Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Rochii de gravide – trucuri pentru o ținută perfectă pentru botez

Rochii de gravide – trucuri pentru o ținută perfectă pentru botez

Dacă ești viitoare mămică, atunci vrem să începem prin a te felicita! Este una dintre cele mai frumoase momente ale vieții, fiind începutul unui nou capitol.


Ca viitoare mămică, este important ca ținutele tale să fie potrivite, în așa fel încât să nu te strângă și să te simți liberă. Asta nu înseamnă că nu poți arăta în continuare bine! Iată care sunt recomandările noastre dacă ești viitoare mămică și urmează să mergi la un botez:

  1. Rochia din catifea!

Rochia din catifea este una dintre cele mai recomandate ținute, atunci când ești viitoare mămică și urmează să mergi la un eveniment important, precum botezul. Rochia din catifea te ajută să ieși în evidență și să ai parte de un echilibru vizual plăcut. Materialul fin te vor ajuta să te simți comod și să te bucuri de momentele frumoase alături de cei dragi. Această rochie este ideală alături de o pereche de balerini sau o pereche de pantofi joși. Doar imaginează-ți: cât de plăcut ai arăta într-o rochie de catifea albastră? Noi suntem siguri că te va prinde de minune și că vei străluci! 

  1. Sacou, cămașă și pantaloni!

O altă recomandare de ținută pentru botez se referă la sacou, cămașă și pantaloni. Sacoul și cămașa te vor ajuta să ai o imagine plăcută, elegantă și plină de rafinament. Este foarte simplu, așa-i? Ținuta te ajută să fii elegantă, iar în același timp, să te simți confortabil. O ținută potrivită pentru botez nu este neapărat una extravagantă – cu cât este mai simplă, cu atât este mai bine. Această ținută recomandată îți permite să alegi ce modele îți dorești tu pentru articolele vestimentare incluse. Noi îți recomandăm să optezi pentru culorile neutre, iar în acest mod te vei putea bucura de o imagine plăcută a ținutei tale. La fel de bine, poți alege acei pantaloni care să te facă să te simți comod. Există foarte multe modele de pantaloni eleganți joși, în așa fel încât să stai relaxată. Suntem siguri că această ținută te va prinde foarte bine, așa că optează cu încredere pentru ea! 

  1. Rochia cu fustă lungă!

Rochia cu fustă lungă este la fel de potrivită pentru tine, dacă ești viitoare mămică și urmează să mergi la un botez. Rochia cu fustă lungă va pune în evidență foarte frumos silueta ta, iar la fel de bine, te va ajuta să te simți comod. Rochia cu fustă lungă se regăsește într-o gamă extinsă de modele, fapt pentru care vei putea alege ce este mai potrivit pentru tine. Noi îți recomandăm să optezi pentru culorile vii, precum verdele smarald. Te vei îndrăgosti de această ținută! Această rochie este ideală pentru o pereche de balerini sau o pereche cu toc jos, care să îți permită să dansezi atât cât vrei, fără să te incomodeze! Mai mult de atât! Rochiile cu fustă lungă se găsesc chiar și cu umerii goi. Alături de aceste coliere damă, te poți bucura de toate complimentele pe care le vei primi.

  1. Fusta lungă cu o bluză elegantă!

Dacă este ceva ce ar trebui să știi despre tendințele din modă, este faptul că nu doar ce este extravagant este frumos. Ținutele simple sunt mai apreciate decât crezi! Așa că de ce să nu optezi foarte simplu și rapid, pentru o fustă lungă și o bluză elegantă? Doar încearcă, vei rămâne complet surprinsă de toate aprecierile pe care le vei primi pentru ținuta ta! Alege cu încredere această recomandare și bucură-te de cele mai unice momente ale vieții. 

Așadar, putem spune că ținutele recomandate pentru viitoare mămici invitate la botez sunt mai plăcute decât te-ai fi așteptat! Profită de această ocazie și alege ce este mai potrivit pentru tine. Noi avem încredere că vei arăta minunat! 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!