Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Pantofi bărbătești – ce alegi?

Pantofi bărbătești – ce alegi?

Pantofii bărbătești – de ce trebuie să le acorzi atenție?

O ținuta vestimentară nu poate fi completă fără o pereche de pantofi care să se potrivescă și care să completeze look-ul. Pantofii trebuie să fie asortați inclusiv cu cea mai banală ținută bărbătească. O pereche de pantofi aleasă greșit poate degrada întreaga ținută, în timp pantofii aleși corect pot evidenția întreg outfitul. Într-o ținută vestimentară masculină trebuie să integrezi și accesorii, pentru ca totul să aibă un farmec aparte și să personalizeze întreg stilul tău bărbătesc. Optează pentru aceste seturi bărbați, potivite pentru orice personalitate masculină.

O întrebare auzită frecvent este: Cum alegi pantofii în mod corect? Ce alegere faci pentru ca ținuta ta să fie completă și totodată perfectă? 

Indiferent dacă sunt pantofi eleganți sau casual, aceștia trebuie să aibă mărimea corectă pentru a te simți confortabil pe tot parcursul zilei. Niciun bărbat nu se poate simți comod într-o pereche de încălțăminte cu un număr mai mare sau care îi sunt mici. Pantofii bărbătești se găsesc spre comercializare în numeroase modele și mărimi, mai înguști sau mai lați, indiferet de felul piciorului pe care îl ai, astfel îți poți găsi orice îți dorești și ai nevoie. Un lucru important este ca tu să-ți cunoști mărimea potrivită pentru piciorul tău, aceasta poate varia în funcție de brand. Un sfat util este să îți măsori piciorul și să probezi pantoful înainte de a lua decizia de a-i achiziționa. Cum îți dai seama dacă aceștia îți crează vreun disconfort? Înainte de a merge la casa de marcat să-i plătești fă câțiva pasi, acest lucru îți poate fi util pentru a nu da greș în alegerea lor. 

Materialul este important în alegerea unei perechi de pantofi? Unul dintre cele mai importante lucruri în alegerea unei perechi de pantofi bărbătești este materialul din care aceștia sunt confectionezi. Indiferent de modelul pe care îl preferi, trebuie să alegi o pereche de pantofi confortabili, din materiale care să nu-ți creeze disconfort și neplăceri. Alege materiale din piele întoarsă, piele netedă sau piele întoarsă. La alegerea pantofilor trebuie să te gândești în primul rând cu ce scop îi achizitionezi. Pantofii confecționați din material textil sunt ideali pentru orele de sport, pentu plimbări lungi, alergat sau antrenamente fizice.

Tu alegi pantofii potriviți în funcție de evenimentul la care ești prezent? Pentru un eveniment business este important să alegi o pereche în care să te simți confortabil, dar care să fie potriviți unor pantaloni clasici de costum. Pentru ținutele casual, de birou, sau pentru cele de zi cu zi sunt recomandați pantofii derby sau ghetele, cu scopul unui confort sporit. În zilele noastre, pantofii sport sunt integrați la orice tip de ținută, de la cele mai elegante până la cele mai lejere. Societatea din zilele noastre își dorește din ce în ce mai mult confort. Dacă îți dorești un look urban poți alege o pereche de încălțăminte sport alături de o pereche de jeansi și un tricou lejer. Un accesoriu ideal unei ținute ,,de stradă” ar putea fi ales din aceste seturi bărbați pe care le poți găsi pe dargen.ro. 

Culoarea pantofilor este importantă? Asortăm pantofii cu hainele?

 Dacă îți dorești o pereche de pantofi în culori electrizante, gândește-te bine! Culoarea pantofilor trebuie să se potrivească foarte bine cu nuanța hainelor pe care ai ales-o. Este ideală alegerea unor nuanțe în tonuri care îți plac și care s-ar potrivi cu aproximativ orice ținută din garderoba ta. Culorile de negru, bleumarin sau maro se potrivesc cu orice ținută și pot fi integrate în așa fel încât să completeze cu ușurință ținuta. 

Alege o pereche de pantofi bărbătești potrivită stilului tău și nu da greș în completarea acestuia. Personalizează-ți stilul cu seturi bijuterii, iar toate privirile feminine vor fi ațintite asupra ta. Fii unic și exprimă-ți personalitatea prin vestimentație, încălțăminte și accesorizare.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!