Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Sarcina sau cum să fii chic iarna

Sarcina sau cum să fii chic iarna

  Femeile însărcinate pot fi chic?

     O etapă firească în viața femeilor, sarcina trebuie să reprezinte o perioadă minunată în care să fii liniștită și să te simți înfloritoare. Cu toate acestea, de multe ori, părerile sunt diferite. Deși este un moment de bucurie în viețile noastre, felul în care sunt privite femeile însărcinate, nu este întotdeauna unul bun, motiv care le determină să își schimbă părere în ceea ce privește înfățițarea lor și să se vadă în alt fel decât se întâmpla înainte.

   Adesea apar critici sau glume pe seama aspectului fizic, făcându-le să nu se mai simtă frumoase și apreciate. Cu toate acestea, dacă ești în acea perioadă minunată din viața ta, nu trebuie să iei în considerare tot ce vine din jurul tău, și să te iubești exact așa cum ești. Cine a spus că trebuie să ne încadrăm mereu în anumite tipare sau că o femeie însărcinată nu mai poate arăta bine? Tu ești cea de la care trebuie să primești aprecieri, așa că poți continua prin a te îngirji și a acorda atenție aspectului fizic general, inclusiv al vestimentației.

    Ce ținute să alegi în perioada sarcinii

    Rușinate de felul în care arată, mai mult din cauza modului în care sunt privire de către ceilalți, multe femei preferă să își ascundă burta pe cât posibil, motiv pentru care, o bună perioada din timpul sarcinii, aleg să poarte haine foarte largi. Este un lucru total greșit de care poți uita! Obiectele vestimentare de tip over size sunt într-adevăr la moda, foarte practice și confortabile, ele putând fi utilizate și de către femeile însărcinate, care au nevoie de mai multă libertate de mișcare, însă pot fi adoptate și alte ținute. Nu uita că această formă a corpului este una specială, apărută odată cu o veste bine-venită în viața ta și este posibil să fie chiar un moment unic, de care nu vei mai avea parte. În același timp, după naștere există posibilitatea să ți se facă dor de înfățișarea pe care o ai în prezent. 

    Ține minte că nu trebuie să te împiedice nimic să arăți superb și să te îmbraci exact cum îți dorești. Dacă ești însărcinată nu înseamnă că trebuie să neglijezi aspectul fizic, să te lași de o parte și să nu mai poți adopta stilul care îți place. Tot ce ai de făcut este să te adaptezi, alegând haine care să se muleze perfect pe corpul tău și care să te pună în evidență, la care să adaugi un set de brățări femei sau cerceii tăi preferați și să ieși din casă cu încredere.

    Poți alege în continuare hainele mulate, tocmai pentru a scoate în evidență burtica de gravidă. Optează pentru colanți, în schimbul perechilor inconfortabile de blugi, sau pentru pantaloni sport, care sunt mult mai lejeri. De asemenea te poți ajuta de rochii, atât mulate, cât și largi, ori fuste, dar ai grijă ca acestea să fie din materiale comode, care să îți permită să te miști cu ușurință.   

   În primul trimestru de sarcină nu este nevoie să faci prea multe schimbări în garderoba ta, întrucât silueta va fi aproximativ la fel ca înainte, însă mai târziu vei avea nevoie de obiecte vestimentare de măsuri mai mari, în special în cazul bluzelor, hanoracelor, cămășilor, a gecilor sau paltoanelor. Având în vedere că este sezonul rece și vrei să ai cât mai multă grijă de sănătatea ta și a copilului, este de preferat să te ferești pe cât posibil de temperaturile scăzute și să alegi haine călduroase, la care poți adăuga o pereche de cizme lungi și îmblănite.  

    Fiind o perioadă care vine totodată și cu anumite probleme și disconforturi, este indicat să porți haine cât mai lejere pentru a te simți bine, iar dacă ai ales o ținută simplă, o poți scoate în evidență cu ajutorul accesoriilor. Alege accesorii care să nu te incomodeze, pentru a nu-ți strica starea, dar care să arate excepțional și să atragă toate privirile, dacă nu se întâmpla deja acest lucru. Optează pentru brățări femei și coliere mai lungi și evită purtarea inelelor, întrucât mâinile tale se pot umfla și va apărea un disconfort.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!