului?

Opalul este o piatră semiprețioasă, ce are un aspect strălucitor și unic. În spatele acestui aspect unic, opalul este responsabil de stimularea imaginației și a creativității de care dispui, iar mai mult de atât, este responsabil de liniște, încredere, speranță, dorință. Vei fi pe pace cu tine, atât la nivelul minții, cât și la nivelul corpului întrucât îți vei regăsi acea liniște interioară de care ai nevoie pentru a alunga stresul și grijile din viața cotidiană. Este o piatră cu multă energie bună, cu o vibrație înaltă, perfectă pentru a fi purtată fie în acele brățări femei, fie într-un colier frumos.

Așadar, putem spune că, în ciuda aspectului plăcut și strălucitor al pietrelor prețioase și semiprețioase pentru care optăm în completarea look-ului nostru, acestea au în spatele lor o semnificație, ce ne ajută să înțelegem care sunt energiile și stările interne pe care le putem dobândi odată cu selectarea respectivelor pietre. Fiecare piatră în sine are o anumită semnificație, demnă de luat în considerare și mai ales de adăugat ținutei pentru a ne simți mult mai bine cu noi înșine.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!