Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Pantalonii cu talie joasă, cum te avantajează?

Pantalonii cu talie joasă, cum te avantajează?

Pantalonii reprezintă o piesă vestimentară fundamentală în crearea ținutelor în fiecare zi. La începutul anilor 1800, pantalonii au fost introduși și în garderobele feminine, ceea ce a stârnit multe controverse. În zilele noastre, aceștia fac parte din vestimentația de bază a fiecărei persoane, indiferent dacă este vorba despre femei sau bărbați. 

Pantalonii cu talie joasă, din nou în tendințe

O pereche de pantaloni îți oferă multe avantaje, de la confort, lejeritate, flexibilitate, până la libertatea de a alege stilul. Putem purta pantaloni la plimbare, în club, la birou, la un eveniment, practic în orice loc, atâta timp cât se pretează stilului impus de locul în care vei merge.

Coco Chanel, a introdus un noul stil penru femei, care este mai relaxat și comod. Până ca aceasta să aibă curajul să introducă pantalonii în ținutele feminine, nicio femeie nu a avut puterea să iasă din tipare, astfel purtau doar corsete și fuste inconfortabile și mai puțin practice. În zilele noastre este foarte ușor să îmbrăcăm o pereche de pantaloni, indiferent de modelul lor, dacă au talie joasă sau înaltă, datorită diversității stilurilor, materialelor și a culorilor. În următoarele rânduri îți vom prezenta avantajele pe care ți le oferă o pereche de pantaloni cu talie joasă.

„Moda trece, dar stilul rămâne!” acesta este motto-ul lui Coco Chanel, care este valabil chiar și în prezent. Trendurile se schimbă de la an la an, după ce ne-am obișnuit cu pantalonii cu talie joasă, designerii de modă au implementat modelele pantaloni cu talie înaltă, iar acum revin pe primele pagini ale revistelor de modă și în preferințele vedetelor de la Hollywood. În acest an se poartă pantalonii cu talie joasă, indiferent de model, skinny, largi sau clasici, iar pantalonii evazați sunt actualele vedete ale acestui sezon.

O pereche de pantaloni cu talie joasă îți oferă confort, dar și un look ce transmite siguranță și încredere de sine. Pantalonii cu talie joasă te ajută să obții un look sofisticat și elegant fără prea mult efort, sunt foarte versatili și oferă senzația de picioare lungi, iar acest model nu trebuie să-ți lipsească din garderobă sezonul aceasta.

Inspiră-te din stilul anilor 2000!

Inspiră-te din moda anilor 2000 și potrivește pantalonii cu talie joasă  cu un alt element vedetă, topul bustieră sau topul decupat. Dar pentru a crea o astfel de ținută, trebuie să ai o siluetă de invidiat. Multe femei nu se simt confortabil cu expunerea abdomenului, datorită kilogramelor în plus sau micilor inperfecțiuni. Prin urmare, asigură-te că abdomenul tău este bine tonifiat, deoarece poate să te dezavantajeze un astfel de model de pantaloni.

Pantalonii cu talie joasă se asortează de minune cu topurile din material vaporoase, mătase sau saten, dar și cu maiouri sau body-urile mulate și decupate în talie. Pentru a da un efect de alungire al picioarelor asortează o pereche de pantofi cu toc sau platformă. Nu uita să îți accesorizezi fiecare ținută! Un colier damă îți va oferi mai multă senzualitate și feminitate.

Pantalonii cu talie joasă îți lungesc partea de sus a corpului, deoarece se așează de minune pe șolduri, aceștia echilibrează de minune cele două părți. Dar, pentru a crea o imagine frumoasă, trebuie să alegi mărimea potrivită. Dacă alegi o mărime mai mică, sigur nu te vor avantaja, iar dacă sunt prea mari, vor adăuga un plus de volum, care sigur îți va displacea. Asigură-te că alegi mărimea potrivită, iar dacă ai făcut o alegere greșită poți să-i ajustezi la croitor.

Într-o ținută perfectă, accesorizarea este cheia, alege un colier damă pentru a oferi suflet outfit-ului tău. Bijuteriile au rolul de a completa și înfrumuseța ținuta, acestea transmit un mesaj puternic despre persoana care le poartă. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!