Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

 Party dress - 5 trucuri pentru un look perfect

 Party dress - 5 trucuri pentru un look perfect

Dacă urmează să mergi la o petrecere, nu trebuie să îți faci griji. Există câteva trucuri la care poți apela pentru a avea un look perfect. Iată 5 trucuri care să te ajute să strălucești:

  1. Îmbinarea elementelor vestimentare

Un prim truc se referă la îmbinarea elementelor vestimentare și la modul în care este realizat acest lucru. Când este vorba despre party dress, ai certitudinea că ai o gamă extinsă de elemente de unde poți alege.

Deși tendința este să te orientezi către ce este mai complex, adevărul este că o ținută simplă te poate ajuta să ieși în evidență într-un mod mult mai plăcut. Ce contează este modul în care îmbini elementele!

Drept urmare, ce te-ar putea ajuta să ieși în evidență și să îți optimizezi look-ul ar fi o rochie mulată pe corp, fără bretele, în combinație cu o vestă din blană artificială. Alături de o pereche de cizme de piele și chiar și de un colier damă, ai certitudinea că vei atrage atenția într-un mod plăcut. Totodată, te-ai putea orienta către o pereche de blugi slim, alături de un top cu spatele gol sau de un body semitransparent, decorat cu pietricele. Mai mult de atât, top-ul și body-ul se asortează perfect chiar și cu o fustă mulată.

  1. Coafura

Al doilea truc se referă la alegerea coafurii tale. Atunci când îți alegi coafura, trebuie să ții cont de acele aspecte care te ajută să ieși mai mult în evidență. Totodată, trebuie să ții cont și de ținuta ta, astfel încât vestimentația și coafura aleasă să fie în consens. Drept urmare, pentru ținuta de party  sunt recomandate următoarele coafuri: natural curling cocktail, cocul voluminos care poate fi accesorizat, buclele și împletiturile rusești, printre multe altele. Aceste coafuri sunt adecvate, indiferent pentru ce tip de ținută optezi. Ele sunt accesibile oricărui tip de eveniment, iar mai mult de atât, pentru un party dress pot fi punctul de atracție.

  1. Încălțămintea

Al treilea truc se referă la modul în care îți alegi încălțămintea. Fiind vorba despre o atmosferă de party, este relevant să alegi o încălțăminte comodă și lejeră. Cu toate acestea, încălțămintea selectată trebuie să fie în consens cu întreaga ta ținută. Drept urmare, dacă ținuta ta este alcătuită din elemente simple, poți opta pentru o pereche de încălțăminte care să conțină câteva elemente extravagante. Elementele extravagante te-ar ajuta să ieși în evidență și i-ar oferi o îmbunătățire considerabilă look-ului tău. Drept urmare, poți opta pentru o pereche de pantofi cu toc care să fie accesorizată cu foarte multe pietricele strălucitoare sau chiar și cu dantelă.

  1. Machiajul

Trucul numărul 4 se referă la modul în care îți alegi machiajul. Trebuie să alegi acel machiaj care să te ajute să ieși în evidență și care îți poate completa întregul look într-un mod plăcut. În acest sens, culorile nude, pigmentate cu o nuanță asemănătoare de sclipici pe pleoape, îți pot reda acel aspect mult dorit și strălucitor. În sine, machiajul te ajută să îți pui în evidență trăsăturile și calitățile pe care le ai la nivelul feței, iar mai mult de atât, poți îmbunătăți acele caracteristici care nu sunt pe placul tău.  

  1. Accesorizarea

Ultimul truc se referă la modul în care îți alegi accesoriile pentru ținuta ta. Colierul poate fi cel mai bun accesoriu pentru care poți opta. Acesta îți poate completa vestimentația într-un mod ideal, ajutându-te să te pui într-o lumină bună și să captezi atenția. Gama extinsă de modele a colierelor îți permite să alegi ceea ce este pe placul tău. Totodată, poți opta chiar și pentru o brățară pentru femei, fiind accesibilă și ușor de încadrat oricărei ținute.

Așadar, putem spune că, dacă urmezi aceste 5 trucuri de mai sus, ai certitudinea că vei obține acel look perfect și apreciat de toți cei ce se află în jurul tău.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!