Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Rochii feminine extravagante – tu ce alegi?

Rochii feminine extravagante – tu ce alegi?

Rochia feminină extravagantă – de ce este o alegere potrivită?

Eu ce rochie port? Extravagantă, strălucitoare, de seară, de petrecere? Cu ce mă îmbrac? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care s-a gândit cel puțin o dată fiecare femeie. Toate evenimentele la care trebuie să participăm sunt speciale și trebuie să ieșim în evidență prin stilul nostru propriu și cu o ținută de vis. În acest context, problema oricărei femei este ținuta. Rochia aleasă trebuie să fie extravagantă, să radiem în timp ce o purtăm, să ne scoată toate trăsăturile în evidență, să ne definească, să fim sofisticate, să ne știm apreciate și să fim unice. Cum să alegem rochia perfectă în condițiile în care pe piață există atâtea modele, croiuri, țesături? Ne simțim copleșite în alegerea ei, nu știm pe care să o alegem din atâtea variante. 

Alegem rochia extravagantă în conformitate cu stilul vestimentar pe care îl avem? Rochia trebuie să fie feminină, să ne definească, să fie o piesă care ne pune în evidență și să ne reprezinte. Fiecare femeie a urmărit măcar o dată prezentările de modă ale marilor designeri sau aparițiile pe covorul roșu ale vedetelor de la Hollywood cu scopul de a se inspira în alegerea unei ținute perfecte. Dar ce rochie te pune în evidență dacă nu te reprezintă? O rochie bine aleasă spune o poveste despre tine și personalitatea ta, vorbește despre lucrurile care îți plac și care te caracterizează. Cu ajutorul rochiei purtate trebuie să emani grație, extravaganță, inocență, putere și senzualitate, rochia trebuie să vorbească depre cine ești, înainte să poți spune tu ceva.

Cum îți alegi rochia portivită înainte să îți descoperi stilul vestimentar? Ei bine, este foarte ușor. Trebuie să fii încrezătoare și să probezi cât mai multe rochii în modele, texturi și culori cât mai variate. Trebuie să încerci de la stilul romantic, la cel extravagant să vezi ceea ce te pune mai mult în evidență. Dar, toată lumea știe că nicio ținută nu este completă fără accesorizare, colier damă este modul ideal în a completa toată povestea creată. Fii unică și descoperă bijuteria care să ți se potrivească și de care te vei îndrăgosti iremediabil.

  Forma corpului este un lucru pe care să-l iei în considerare la alegerea rochiei. 

Este foarte importantă forma corpului tău în alegerea rochiei perfecte. Rochia ideală trebuie să fie confortabilă, trebuie să aibă un aspect armonios și plăcut. Un prim pas este să-ți cunoști forma corpului pentru a găsi modelul care să ți se potrivească. O rochie prea mare sau prea mică îți va crea un disconfort atât vizual, cât și fizic. Trebuie să ai în vedre că aceasta să nu fie pre lungă sau prea scurtă, să nu fie prea strâmtă sau largă în anumite părți ale corpului. Aceasta trebuie să îți scoată în evidență toate trăsăturile, dar să-ți ascundă și micile imperfecțiuni. 

Tipul tău de siluetă contează în alegerea rochiei? 

O rochie largă care să îți pună în evidență talia este ideală pentru un corp stil pară. Bustul poate fi pus în evidență cu ajutorul volanelor sau cu ajutorul unei funde pe umeri, astfel creându-se un echilibru între partea de sus și cea de jos a corpului. Poți alege și o rochie în formă de A, aceasta se mulează în partea de sus și îți pune în evidență talia cu ajutorul unei fuste evazate. 

Cum poți pune în evidență o conformație în formă de con? Este ideal să alegi rochiile tip lalea. Pentru partea de sus poți alege o rochie simetrică, aceasta să fie pe un umăr, astfel creându-se echilibrul mult dorit. 

Corpului rotund i se potrivesc rochiile din materiale care să alungească forma corpului, dar să ascundă zona taliei. Un decolteu în formă de V va atrage toate privirile către bust, în timp ce fusta cade lin pe lângă corp acoperind inperfecțiunile pe care nu le vrei la vedere. 

Corpul atletic, drept, este foarte ușor de pus în evidență cu ajutorul unei rochii în formă de A și care să îți scoată picioarele lungi și drepte în evidență.

Corpul tip clepsidră este cel mai ușor de pus în evidență cu ajutorul unei rochii mulate. O rochie tip corset, accentuează talia subțire și pune în evidență bustul. 

Crează-ți propriul stil, descoperă rochia potrivită siluetei tale cu ajutorul unei rochii extravagante completată cu un colier damă pentru ca toate privirile să fie ațintite asupra ta. Fii tu în centrul atenției prin ținuta ta extravagantă și personalizează-ți stilul. Marea doamnă a modei Coco Chanel spunea - ,, Eleganța este atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul.”

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!