Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Rochia neagră, de ce este o alegere potrivită pentru orice femeie?

Rochia neagră, de ce este o alegere potrivită pentru orice femeie?

 

            Una dintre cele mai emblematice manifestări în materie de modă este reprezentată de rochia neagră. Această piesă vestimentară, încă de la apariția sa, este considerată cea care poate salva orice ținută, unica ținută care nu poate fi supusă niciodată greșelii.

            Rochia neagră mai este cunoscută și sub numele de little black dress datorită lui Coco Chanel, care i-a dat și această denumire. Această rochie a avut în prim plan moda de flapper a anilor 20, dar cea mai cunoscută apariție într-o astfel de rochie a avut-o actrița Joan Bennett, în anul 1928 care a rămas și în istorie.

            Din garderoba unei femei, una dintre cele mai frumoase și elegante piese vestimentare este reprezentată de rochia neagră. În următoarele rânduri, îți vom prezenta de ce o rochie neagră reprezintă o alegere potrivită pentru orice femeie.

Rochia neagră este foarte ușor de asortat

            Fiecare persoană știe că negrul se potrivește la orice, iar de fiecare dată când nu știi ce să alegi pentru ținuta ta și nu vrei să dai greș, alegi o rochie de culoare neagră, iar restul culorilor vor veni involuntar. Poți asorta o rochie neagră cu o pereche de pantofi cu toc de culoare roșie sau într-o nuanță de nude, o poți combina cu accesorii argintii, aurii, turcoaz, roșii sau orice ți-ai putea dori. Dar, în funcție de evenimentul la care vei participa trebuie să acorzi o atenție deosebită nuanțelor pe care le folosești pentru accesorii, prin urmare, nu poți folosi culori neon pentru o ocazie formală.

Rochia neagră subțiază vizual silueta

            Negrul este culoarea care oferă impresia de câteva kilograme în minus. Negrul are puterea de „a slabi” silueta unei femei în comparație cu o culoare deschisă. Așadar, dacă îți dorești să pari mai slabă, atât în viața reală, cât și în poze, vei putea alege, fără să dai greș, o rochie neagră care să îți pună în evidență și forma corpului, dar care nu fie foarte mulată.

Rochia neagră se potrivește pentru orice ocazie

           În momentul în care nu ai idee ce ținută să abordezi pentru un eveniment, negrul te va scoate din orice impas. Poți opta pentru o rochie neagră indiferent de eveniment, fie că este vorba despre o nuntă, un botez, un eveniment business sau o întâlnire cu prietenii. Ești invitată la o cină romantică, o zi de naștere, o gală, o aniversare sau o petrecere cu angajații? Rochia neagră reprezintă o alegere potrivită datorită eleganței și feminității sale.

Negrul este culoarea ideală indiferent de sezon

            Dacă ești adepta modei și obișnuiești să schimbi culorile în funcție de anotimp, cu siguranță porți negrul doar în sezonul friguros, spre finalul sezonului de toamnă și numai la ocazii speciale, atent alese. Creatorii de modă recomandă purtarea rochiei negre oricând, indiferent de anotimp sau de ora zilei.

            Simplitatea pe care o are o rochie neagră poate permite o creativitate uimitoare în materie de accesorizare. Indiferent de bijuteriile cu care îți dorești să completezi întreg outfitul, acestea au scopul de a juca un rol central. Dacă ai îmbrăcat o rochie de culoare neagră și ai construit o ținută office, poți opta pentru un colier damă alături de o pereche de pantofi cu toc simpli, care să nu eclipseze farmecul întregii ținute. Dacă mergi la un cocktail party într-o rochie neagră poți opta pentru un colier damă în culoarea ta preferată pentru a-ți scoate în evidență personalitatea.

            Rochia neagră este unul dintre elementele vestimentare fixe din modă, aceasta pune în valoare fiecare tip de feminitate. Femeile senzuale pot opta pentru rochii negre din mătase și catifea, în timp ce femeile diafane pot opta pentru rochiile negre din dantelă. Indiferent de evenimentul la care participi, rochia neagră reprezintă avantajul oricărei iubitoare de frumos.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!