Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Pantofii de piele – cum îi îngrijești în mod corespunzător

Pantofii de piele – cum îi îngrijești în mod corespunzător

       Pantofii de piele rămân întotdeauna în tendințe. Îngrijirea lor înseamnă multă preocupare venită din partea celor care îi poartă și asta pentru că în acest fel le crești durata de viață. Dragoste și atenție – acestea par să fie secretul pentru pantofii de piele, fie că este vorba aici despre cizme, pantofi stiletto sau sandale de piele.
Primul și cel mai important lucru are în vedere păstrarea pantofilor de piele perfect curați. Mai înainte de a aplica diverse soluții de îngrijire sau de a apela la diverse trucuri de îngrijire, pantofii de piele au nevoie de ștergerea lor zilnică, astfel încât să nu existe deloc impurități. De asemenea, pentru păstrarea longevității încălțămintei este foarte important ca aceștia să se mențină perfect uscați. Lăsând deoparte aceste lucruri, iată mai jos 5 aspecte de care să ții cont pentru ca pantofii de piele să arate mereu ca „scoși din cutie”:

1. Ai în vedere întotdeauna 2 perechi de pantofi
       Nu este bine să porți aceeași pereche de pantofi zi de zi și asta pentru că este firesc ca ei să fie lăsați să se usuce. Poate vei spune că te ferești să îi uzi sau de ploaie, dar este un aspect cât se poate de important – picioarele transpiră, astfel că pielea lor se umezește și poate să fie mai susceptibilă la șifonări sau la întindere. De aceea, ai grijă să schimbi zilnic perechea de pantofi cu o alta bine ștearsă și frumos îngrijită.

2. Folosește o cârpă moale pentru ștergerea lor
       Mai mult ca sigur vrei să îți ferești pantofii de zgârieturi, așa că ar fi bine să ai mereu la îndemână o cârpă moale cu ajutorul căreia să îi poți șterge cu ușurință. Cârpa din microfibră este mereu potrivită pentru îngrijirea pantofilor tăi. Nu uita să îndepărtezi cu atenție orice urmă de murdărie și astfel, te asiguri că ai mereu o încălțăminte bine îngrijită, frumos de purtat și mai ales de asortat cu aceste brățări de picior.

3. Urmărește starea vremii
        Iată un alt aspect cât se poate de important. Starea vremii îți spune cu ce sau cu ce să nu te încalți în ziua respectivă. Ca atare, dacă vrei să ai întotdeauna o încălțăminte care să îți ofere, pe de o parte protecție, iar pe de altă parte să fie bine îngrijită,ar fi indicat să urmărești cu atenție starea vremii. Evită să porți încălțăminte sport dacă afară plouă, așa cum ar fi bine să porți cizme sau ghete atunci când ai de-a face cu zăpadă sau cu trotuare acoperite cu apă. Atunci când chiar trebuie să porți un anumit model de încălțăminte și afară plouă sau ninge, optează pentru protecții.

4. Nu usca niciodată încălțămintea pe calorifer
        Iată un aspect cât se poate de important. Uscând încălțămintea astfel nu faci nimic altceva decât să o „ajuți” să se crape mai repede sau să își deterioreze pielea. Ar fi bine să lași la aer încălțămintea pentru a se usca singură.

5. Folosește produse de „întinerire”
         Iată un aspect cât se poate de important. Produse precum balsamul , cremele de protecție – sunt cât se poate de importante și asigură durabilitatea încălțămintei. Nu evita să ceri recomandarea unui cizmar pentru a fi sigur că alegi produsele cele mai bune pentru încălțămintea ta. În acest fel, te vei putea bucura de un aspect plăcut al încălțămintei tale, fără deteriorări vizibile, ceea ce va aduce un plus ținutei pentru care ai optat.

Și pentru că toate acestea înseamnă grijă pentru încălțămintea ta, dar și pentru că a venit vara, nu uita să accesorizezi sandalele cu aceste brățări de picior, care au un aspect cât se poate de elegant.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!