Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Pliseul - mereu în vogă

Pliseul - mereu în vogă

De ce să alegi pliseul? Care sunt avantajele pe care ți le poate aduce și cu ce accesorii poți îmbina pliseul?

Ne dorim să fim mereu imbrăcate cu haine în cele mai noi tendințe. Multe dintre ele au rămas mereu în stilurile vestimentare, au suferit doar ușoare modificări, adaptări la cerințele vremurilor, dar linia de bază  a rămas aceeași. Este cazul fustelor, rochiilor sau bluzelor plisate. În ani, ele au rămas un articol vestimentar mereu purtabil, ușor de asortat, care dau femeii o siluetă și o imagine perfectă.

   Cum să integrăm în ținute obiectele vestimentare cu pliseuri?

   Cel mai des întâlnite în vestimentația unei femei sunt fustele, de această dată vorbim despre cele plisate. Fie ele din pânză, stofă subțire, piele naturală sau sintetică, cu cordon îngust sau talie înaltă, midi sau maxi, în culori calde, neutre sau culori stridente, fustele plisate sunt ușor de îmbrăcat. Ele dau o eleganță aparte, pot fi îmbrăcate de regulă cu bluze vaporoase, din mătase sau voal, cu bluze ușor mulate din bumbac sau cu cămașă cu revere largi sau înguste, prinsă în cordonul fustei sau legată cu un nod delicat. 

  Ținuta poate fi accesorizată cu seturi pentru femei compuse din colier, cercei, brățări sau îți poți lega foarte bine o eșarfă de dimensiuni mici în jurul gâtului. În picioare pune, în funcție de ce îmbraci în partea de sus, balerini din piele, pantofi ori sanda, depinde de anotimp, cu tot înalt sau mediu, converși sau teniși și chiar papuci. Dacă îmbini frumos restul elementelor cu fusta plisată vei obține cu siguranță o ținută plăcută ochiului și care îți va da în același timp lejeritate în mișcare, va fi potrivită oricărui tip de activitate din ziua respectivă, iar tu te vei simți admirată.

   Dacă îmbraci fusta plisată cu o cămașă în ideea de ținută sport casual, îți pui în picioare teniși ori balerini, pe cap poți pune o pălărie cu boruri largi care te va apăra și de soare, dar care îți va reliefa cu ușurință feminitatea, și o poșetă de dimensiuni medii cu baretă lungă.

   Așa cum fustele plisate sunt de o eleganță aparte, la fel și bluzele plisate dau femeii o atitudine de neegalat. În general bluzele plisate pot avea mânecile plisate sau bustul. Bluzele cu mâneci plisate au mânecile lungi, cu croi ușor evazat, iar cele care au bustul plisat poate fi plisat integral sau sub forma de platcă, restul bluzei fiind dreaptă. Ea se accesorizează ușor cu seturi damă, în general coliere la baza gâtului, brățări de diverse dimensiuni și culori, cu pietre sau cu gravuri, iar în partea de jos poți îmbrăca o fustă dreaptă sau stil creion, mini sau midi, ori un pantalon drept, obișnuit sau cu talie înaltă, în funcție de lungimea bluzei. În picioare îți vei pune sandale sau pantofi cu toc mediu sau înalt din piele naturală, în nuanțe neutre și o poșetă dreaptă de mărime medie în nuanța perechi de încălțăminte.

   La fel cum fustele sau bluzele plisate formează o ținută elegantă, și rochiile plisate fac parte din stilul vestimentar al femeii moderne. Rochia prezintă pliseuri fie în partea de sus, asemeni unei bluze, fie în partea de jos, asemeni unei fuste. Ea poate fi confecționată din materiale ușoare cum ar fi in, pânză sau din stofă subțire, pentru anotimpul mai rece. Rochia plisată de obicei are tăietură în talie și poate fi accesorizată cu o curea în culoarea încălțămintei și a poșetei care este purtată la acestă ținută. Ea poate fi uni sau cu diverse modele florale, ori geometrice. Ca în celelalte ținute, și rochia plisată poate fi accesorizată cu seturi damă, iar încălțămintea purtată la acest gen de rochie trebuie să fie, de regulă, cu toc înalt sau mediu, iar poșetele de dimensiuni medii sau mici.

   Îmbracă cu încredere acest gen de ținute. Vor fi mereu de actualitate, iar eleganța și rafinamentul lor vor accentua mult mai bine silueta, aspectul tău fizic în armonie cu tot ce abundă împrejur.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!