Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Rochiile boho chic, un must have al garderobei tale

Rochiile boho chic, un must have al garderobei tale

Stilul boho chic a rămas în tendințele modei încă din anii ‘60-’70, de la mișcarea hippie, activismul pentru pace, libertate și iubire. Pentru majoritatea femeilor, alegerea rochiei potrivite reprezintă o întreagă dilemă, dar după multe căutări prin magazine, aleg să cumpere o rochie în stilul boho chic. Datorită diferitelor modele, texturi, materiale, acest stil este foarte îndrăgit de femei, pentru că rochiile vaporoase, cu imprimeuri florale sau din denim evazat, sunt alegerea ideală pentru orice moment al zilei.

Ce reprezintă stilul boho chic?

Boho chic este prescurtarea cuvântului „bohemian”, „boem” și a cuvântului „chic”, ,,șic”, ceea ce este reprezentarea unui stil vestimentar boem, romantic, hippie și lejer, care are o mulțime de accente vintage, gypsy și folk din ani care l-au consacrat.

Rochiile boho chic îți oferă libertate de mișcare, te fac să fii mai creativă și neconvențională prin multitudinea de modele. Rochia  este o piesă clasică, o emblemă a stilului boho, și pune în valoare curajul și feminitatea.  Materialele delicate, semi-transparente sau mixul de materiale îți oferă feminitate și emană romantism și pasiune. Fiecare femeie trebuie să aibă în garderoba sa cel puțin o rochie boho chic pe care să o adore și să o îmbrace cu fiecare ocazie.

Stilul boho chic îți pune imaginația la încercare și astfel, creativitatea este abilitatea fiecărei femei care vrea să iasă în evidență. Combinațiile a mai mulor bijuterii și accesorii, brățări și coliere suprapuse, seturi damă, accesorii oversized sau flori în păr reprezintă stilul veritabil boho chic.

 Culorile ținutelor boho sunt inspirate de natură, prin tonuri calde, pământii, tonuri maro, oranj vibrant, cărămiziu, roșu burgundy, vișiniu, ocru, galben, turcoaz, verde, albastru închis, tonuri de bej, tonuri de gri. Accesoriile trebuie neapărat să dețină culori puternice, aprinse, care să definească întreg outfitul.

Personalitatea ta este definită, la o primă întâlnire, prin stilul vestimentar pe care l-ai ales, astfel combină preferințele tale stilistice cu elemente care sunt în trend. Alege o rochie boho chic clasică, în culori simple sau cu imprimeuri îndraznețe, din voal sau material transparent, motive etnice, psihiedelice (de tip tie dye), gypsy, tribale sau florale. Cu siguranță vei fi unică și admirată.

Ce rochie ai în garderoba ta care să reprezinte stilul boho chic? Dacă nu ai deja una, noi îți oferim câteva idei:

  • Rochia boho chic office

Stilul boho chic nu este caracterizat doar de ținuta pentru festival, poți alege o rochie într-o culoare caldă pentru o zi la birou, astfel vei avea un look delicat și classy. Poți opta pentru o rochie kaki, prinsă în talie, din material perforat și cu nasturi. Sau pentru a fi mai elegantă, poți opta pentru o rochie cu un croi lejer, în dungi colorate, care să te inspire de fiecare dată când te privești. Acest stil este perfect pentru o ținută office, deoarece îți oferă libertate de mișcare, este foarte confortabil și versatil,iar după programul de lucru poți merge la o sesiune de shopping.

  • Rochia boho chic casual

O rochie casual, cu mix de motive etnice, florale și paisley, este o ținută creativă care să te inspire, pe care ai posibilitatea să o îmbraci chiar și la o întâlnire romantic sau, la cumpărătri.

  • Rochie boho de festival

Pentru un festival în aer liber cea mai perfectă ținută este o rochie boho chic. Dacă vrei să te distrezi cu prietenii și să te simți confortabil, alege o rochie din voal, cu motive psihiedelice, gypsy, tribale în care vei arăta cool, dar și în care te vei simți relaxată. Broderiile florale sunt un accent boho chic clasic, dar care întotdeauna sunt o alegere inspirată pentru un festival.

Alege o rochie boho chic care să te reprezinte și completeaz-o cu seturi damă pentru a avea un look uimitor. Fiecare bijuterie pe care o porți îți spune povestea, iar fiecare pas emană feminitate și romantism. 



 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!