🔄 Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile ↩️

📢 Ai 70% reducere la categoria accesorii si bijuterii🚨

 Sarcina – vestimentația perfectă pentru gravide

 Sarcina – vestimentația perfectă pentru gravide

Perioada de sarcină este una dintre cele mai frumoase momente ale vieții. În ciuda modificărilor ce au loc la nivel corporal și fiziologic pe perioada sarcinii, ai în continuare o multitudine de variante în ceea ce privește vestimentația, în așa fel încât să te simți confortabil și bine.

Cum ne îmbrăcăm în perioada sarcinii?

În perioada sarcinii este foarte relevant să te simți confortabil și bine cu vestimentația aleasă. Drept urmare, poți alege acele materiale care să îi permită pielii tale să respire și care să îți ofere o senzație plăcută, precum cele moi și lejere.Deși renunți la acele materiale strâmte, asta nu înseamnă că nu poți arăta demn de apreciere și de admirat. Pentru evenimentele mai formale, poți apela la rochiile speciale perioadei de sarcină, ce sunt mulate pe corp și lejere în același timp, ce pot ajuta să ieși în evidență într-un mod pozitiv. De asemenea, te poți orienta spre o fustă largă, alături de o cămașă, sau chiar o salopetă din denim. Aceste variante îi vor da un plus aspectului tău, iar cu accesorizarea adecvată vestimentației alese, nu ai de ce să îți faci griji! Spre exemplu, alege dintre acele brățări femei una care să te reprezinte și care poate completa ideal look-ul tău.

În altă ordine de idei, poți apela la tricouri largi, care să fie lejere, asortați cu o pereche de pantaloni confortabili. În raport cu anotimpul în care te afli, dacă este cazul, te poți orienta către gecile groase, perfecte pentru sarcină. Acestea sunt recomandate pentru că îi permit întregului tău corp să respire și nu te vei simți sufocată.

Este relevant să alegi acea pereche de pantaloni ce este lejeră, precum cea de trening sau acei pantaloni speciali pentru viitoarele mămici, ținând cont de schimbările corporale ce se produc la nivelul picioarelor, precum umflarea lor și a gleznelor. Toate aceste variante te pot ajuta să te simți confortabil, dar și să te pui într-o lumină bună.

Cu ce ne încălțăm în perioada sarcinii?

În perioada sarcinii este nevoie să te încalți cu ceva cât mai comod. Corpul tău trece printr-o serie de schimbări, fapt pentru care picioarele și gleznele se pot umfla. De aceea, este recomandat să te încalți cu ce este mai confortabil pentru tine și ce nu este îngust, încât să te poți deplasa cu ușurință.

Deși este recomandat să porți o încălțăminte confortabilă, asta nu înseamnă că trebuie să renunți de tot la tocuri. Cel puțin în primele trei luni de sarcină, te poți orienta către pantofii care au un toc foarte mic și care nu sunt ușor de purtat. Chiar dacă acest lucru este valabil doar pentru primele trei luni, asta nu înseamnă că nu dispui de o serie de variante în privința încălțămintei. Drept urmare, opincuțele sunt o alternativă demnă de urmat, accesibile oricărui eveniment, indiferent de gradul de formalitate. Opincuțele sunt confortabile și se pot adapta cu ușurință oricărei vestimentații alese. În funcție de anotimp, te poți orienta către a purta papuci, fiindcă sunt lejeri și îți permit să te deplasezi cu ușurință, iar iarna, de exemplu, te poți orienta către o pereche de ghete. Ghetele sunt confortabile, iar cele antiderapante te pot ajuta să îți menții echilibrul și să te menții în siguranță.

Care sunt accesoriile pe care le poți purta pe timpul sarcinii?

Accesoriile pot fi o modalitate ideală de a-ți completa vestimentația. Alese în mod adecvat, îți pot reda acea doză de originalitate și de strălucire la care ai aspirat. Drept urmare, pentru a-ți completa ținuta, te poți orienta către brățările pentru femei. Acestea sunt accesibile și se pot adapta ușor oricărei ținute și oricărui tip de eveniment. Mai mult de atât, ai posibilitatea de a opta pentru brățările ce conțin elemente și pandantive Chakra, ce pot contribui la a va oferi ție și copilului o stare bună de dispoziție, energie și pot contribui la consolidarea resurselor vieții cotidiene.

Pe de altă parte, un colier simplu poate contribui la îmbunătățirea ținutei tale, ajutându-te să te pui într-o lumină bună. Alături de o pereche de cercei adecvată, ai certitudinea că vei primi multă admirație.

Așadar, putem spune că ținutele pe care le poți aborda în perioada sarcinii se află într-un număr mare și accesibil. Chiar și în perioada sarcinii poți arăta bine și poți străluci, atâta timp cât optezi pentru cele mai bune variante. 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!