Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Reguli de eticheta – cum sa porti bijuteriile in functie de evenimentul sau locul la care participi?

Reguli de eticheta – cum sa porti bijuteriile in functie de evenimentul sau locul la care participi?

Bijuteriile se poarta dintodeauna, dar nu dintotdeauna bine. Si atunci cand facem referire la „bine” ne gandim la eticheta, la acele variante prin care putem asorta perfect bijuteriile astfel incat sa nu ne incarce tinuta si sa nu o transformam in ceva ce ne-ar aduce un minus ori de cate ori suntem privite.

O femeie isi doreste sa se simta frumoasa, apreciata, privita. De aceea, ori de cate ori isi alege tinuta, se gandeste si la acele mici accesorii, acele perechi de cercei sau coliere care sa ii aduca un plus de rafinament si eleganta. Nu este nevoie de foarte mult pentru ca tinuta ta sa arate bine, ci pur si simplu de elemente bine punctate care sa determine admiratia privitorilor.

Chiar daca trendurile se schimba, regulile de eticheta in ceea ce priveste modul in care asortezi o bijuterie raman aceleasi. In functie de tinuta si de evenimentul la care participi vei alege si acea pereche de cercei potrivita, acel colier care sa iti evidentieze si mai mult vestimentatia. Vei alege acele mici trucuri care sa aduca o nota de eleganta vestimentatiei tale. Un outfit simplu se poate transforma in ceva sofisticat daca stii sa alegi bine. De aceea, pune mare pret pe bijuteriile pe care alegi sa le porti si mai ales tine cont de cum le asortezi in functie de eveniment.

Iata mai jos cateva reguli de eticheta atunci cand trebuie sa asortezi bijuteriile potrivite tinutei tale:

Alege bijuterii ce pot fi purtate zi de zi

Exista bijuterii ce pot fi purtate zi de zi, asa cum ar fi o bratara Chakra sau verigheta. Un ceas casual ar putea intra tot in gama de bijuterii unanim acceptate in tinutele tale zilnice, indiferent ca te deplasezi in parc sau pur si simplu te afli la birou. Lantisoarele subtiri, bratarile simple, cu zale – sunt alte accesorii care se asorteaza indiferent de ocazie. 

Ce bijuterii porti la birou?

Se spune ca o zi buna se vede de dimineata, de aceea, pentru a aduce acel plus zilei tale, ar fi bine sa optezi pentru accesorizarea vestimetatiei tale cu acele perechi de cercei sau cu acele pandantive, deloc extravagante, dar care sa aduca rafinament.

Cu toate acestea, este bine sa tii cont de profilul companiei, de profilul colegilor, dar mai ales de mediul de lucru. 

De exemplu, daca alegi o pereche de cercei mai mari, este bine sa alegi o pereche care sa nu faca zgomot mare si nici sa nu straluceasca tare. Ar putea sa ii deranjeze pe colegi. Daca esti singura in birou, poti face si astfel de alegeri pentru ca nu vei deranja pe nimeni.

Daca nu esti sigura ca tot ceea ce porti ar putea fi privit „bine” in randul colegilor, rezuma-te la mai putine. Opteaza pentru acei cercei de dimensiune mica, pentru acele bijuterii simple, deloc care sa iasa in evidenta si mai mult ca sigur tinuta ta va fi remarcata, dar mai ales va fi privita ca avand stil.

Bijuterii cu forme atipice, precum scheleti si cranii, nu isi au locul alaturi de tine la birou.

Bijuterii pentru evenimente formale

Un eveniment formal este ocazia perfecta pentru a purta bijuterii de o buna calitate. Cu toate acestea, nu alege acele modele de bijuterii care sa te faca sa stralucesti la propriu, nu ai de ce sa iesi atat de mult in evidenta. Poarta acele bijuterii care sa iti puna in evidenta coafura, dar si vestimentatia. Parul strans se va asorta cu o pereche de cercei minunati, cu pietre pretioase sau semipretioase. Un colier va fi un accesoriu acceptat intr-un eveniment formal. Vei avea un look minunat, vei atrage atentia mai mult ca sigur.

Indiferent de tipul evenimentului, unul formal nu permite mai multe bijuterii de dimensiuni mai mari. De aceasta data poti purta perle sau alte pietre pretioase, dar si seturi care sa contina chiar si mai multe metale amestecate unele cu celelalte. 

Pune-ti in valoare tinuta cu acele bijuterii potrivite tipului de eveniment si mai mult ca sigur te vei simti ca pe podium.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!